Cher Lloyd szerepelni fog a Big Time Rushban
2013. január 24. 21:36
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
dejóó már vároom
2013. január 25. 13:41
Büszke vagyok rá :') Nagyon..De happy vagyok
Már nagyon váárom..amint megjelent nézem is nem érdekel hogy angolul lesz!!
2013. január 25. 13:41
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
De jó! *.* Már nagyon várom.
2013. január 25. 14:07
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Cher, csak ezt ne! Már azt is furcsálltam, hogy a 1D ott volt az iCarly-ban, de hogy Cher, és a BTR. Nem valami jó párosítás, hiszen Cher nem illik bele abba a sorozatba, hiszen Ő nem olyan, mint a BTR fiúk.
2013. január 25. 14:33
OMG ... hát most "kicsit" csalódtam benne... ez most nagyot sújtott rajtam , mivel a kedvenc énekesem.Azt hittem ő nem olyan , aki így akar feltörni.Ő is olyan , mint az 1D , Nick-es gyökérségben szerepel -.-" szánalom , de nem tudom őt azért ilyen könnyen megutálni...
2013. január 25. 15:18
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Na, ez érdekes lesz. Szeretem Cher-t, de valahogy nem tudom őt elképzelni a BTR-ben. Azért végül is örülök ennek a hírnek. A közös dalra viszont hihetetlenül kíváncsi vagyok.
2013. január 25. 15:30
Az egyik kedvenc sztárom az egyik kedvenc sorozatomban
2013. január 25. 17:51
A tehetség, és a tehetségtelenek. Akár ez is lehetne a rész címe. : D Ó bár ne szereplene ebben a nyomorék sorozatban, esküszöm, fel tudnám rúgni ezt a 4 majmot. : D Cher - nek pedig váljék egészségére, remélem nem fertőző a nyomiság. Bocs, de nekem ez a véleményem. : D
2013. január 26. 10:35
Csak azért fog szerepelni, hogy híresebbek legyenek, mint az Icarly.
És a 1D-t is le akarják körözni. Ez már tényleg szánalmas!! Tuti, hogy nem fogom megnézni!! Fúj.. És a ''sorozatuk'' is szánalmas...
2013. január 26. 10:47
nem szeretem a big time rush-t de ezt a részt Cher miatt meg fogom nézni
2013. január 26. 10:48
Na ezt pont nem gondoltam volna,de attól még örülök.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: