Már a rajongók is kifejezték együttérzésüket Harryvel szemben, amiért a sajtó így felfújta a fiatal herceg botrányát, hiszen internetes kampányba kezdtek Harry védelmében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry herceg először ad interjút a meztelenkedős botrány óta
2013. január 23. 17:39
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Az durva, hogy bevonult katonának!
2013. január 23. 17:50
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Harry valamiért mindig is szimpatikusabb volt, mint William. Egyszerűen a marhaságai mindig meg tudtak mosolyogtatni azzal együtt, hogy elhordjam magamban egy nagy ökörnek.XD Amikor először bevonult a seregbe, akkor volt is probléma, hiszen többször haza is hozták őt, mondván, hogy veszélyben forog az élete. Aztán teltek-múltak az évek és egyre jobban csak cseperedett és cseperedett felfelé. A szavaiból kivéve a seregben azért szeret jobban tartózkodni, mert nincsen megkülönböztetés, hogy én és te, hanem mi. Senki sem vágja a fejéhez, hogy egy herceg és úgy kell bánni vele, mint egy hímestojással, hanem úgy viselkedhet, mint bármelyik ember a világon. Hú, készült róla egy-két meztelen kép. Na, és? Ő is fiatal, ő is ember, és a rangoknak ma már nincsen olyan jelentősége, mint amilyen régen volt. Valahol becsülöm azért, hogy ellent mond minden királyi etikettnek, bevonult katonának és úgy éli az életét ahogyan csak akarja, aztán sz*rik mindenkire.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. január 23. 17:53
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Szerintem példás az, hogy van bátorsága a fronton harcolni is akár, azért a királyi családok körében nem ez a divat általában. Na és akkor mi van, ha mesztelen volt? Ki tudja hányan csinálják meg éppen most is ugyanazt... Ja, hogy csak a hercegeknek nincs magánélete? De miért?
2013. január 23. 17:56
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Jé pont láttam a híradóban a katonáskodását. Pedig szinte sose nézek ilyesmit.
Jól tette hogy kiállt magáért!
Jól tette hogy kiállt magáért!
2013. január 23. 17:59
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Teljesen egyetértek vele abban, hogy a média felfújta az egész ügyet. A magánélet az magánélet, legyen szó egy átlagos emberről, egy színészről, egy énekesről, vagy épp egy hercegről. Megrovás a családjától? Miért is? Mert élte a saját életét és szórakozott? Oké, lehet, hogy átlépett egy határt, de nekem senki ne mondja azt, hogy pl. Erzsi mama egész életében ártatlan jótündér volt. Biztos ő is fiatalon pucéran rázta Las Vegas-ban, maximum képek nem kerültek elő.
Im a SlaveForBritney
2013. január 23. 18:07
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Olyan jó gondolkodási menete van a csávónak, de tényleg. Nagyon bírom Őt. Sokszor poénkodik, de amikor komolynak kell lenni, akkor az lesz. Nem hittem volna, hogy ennyire intelligens ebben a témában, de ezt nem sértésként kell érteni, hogy eddig azt gondoltam róla, hogy ostoba, csak ahogyan kifejezte magát tényleg hibátlan volt. Minden egyes szavával egyetértek, ez a média is egyre messzebbre merészkedik, a Justin-os ügy, csak bizonyíték rá, habár soha nem tanulnak...
Im a SlaveForBritney
2013. január 23. 18:09
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Mindig is szerettem Harryt. Értelmesen beszél, próbál kitörni abból, hogy ő most herceg, majd mindenekfelett katonának állt. Na és a média igenis megadhatna neki egy magánéletet, hisz ő is csak ember, megérdemli.
Im a SlaveForBritney
2013. január 23. 18:31
Igaza van, eddig nekem nem volt szimpatikus, de most egyre jobban kezdem megkedvelni
2013. január 23. 18:32
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Én bírom a "botrányait". Ő is csak egy ember, mindenki elkövet néhány hülyeséget. Remélem, hogy máskor is fog ilyeneket csinálni, mert szeretek róla olvasni, és annyira helyes, és vicces.
2013. január 23. 18:39
A windsori dinasztiában mindig is csodáltam, hogy a modern háborúkban is részt vesznek, amikor már nincs lovastestőrség, hogy ott lovagoljanak körölöttük védelmet nyújtva.
A meztelen fotókat én nem tartom botránynak, a svasztikás farsangi jelmeze az inkább volt az, ezt én a köcsögség kategóriába sorolnám, és gondoljunk bele, alig száz évvel ezelött felségsértés vádjával valószínűleg a towerbe veteték volna a fotóst, ahol valószínűleg ki is végezték volna.
Egyébként nem tudom, hogy mi olyan meglepő, hogy értelmesen beszél, már rég nem a beltenyészet következményei "uralkodnak" a Brit Nemzetközösség felett.
A meztelen fotókat én nem tartom botránynak, a svasztikás farsangi jelmeze az inkább volt az, ezt én a köcsögség kategóriába sorolnám, és gondoljunk bele, alig száz évvel ezelött felségsértés vádjával valószínűleg a towerbe veteték volna a fotóst, ahol valószínűleg ki is végezték volna.
Egyébként nem tudom, hogy mi olyan meglepő, hogy értelmesen beszél, már rég nem a beltenyészet következményei "uralkodnak" a Brit Nemzetközösség felett.
2013. január 23. 18:40
Oké, csinál néhány hülyeséget, de az istenért, ő is csak ember ! Amúgy nagyon szépen fejezte ki magát, és a magánéletével kapcsolatban szerintem teljesen igaza van.
Ő a kedvencem Diana után az angol királyi családból
2013. január 23. 18:58
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Harry, nem tudlak ennél jobban szeretni.
Harry nem a királyi családba való amúgy. Nincs is keresnivalója ott, elhiszem hogy nem Williams vérszerinti tesója. Szerintem a pokolba kívánja az egészet. Nem lennék rajta meglepődve. A média valójában felfújta az ügyet de az amcsik miből nem csinálnak ügyet?
Harry nem a királyi családba való amúgy. Nincs is keresnivalója ott, elhiszem hogy nem Williams vérszerinti tesója. Szerintem a pokolba kívánja az egészet. Nem lennék rajta meglepődve. A média valójában felfújta az ügyet de az amcsik miből nem csinálnak ügyet?
Im a SlaveForBritney
2013. január 23. 19:33
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Nonoka13 @ 2013.01.23. 19:32)
ez sem egy normális ember !! -.-"
Persze hogy nem. Nem viszonyul jól a dolgokhoz, ugye?
Im a SlaveForBritney
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.