Nicole Scherzinger csalódott a One Directionben
2013. január 29. 16:57
|
|
HopePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 191823 offline
|
"valószínűleg csak az időhiány miatt felejtették el megköszönni a „jó tettet"." 2év alatt nem volt elég idejük?-.-"
2013. január 31. 19:24
|
|
HopePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 191823 offline
|
blanka64: Akkor ha egy sms-re vagy egy csokor virágot elküldeni nincs idejük kényszerpihenőt rendeltetnék el:/ ez is munka, ők is ismerek mindenkinek kell egy kis pihenő
2013. február 02. 22:53
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Nicolnak semmi köze hozzá, hogy csapat lettek, csak feltűnési viszketettsége van. Oké, az ő ötlete volt, hogy legyenek egy banda, de aztán Simon segítette őket, és látta el a srácokat tanácsaival. Mikor összekerültek megköszönték neki, és még a hülye is levette az ugrálásból, és ölelkezésből mennyire örülnek. Amúgy felettébb érdekes, hogy mindenki magára karja venni, hogy a One Direction neki köszönhető. nem Nicole az első, és valószínűleg nem is az utolsó!
2013. február 04. 08:42
Szerintem ez hatalmas bunkóság, ha Nicole nem rakta volna őket egy csapatba, szólóban kiestek volna és most senki nem tudná kik is voltak ők!
Ha tisztelnék őt ezért akkor tuti megtennék.
Ha tisztelnék őt ezért akkor tuti megtennék.
2013. február 08. 16:09
|
|
viruuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 191502 offline
|
időhiány?bunkóság.
és amúgy nem hinném h nem lenne idejük Zayn folyton bulizik,a fiúk megcsak hülyülnek.fejükbe szállt a dicsőség,és pont ettől féltem.és az hogy mondjuk Justinról egy héten tesznek ki mondjuk 5 cikket,és mindenki oda meg vissza van h minden cikk csak róla szól..ezekről meg egy héten 8 vagy 9 cikk is íródik.és ebből meg nincs elegük...akkor ez most hogy is van?az első zenéjüknél még tökre bírtam az 5 srácot,mostmeg minden újságban,TV adóban ott vannak
annyira utálom már őket,és nem is értem mit szeretnek bennük a lányok -.-'
és amúgy nem hinném h nem lenne idejük Zayn folyton bulizik,a fiúk megcsak hülyülnek.fejükbe szállt a dicsőség,és pont ettől féltem.és az hogy mondjuk Justinról egy héten tesznek ki mondjuk 5 cikket,és mindenki oda meg vissza van h minden cikk csak róla szól..ezekről meg egy héten 8 vagy 9 cikk is íródik.és ebből meg nincs elegük...akkor ez most hogy is van?az első zenéjüknél még tökre bírtam az 5 srácot,mostmeg minden újságban,TV adóban ott vannak
2013. február 09. 22:21
Nicolnak semmi köze hozzá, hogy csapat lettek, csak feltűnési viszketettsége van. Oké, az ő ötlete volt, hogy legyenek egy banda, de aztán Simon segítette őket, és látta el a srácokat tanácsaival. Mikor összekerültek megköszönték neki, és még a hülye is levette az ugrálásból, és ölelkezésből mennyire örülnek. Amúgy felettébb érdekes, hogy mindenki magára karja venni, hogy a One Direction neki köszönhető. nem Nicole az első, és valószínűleg nem is az utolsó!
2013. február 14. 21:47
|
|
Barbyka1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 169239 offline
|
CukiMissLoretta igazad van
D
2013. március 07. 15:19
|
|
alexaL.o.L.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 197255 offline
|
hááááát... ahogy látom nagyon sok itt a One Direction rajongó. Ők persze természetenek vélik, hogy megvédik a srácokat, hisz ők a kiskedvencek. Nos nekem igazából nincs semmi bajom velük, de abban van egy kis igazság, hogy 2 év alatt lett volna idejük megköszönni, vagy ahogy Nicole mondta, egy csokor virágot küldeni. De az is lehet, hogy az énekesnő akarja kihasználni a fiúk hírnevét. Nem tudom. A lényeg az, hogy a sztárvilágban mindenki mindenkinek az ellenfele, és sokan lesik azt az alkalmat, ahol mások hírnevében lehet fürödni, vagy éppen kihasznáják a segítséget, aztán meg egy "kösz" félét se köpnek oda neki...
2014. augusztus 16. 11:30
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Hát én eddig úgy tudtam, hogy Simon ötlete volt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: