Lady Gaga a színpadon molesztálta az egyik táncosnőt
2013. január 23. 16:45
Gaga undorító, és az az igazság hogy már megint azt akarja hogy csak róla beszéljenek.Habár szerintem senkit nem érdekel hogy mikor és hol kit molesztál.
2013. január 23. 17:05
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Ez baromság..
Most őszintén mi olyan nagy tragédia abban hogy hozzáér a táncosa fenekéhez?!Ezt csak a műsor kedvéért csinálta nagyokosok...És azért senki sem háborodik fel hogy a One Direction tagjai fogdossák egymást a színpadon?!Az olyan természetes mert ők cuki-muki kisfiúcskák és ők megengedhetik maguknak?!Már bocs ,de szerintem amit azok művelnek sokkal gusztustalanabb és nem is fogom fel mit lehet bennük szeretni...
2013. január 23. 17:23
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ezt nem hívnám molesztálásnak...
2013. január 23. 17:29
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Oké, tényleg vannak undorító botrányai Gagának, de ez nem undorító, sőt, nem is botrány. Azért a semmiért nem kéne ennyire rossz fényben feltüntetni őt. Mert ezt tényleg SEMMI. Eléggé nagy túlzás, hogy molesztálta, mert gondolom ez a show része volt. És már rajta kívül más világsztár, köztük tehetségesek is csináltak hasonló, ha nem "megrázóbb" dolgokat színpadon...
Azért az ilyen hülyeségekért nem kéne rögtön ideírni csak úgy hasra ütve, hogy "jahj, de undorító" meg blablabla.
Azért az ilyen hülyeségekért nem kéne rögtön ideírni csak úgy hasra ütve, hogy "jahj, de undorító" meg blablabla.
2013. január 23. 20:32
hehe :DDDD nem lepődtem meg
egyébként szerintem ez csak egy megrendezett cucc volt, hogy figyeljenek rá
)
egyébként szerintem ez csak egy megrendezett cucc volt, hogy figyeljenek rá
2013. január 23. 21:07
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Lehetséges jobb látvány lett volna ha egy jóképű táncos fiú lett volna Gaga mellet!
2013. január 23. 22:52
|
|
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline
|
azért ez molesztálásnak túlzás:)
2013. január 24. 14:12
xDDDD ez Gaga természete, de én ilyennek szeretem!
2013. február 02. 12:15
|
|
Bia_20So now I'm getting change, people looking at me strange. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1124 Csatolások: 69 Azonosító: 188375 offline
|
sztem másnál is van ilyen a színpadon... nem kell mindjárt molesztálásra gondolni... :/ legalább ezzel fokozta kicsit a hangulatot ..
xD
2013. február 03. 18:49
Nem értem hogy tudja ezt csinálni. Neki ez nem ciki? Az egész világ tudhat erről őt ez nem zavarja?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: