Hírességek stílusevolúciója — Avril Lavigne
2013. január 22. 16:37
Nagyon jó kis cikk lett! Szerintem 2007-2010-ben a legszebb.
2013. január 22. 16:37
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Imádom Avrilt!Nagy kedvencem,és nemsokára hasonló lesz a hajam mint neki,a Smiley videoklipjében!
2013. január 22. 16:40
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Ejha. Eléggé sokat változott az évek alatt. Nekem mindegyik stílusa bejön, bár ez a mostani nem igazán a szívem csücske. Édesanyukámnak az Under My Skines korszaka tetszik a legjobban, oda is van a 2004-es hajáért. Valahogy egyet kell vele értenem. Szerintem is jó volt, mikor a haja vége teljesen fekete volt, tökéletesen állt neki. Amúgy nagyon szép arca van, látszik rajta a francia vonás. Nagyon szeretem ezt a lányt és már várom az albumát, meg kíváncsi leszek a következő stílusára is.
2013. január 22. 16:46
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Imádom Avrilt! Gyönyörű volt az elegáns korszakában, de a 2007-2011- es Avril a legigazibb
Nagyon szép, de ez a Skrillex-es frizura nem jó :/. Nagyon-nagyon várom az új albumát!
Avril, nekem elsősorban a Sk8er Boi-os csaj vagy/leszel! <3 <3 <3
2013. január 22. 16:53
a cikk nagyon jó lett!
én a dalaiért kedvelem Avril- t
, bár a stílusváltozásai is jók
kipróbált mindent
2013. január 22. 16:58
Imádom Avrilt ♥ Annyira gyönyörű és annyira csodaszép hangja van ♥ Amit először megszerettem tőle az a Complicated volt, utána pedig a When You're Gone, amit a mai napig imádok. A favorit mégis a Goodbye Lullaby albuma ♥ És a fent mutatott képeken mind nagyon Ő és mind Őt tükrözi. Nagyon szeretem és nagyon várom az új albumát ♥
2013. január 22. 17:14
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Szerintem is sokat változott, de lassan elér egy olyan kort, ahol már azért nem túl előnyös a számára ez a agyonsminkelt arc és ezek a "szakadt" ruhák. a 2005-2006 között készült képeken nagyon szép, kevés sminkel és nőcisebb ruhákban tényleg lélegzetelállító. Én a helyében ebbe az irányba haladnék tovább.
2013. január 22. 17:16
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Mindig csak ámulok, ha meglátom, leginkább a haján
Jó, hogy felvállalja magát, és a különböző stílusokba mindig beleadja önmagát is. Nekem azonban mégis a 2005-2006os visszafogott, nőcis irányzat tetszik a legjobban, ez áll hozzám a legközelebb, bár kissé másmilyen koncepcióban.
2013. január 22. 17:20
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Kb. 8 éves lehettem,amikor először hallottam tőle a Complicated-et.Azóta a rajongója vagyok.Nagyon szeretem a dalait,és a stílusa is bejön.A dalai közül vannak ilyen bolondosabbak és olyanok is,amiknek komoly mondanivalójuk van.A számai közül nekem a Complicated,a Sk8er boi,a My happy ending,a Nobod's home,a Girlfiend,a When you"re gone,a What the hell,a Wish your here és a Thin's I will never say a kedvenceim.Az is tetszik benne,hogy mindig megújul.Nekem a Complicated/Sk8er boi és a My happy endinges korszaka tetszett a legjobban,de a többi stílusa is bejön.
Egyébként nagyon jó lett a cikk.
Egyébként nagyon jó lett a cikk.
2013. január 22. 18:00
2002-től napjainkig.
Már nem az a laza deszkás lány, aki volt és igen nekem is az a stílusa volt a best, de lássuk be, ha 40 évesen is olyan lenne, mint 2002-ben..elég nevetséges lenne. Örülök, hogy megkomolyodott ilyen téren. :33
Már nem az a laza deszkás lány, aki volt és igen nekem is az a stílusa volt a best, de lássuk be, ha 40 évesen is olyan lenne, mint 2002-ben..elég nevetséges lenne. Örülök, hogy megkomolyodott ilyen téren. :33
2013. január 22. 18:05
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Imádom Avrilt!!!!
Imádom a stílusát, e zenéit, meg amiről szólnak. Bírom, hogy egy igazi egyéni9ség, hogy mindig tud újat mutatni, anélkül, hogy a saját stílusából és kisugárzásából akár egy cseppet is leadna!!!
AVRIL LAVIGNE 4 EVER!
AVRIL LAVIGNE 4 EVER!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: