Dalpremier: Paramore — Now
2013. január 22. 21:39
Nekem ez marhára bejon
Gratulálok hozzá,izgatottan várom a tobbi dalt és a klippet is
2013. január 22. 22:02
Idézet (hayleyshusband @ 2013.01.22. 21:12)
olvasd el az első mondatot még egyszer és értelmezd
magamról írok benne, bár lehet nem jött le.
igen, ez a dal nem a megszokott stílus, DE KÖNYÖRGÖM, EZ CSAK AZ EGYIK DAL A LEMEZRŐL. senki nem hallotta még a többit. hülyeség kijelenteni, hogy mennyire megváltoztak.
meg a másik, hogy mi az, hogy a Farro testvére óta nincsenek jó számok? a Monstert és nélkülük tették össze, és szerintem elért egy magas mércét a dal. lehet, hogy nem tudták most megugrani azt a bizonyos mércét a Now-val, de kitudja, hogy milyen a többi dal? könyörgöm, ne ítélkezzetek már, mert gyerekes.
szóval bízzunk benne, hogy mindenki majd a saját ízléséhez megfelelő dalt az új albumon.
JA, és ami a legjobban lehoz az életemről: mi köze van Hayley hajának Hayley hangjához?
igen, ez a dal nem a megszokott stílus, DE KÖNYÖRGÖM, EZ CSAK AZ EGYIK DAL A LEMEZRŐL. senki nem hallotta még a többit. hülyeség kijelenteni, hogy mennyire megváltoztak.
meg a másik, hogy mi az, hogy a Farro testvére óta nincsenek jó számok? a Monstert és nélkülük tették össze, és szerintem elért egy magas mércét a dal. lehet, hogy nem tudták most megugrani azt a bizonyos mércét a Now-val, de kitudja, hogy milyen a többi dal? könyörgöm, ne ítélkezzetek már, mert gyerekes.
szóval bízzunk benne, hogy mindenki majd a saját ízléséhez megfelelő dalt az új albumon.
JA, és ami a legjobban lehoz az életemről: mi köze van Hayley hajának Hayley hangjához?
Igen, és mint ahogy korábban is leírtam, remélem az album többi része nem lett ilyen. Nem ítélkeztem, nem mondtam egy szóval sem hogy az egész album tuti sz*r lesz csak azért mert ez a dal szerintem sz*r. És már megbocsáss, de hol írtam én bármit is a Farro testvérekről vagy Hayley hajáról? Mert én nem látom sehol.
2013. január 22. 22:08
Idézet (num1Kolosszus @ 2013.01.22. 22:02)
Igen, és mint ahogy korábban is leírtam, remélem az album többi része nem lett ilyen. Nem ítélkeztem, nem mondtam egy szóval sem hogy az egész album tuti sz*r lesz csak azért mert ez a dal szerintem sz*r. És már megbocsáss, de hol írtam én bármit is a Farro testvérekről vagy Hayley hajáról? Mert én nem látom sehol. 
a Farro-s meg a hajas részt nem neked szántam, te is tudod. ha veszekedni akarsz, akkor ne velem
2013. január 22. 22:19
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Egyszerre említeni a Paramore-t ilyen senkiházi műanyagokkal, na ugye nem csináljátok komolyan? Ha meg nem tetszik a dal, ez van.
Egyébként meg minek kell nagy ügyet csinálni abból, hogy twitteren mit nyomtak orrba-szájba? Semmi jelentősége sincs.
Egyébként meg minek kell nagy ügyet csinálni abból, hogy twitteren mit nyomtak orrba-szájba? Semmi jelentősége sincs.
2013. január 22. 22:30
Idézet (hayleyshusband @ 2013.01.22. 22:08)
a Farro-s meg a hajas részt nem neked szántam, te is tudod. ha veszekedni akarsz, akkor ne velem
köszi
Figyelj, ha odamész a hozzászólásomhoz, rákattintasz a "Válaszolok" gombra és bepötyögsz valamit, feltételezni fogom, hogy nekem szánod. Nem veszekedést akarok szítani, csak tudod nem kell IQ-bajnoknak lenni ahhoz hogy felfogjuk, nem írunk olyannak üzenetet... akinek nem akarunk írni üzenetet. De mindegy is, én kérek elnézést.
2013. január 23. 13:10
Imádom a Paramore-t, de ez a szám véleményem szerint nem sikerült túl jóra. Tőlük ettől sokkal többet vártam, de azért remélem, majd az albumon jobb számok lesznek.
2013. január 23. 18:46
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Zeneileg hasonlít az Incubusra nekem elég pszichedelikus, a Hailey hangjára meg az elején azt hittem, hogy az a Gwen Stefani, gondoltam lehet valami featuring, de nem meglepő.
2013. január 23. 20:52
Idézet (Nórii12 @ 2013.01.23. 17:57)
Imádom azt a számot és a PEaramore-t is <3
2013. január 24. 11:58
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ebben a számban csak a refrén tetszik, de az nagyon
Én többet vártam tőlük, remélem a többi szám jobb lesz az albumon.
2013. január 24. 16:23
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Most komolyan, azért tartjátok rossznak a számot, mert Hayleynek frufruja van?
És a Paramore a süllyesztőben? Na ne röhögtessetek, még a bátyám is elismeri őket, pedig eléggé kritikus személy zenei téren...
Úgyhogy ne ócsároljátok légyszíves, de tudom, hogy csak azért csináljátok, hogy nőjön a hozzászólásotok száma.
A szám fantasztikus, kicsit több energia benne, és tökéletes. De szerintem így is príma. Peace. *w*
Úgyhogy ne ócsároljátok légyszíves, de tudom, hogy csak azért csináljátok, hogy nőjön a hozzászólásotok száma.
A szám fantasztikus, kicsit több energia benne, és tökéletes. De szerintem így is príma. Peace. *w*
2013. január 25. 13:39
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Nem rossz,de ez már sajnos nem olyan mint a régi számok...
2013. január 25. 17:17
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Igen, valóban furcsa még egy kicsit hozzájuk képest, de egyáltalán nem rossz, sőt. Remek dal lett, én nagyon kíváncsi leszek az egész albumra. Viszont olvastam néhány olyan hozzászólást, hogy ők is eladták magukat. WTF?
Hogy a Paramore? Aki ilyet állít, az nem ismeri a bandát. Ők azok, akik túltesznek a mai igénytelen, tucat sztárokon és dalokon, mert még mindig képesek igazi zenét csinálni. Egy olyan daluk nincs, amit ne hallgatnék szívesen, és ezt nem véletlenül mondom. Szóval a lényeg, hogy a dal perfect lett. Visszatért a Paramore!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.

0 felhasználónak tetszik: