@TheDanush
Nem a Paramore fog a sűllyesztőben végezni hanem a vandájreksön meg dzsástin bibörke!
Dalpremier: Paramore — Now
2013. január 22. 15:58
2013. január 22. 16:14
Nagyon, nagyon, nagyon tetszik. Kicsit Vampire Diaries beütése van
2013. január 22. 18:22
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Nem rossz, de én is csatlakozom azokhoz, akik a régi számaikat jobban szerették...a refrén jó, amúgy kicsit egyhangú. Remélem az album maga jobb lesz, bár a dalcímek alapján nem sok jobbra számítok (nem tudom miért, de én már néha a dalcímekből is megérzem hogy milyen lesz a dal...)
2013. január 22. 18:28
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Az előzők jobbak..de azért várom az albumot:)
2013. január 22. 19:11
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet
theszandi006
@TheDanush
Nem a Paramore fog a sűllyesztőben végezni hanem a vandájreksön meg dzsástin bibörke!
@TheDanush
Azért írtam ezt, mert így gondolom. Ők is eladták magukat, és már nem önmagukat adják, akiket megszerettünk. Például a One Direction (amit egyébként így kell írni) tagjai végig önmagukat adták, és így szerették meg őket. És Justin Bieber-t meg mi a fenéért hozod fel példának? Nekem mi közöm van ahhoz a gyerekhez?-.-" Akkor kössenek ki a süllyesztőben, de a Paramore előbb váltjai ki oda a jegyét, emiatt nem kell idegeskedned.
2013. január 22. 19:37
Idézet (TheDanush @ 2013.01.22. 19:11)
Azért írtam ezt, mert így gondolom. Ők is eladták magukat, és már nem önmagukat adják, akiket megszerettünk. Például a One Direction (amit egyébként így kell írni) tagjai végig önmagukat adták, és így szerették meg őket. És Justin Bieber-t meg mi a fenéért hozod fel példának? Nekem mi közöm van ahhoz a gyerekhez?-.-" Akkor kössenek ki a süllyesztőben, de a Paramore előbb váltjai ki oda a jegyét, emiatt nem kell idegeskedned.
szerintem a süllyesztőbe te mész, nem a Paramore
2013. január 22. 20:05
|
|
parawhoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 177699 offline
|
na szóval a számról, nekem nagyon bejön és imádom úgy mit az összes többi dalukat mert szerintem a Paramore az egyik legegyedibb és legjobb együttes.
Az albumról már ne is beszéljünk biztos brillllliáns lesz!!
Paramore-süllyesztő???? drága kis szivem nézzd meg a vandájreksönt meg elősször zsüsztina bíbert ha valakik a "süllyesztőbe" kerülnek azok ezek a semmirekellő nyálgépek lesznek.
Az albumról már ne is beszéljünk biztos brillllliáns lesz!!
2013. január 22. 20:10
Nagyon vártam már a dal megjelenését. Én nem csalódtam bennük. Igen valóban más hangzás világ, nem a jól megszokott ütős Paramore dal, de ettől még "nem adták el magukat." A Paramore mindig is a Paramore marad, egy olyan zenekar, amely valódi, igazi zenét csinál. Tartalmas szöveggel, energikus zenével, Hayley csodálatos hangjával és a banda tagok egyéniségével, természetességével mindenkit levett a lábáról ez a csodás zenekar. Aki ezt nem ismeri fel azt csak sajnálni tudom, mert fogalma sincs mit veszít.
2013. január 22. 20:43
Idézet (hayleyshusband @ 2013.01.22. 12:48)
SENKI nem tudja, milyen kilétek voltak reggel fél 8 és 10 óra között. TIZENNÉGY különböző világtrendet állítottak a rajongók a bandának. ébren voltam, 2 órát aludtam.. még Hulk Hogan is világtrend volt fél óráig, pedig Hayley csak annyit mondott róla, hogy szereti őt.
elképesztő, hogy mi volt twitteren. egyszerre 3 helyen trendeltek, összesen 14 féle trendjük volt ezalatt a pár óra alatt.. élőben lehetett őket hallgatni. ÉLMÉNY VOLT.
elképesztő, hogy mi volt twitteren. egyszerre 3 helyen trendeltek, összesen 14 féle trendjük volt ezalatt a pár óra alatt.. élőben lehetett őket hallgatni. ÉLMÉNY VOLT.
Senki nem tudja? Ejha, mi ez a felsőbbrendű hangnem? Én is fent voltam akkortájt twitteren, hiszed vagy sem, és rajtam meg rajtad kívül még sokezer ember. Hulk Hogan neve nem csak azért lett trend mert Hayley megemlítette, hanem mert közös fotókat is készítettek. Egyébként igen, valóban lenyűgöző hogy ennyi trendet állítottak, de most őszintén: mi köze van ennek a zenéhez? Semmi. Az, hogy ennyi meg annyi twitter trendet állítottak sajnos nem változtatja meg a tényt hogy rengeteg rajongó, köztük magam is, nagyot csalódott ebben az új számban.
2013. január 22. 21:12
Idézet (num1Kolosszus @ 2013.01.22. 20:43)
Senki nem tudja? Ejha, mi ez a felsőbbrendű hangnem? Én is fent voltam akkortájt twitteren, hiszed vagy sem, és rajtam meg rajtad kívül még sokezer ember. Hulk Hogan neve nem csak azért lett trend mert Hayley megemlítette, hanem mert közös fotókat is készítettek. Egyébként igen, valóban lenyűgöző hogy ennyi trendet állítottak, de most őszintén: mi köze van ennek a zenéhez? Semmi. Az, hogy ennyi meg annyi twitter trendet állítottak sajnos nem változtatja meg a tényt hogy rengeteg rajongó, köztük magam is, nagyot csalódott ebben az új számban.
olvasd el az első mondatot még egyszer és értelmezd
igen, ez a dal nem a megszokott stílus, DE KÖNYÖRGÖM, EZ CSAK AZ EGYIK DAL A LEMEZRŐL. senki nem hallotta még a többit. hülyeség kijelenteni, hogy mennyire megváltoztak.
meg a másik, hogy mi az, hogy a Farro testvére óta nincsenek jó számok? a Monstert és nélkülük tették össze, és szerintem elért egy magas mércét a dal. lehet, hogy nem tudták most megugrani azt a bizonyos mércét a Now-val, de kitudja, hogy milyen a többi dal? könyörgöm, ne ítélkezzetek már, mert gyerekes.
szóval bízzunk benne, hogy mindenki majd a saját ízléséhez megfelelő dalt az új albumon.
JA, és ami a legjobban lehoz az életemről: mi köze van Hayley hajának Hayley hangjához?
1 felhasználónak tetszik:
Christo
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.