Starity

Dalpremier: Paramore — Now

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 22. 15:58 #21
- törölt felhasználó -    
@TheDanush
Nem a Paramore fog a sűllyesztőben végezni hanem a vandájreksön meg dzsástin bibörke!
2013. január 22. 16:01 #22
Smile15
Smile15
Potterhead

StátuszI am alone in a hostile world...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1092
Csatolások: 10
Azonosító: 130740
nekem most nem tetszik annyira ez a szám
2013. január 22. 16:02 #23
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
nem az én stilusum de tetszik végül is mit vár az ember a Paramore-tól csak jó zenét
2013. január 22. 16:14 #24
- törölt felhasználó -    
Nagyon, nagyon, nagyon tetszik. Kicsit Vampire Diaries beütése van smileeee.gif
2013. január 22. 16:24 #25
- törölt felhasználó -    
Baromira tetszik, nagyon jó <3
2013. január 22. 17:35 #26
MarsGirl
MarsGirl
visszatérő vendég

StátuszNo-one can hurt us like we hurt ourselves..
Hozzászólás: 204
Csatolások: 0
Azonosító: 135555
Tényleg elüt a régi stílusuktól,de egyáltalán nem rossz. Azért majd kíváncsi vagyok a többi szám milyen lesz C:
2013. január 22. 18:22 #27
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Nem rossz, de én is csatlakozom azokhoz, akik a régi számaikat jobban szerették...a refrén jó, amúgy kicsit egyhangú. Remélem az album maga jobb lesz, bár a dalcímek alapján nem sok jobbra számítok (nem tudom miért, de én már néha a dalcímekből is megérzem hogy milyen lesz a dal...)
2013. január 22. 18:28 #28
hellosummer
hellosummer
visszatérő vendég

StátuszI love days when my only problem is " tea or caffe" :)
Hozzászólás: 308
Azonosító: 189819
Az előzők jobbak..de azért várom az albumot:)
2013. január 22. 18:36 #29
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Hát nekem ez a számuk is nagy kedvenc lett biggrin.gif
2013. január 22. 18:42 #30
- törölt felhasználó -    
Ááááááá végre smileeee.gif SZUPER!!!!!!!!
2013. január 22. 18:59 #31
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Nagyon tetszik! smileeee.gif
2013. január 22. 19:11 #32
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Idézet
theszandi006 
@TheDanush 
Nem a Paramore fog a sűllyesztőben végezni hanem a vandájreksön meg dzsástin bibörke!

Azért írtam ezt, mert így gondolom. Ők is eladták magukat, és már nem önmagukat adják, akiket megszerettünk. Például a One Direction (amit egyébként így kell írni) tagjai végig önmagukat adták, és így szerették meg őket. És Justin Bieber-t meg mi a fenéért hozod fel példának? Nekem mi közöm van ahhoz a gyerekhez?-.-" Akkor kössenek ki a süllyesztőben, de a Paramore előbb váltjai ki oda a jegyét, emiatt nem kell idegeskedned.wink.gif
2013. január 22. 19:23 #33
Gombóc
Gombóc
új tag

Státusz...We are full of wonders ... :)
Hozzászólás: 9
Azonosító: 186994
TheDanush nem kell más bandákat a süllyesztőbe kívánni ha nem szereted ne szólj szám nem fáj fejem :/ am a paramore új száma super smileeee.gif)))
2013. január 22. 19:37 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (TheDanush @ 2013.01.22. 19:11)
Azért írtam ezt, mert így gondolom. Ők is eladták magukat, és már nem önmagukat adják, akiket megszerettünk. Például a One Direction (amit egyébként így kell írni) tagjai végig önmagukat adták, és így szerették meg őket. És Justin Bieber-t meg mi a fenéért hozod fel példának? Nekem mi közöm van ahhoz a gyerekhez?-.-" Akkor kössenek ki a süllyesztőben, de a Paramore előbb váltjai ki oda a jegyét, emiatt nem kell idegeskedned.wink.gif

szerintem a süllyesztőbe te mész, nem a Paramore
2013. január 22. 19:52 #35
- törölt felhasználó -    
nekem tetszik, jól sikerült. smileeee.gif
2013. január 22. 20:05 #36
parawhore
parawhore
új tag

Státusznow *--*
Hozzászólás: 42
Azonosító: 177699
na szóval a számról, nekem nagyon bejön és imádom úgy mit az összes többi dalukat mert szerintem a Paramore az egyik legegyedibb és legjobb együttes.
Az albumról már ne is beszéljünk biztos brillllliáns lesz!! smileeee.gif Paramore-süllyesztő???? drága kis szivem nézzd meg a vandájreksönt meg elősször zsüsztina bíbert ha valakik a "süllyesztőbe" kerülnek azok ezek a semmirekellő nyálgépek lesznek.
2 felhasználónak tetszik: hayleyshusband, Törpemókus
2013. január 22. 20:10 #37
- törölt felhasználó -    
Nagyon vártam már a dal megjelenését. Én nem csalódtam bennük. Igen valóban más hangzás világ, nem a jól megszokott ütős Paramore dal, de ettől még "nem adták el magukat." A Paramore mindig is a Paramore marad, egy olyan zenekar, amely valódi, igazi zenét csinál. Tartalmas szöveggel, energikus zenével, Hayley csodálatos hangjával és a banda tagok egyéniségével, természetességével mindenkit levett a lábáról ez a csodás zenekar. Aki ezt nem ismeri fel azt csak sajnálni tudom, mert fogalma sincs mit veszít.
2013. január 22. 20:19 #38
ziii
ziii
új tag

Státuszcsokimániaaa *-*
Hozzászólás: 94
Azonosító: 189085
Nekem nagyon tetszik, lehet, hogy más mint az eddigi számaik, de attól még nagyon jó smileeee.gif
2013. január 22. 20:43 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (hayleyshusband @ 2013.01.22. 12:48)
SENKI nem tudja, milyen kilétek voltak reggel fél 8 és 10 óra között. TIZENNÉGY különböző világtrendet állítottak a rajongók a bandának. ébren voltam, 2 órát aludtam.. még Hulk Hogan is világtrend volt fél óráig, pedig Hayley csak annyit mondott róla, hogy szereti őt.
elképesztő, hogy mi volt twitteren. egyszerre 3 helyen trendeltek, összesen 14 féle trendjük volt ezalatt a pár óra alatt.. élőben lehetett őket hallgatni. ÉLMÉNY VOLT.

Senki nem tudja? Ejha, mi ez a felsőbbrendű hangnem? Én is fent voltam akkortájt twitteren, hiszed vagy sem, és rajtam meg rajtad kívül még sokezer ember. Hulk Hogan neve nem csak azért lett trend mert Hayley megemlítette, hanem mert közös fotókat is készítettek. Egyébként igen, valóban lenyűgöző hogy ennyi trendet állítottak, de most őszintén: mi köze van ennek a zenéhez? Semmi. Az, hogy ennyi meg annyi twitter trendet állítottak sajnos nem változtatja meg a tényt hogy rengeteg rajongó, köztük magam is, nagyot csalódott ebben az új számban.
2013. január 22. 21:12 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (num1Kolosszus @ 2013.01.22. 20:43)
Senki nem tudja? Ejha, mi ez a felsőbbrendű hangnem? Én is fent voltam akkortájt twitteren, hiszed vagy sem, és rajtam meg rajtad kívül még sokezer ember. Hulk Hogan neve nem csak azért lett trend mert Hayley megemlítette, hanem mert közös fotókat is készítettek. Egyébként igen, valóban lenyűgöző hogy ennyi trendet állítottak, de most őszintén: mi köze van ennek a zenéhez? Semmi. Az, hogy ennyi meg annyi twitter trendet állítottak sajnos nem változtatja meg a tényt hogy rengeteg rajongó, köztük magam is, nagyot csalódott ebben az új számban.

olvasd el az első mondatot még egyszer és értelmezd biggrin.gif magamról írok benne, bár lehet nem jött le.
igen, ez a dal nem a megszokott stílus, DE KÖNYÖRGÖM, EZ CSAK AZ EGYIK DAL A LEMEZRŐL. senki nem hallotta még a többit. hülyeség kijelenteni, hogy mennyire megváltoztak.
meg a másik, hogy mi az, hogy a Farro testvére óta nincsenek jó számok? a Monstert és nélkülük tették össze, és szerintem elért egy magas mércét a dal. lehet, hogy nem tudták most megugrani azt a bizonyos mércét a Now-val, de kitudja, hogy milyen a többi dal? könyörgöm, ne ítélkezzetek már, mert gyerekes.
szóval bízzunk benne, hogy mindenki majd a saját ízléséhez megfelelő dalt az új albumon.

JA, és ami a legjobban lehoz az életemről: mi köze van Hayley hajának Hayley hangjához? 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Christo
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok