Gratulálok mindenkinek, de ez a lista több, mint felháborító!
A férfiaknál nem tudom, hogy Tom mit keres az első helyen, tényleg semmi bajom vee, de egyáltalán nem értem, hogy mivel érdemelte ki az első helyet, mert nem tartom a legszexibbnek. A többi színész úgy hellyel-közzel rendben, de az nem is igazán izgat. De az, hogy a női listán Emma Watson a 6. helyre csúszott, az teljességgel ledöbbentett. Imádom, szeretem Kristen Stewart-ot, de nem értem, hogy került a 3. helyre, (főleg!) minek után Emma csak 6. helyezett lett. Az pedig, hogy Jennifer Lawrence lett a legszexibb színésznő, az enyhén szólva sokkolt...a többiekről meg már ne is beszéljünk.
Jennifer Lawrence lett a legszexibb színésznő
2013. augusztus 22. 18:25
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Jen,Emma és Natalie
2013. augusztus 24. 23:52
|
|
Mrs. Marvelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 209094 offline
|
Tomra nem tudom ki a kutya szavazott xd de az nagyon gáz, hogy egy olyan jó pasi, mint Robert Downey Jr/ Chris Hemwsorth az utolsó, és utolsó előtti helyre kerüljenek,Richardot is előrébb tettem volna azért... egyre jobban kezd romlani a színvonal, persze ez az én véleményem.
2014. március 16. 17:28
ez most KOMOJJJJJJJ???????????? és holvannak azok akik tényleg jól néznek ki? (jennifer és emma watson nem számít ők jól néznek ki de ki az a tom hiddleizé?!)
2014. szeptember 09. 00:07
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Jennifer Lawrence? És Kristen Stewart? Ez most komoly?
Azért itt van némi kifogásolnivalóm..: Emma meg mi a csudáért lett csak hatodik..? Na ezen most alaposan meglepődtem.
2014. november 05. 17:04
Ezzel a listával én sem értek egyet!!!
És Richard Armitage miért csak az 5.????
Drukkolok neki!
♥♥♥♥♥
És Richard Armitage miért csak az 5.????
Drukkolok neki!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: