Jennifer Lawrence lett a legszexibb színésznő
2013. január 22. 18:34
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Én nem Jennifer-t tettem volna az első helyre...Kristen pedig még csak oda sem illik. Mindegy, én Milát tettem volna az 1. helyre.
2013. január 22. 19:05
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Jennifer Lawrence és Kristen Stewart? Ez most komoly? Oké, Jennifer a maga módján szép, de én mégis olyan átlagosnak mondanám. Na de Kristen? Az első 100-ban nem kéne benne lennie nemhogy az első 10-ben XD. A magam részéről vagy Emmát, vagy Natalie Portman-t tettem volna az első helyre.
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2013. január 22. 20:03
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Én Chris Hemsworth-ot az első helyre raknám.Jennifer meg, teljesen megérdemli az első helyet.Gyönyörű színésznő.
2013. január 22. 20:21
|
|
rtz456visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.08. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 170819 offline
|
Szerintem mindkét első megérdemli, hogy ott van, na de PATTINSON? Előbb, mint Downey, Hemsworth, Cumberbatch vagy egyátalán egy listán Hiddlestonnal?! SERIOUSLY?? El kell ismerni a Harry Potterben még elég tűrhető volt, de akkor is. Az meg, hogy Kristen jobb helyen végzett, mint Emma vagy Natalie..
miss_areo
2013. január 22. 21:03
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Richard Armitage azt hiszem nagyon élre fog törni, már a tumlr-t is ellepte!
Azt még mindig nem értem hogy Robert Pattinson hogy került a második helyre, és őszintén Tom Hiddlestonnal sem értek egyet, habár elismerem nagyon csípem a hapsit, de ha szembeállítom akár csak egy Michael Fassbenderel, bőszen veri. Ettől függetlenül a férfi rész pofás lett
A női szekciót úgy ahogy van megfordítanám, de nem Charlize miatt. Gyalázatos 8. és 9. helyre rakni Nataliet és Zooeyt :/
A női szekciót úgy ahogy van megfordítanám, de nem Charlize miatt. Gyalázatos 8. és 9. helyre rakni Nataliet és Zooeyt :/
ophely88
2013. január 22. 21:30
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Kiim @ 2013.01.22. 21:03)
Richard Armitage azt hiszem nagyon élre fog törni, már a tumlr-t is ellepte!
Azt még mindig nem értem hogy Robert Pattinson hogy került a második helyre, és őszintén Tom Hiddlestonnal sem értek egyet, habár elismerem nagyon csípem a hapsit, de ha szembeállítom akár csak egy Michael Fassbenderel, bőszen veri. Ettől függetlenül a férfi rész pofás lett
Armitage számára kell még egy kis idő. Lecseng a Loki-láz és Armitage fever jön, folyamatosan növekszik a 'ricage army'.
Kiim
2013. január 22. 21:37
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Hogy már megint Lokinál tartunk...
Nem hinném hogy Tom csak Loki miatt kapta volna az első helyet, még akkor sem ha ezzel a szereppel vált igazán népszerűvé
Ott van az első helyen mert megérdemli, és mert tényleg iszonyatosan szexi. Ennyi.
Nem hinném hogy Tom csak Loki miatt kapta volna az első helyet, még akkor sem ha ezzel a szereppel vált igazán népszerűvé
Ott van az első helyen mert megérdemli, és mert tényleg iszonyatosan szexi. Ennyi.
2013. január 22. 21:45
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Bettyke94 @ 2013.01.22. 21:37)
Hogy már megint Lokinál tartunk...
Márpedig ha nem lenne Loki, akkor Tom nem lenne sehol sem ezen a listán. Ahogy Az éhezők viadala nélkül Jent sem rakták volna az élre, Pattinson és Kristen meg a közelébe sem szagoltak volna ennek az összeállításnak a tvájlájt nélkül.
Tom egy igazán tehetséges színész, akit sokan tartanak vonzónak, úgyhogy még véletlenül sem az ő érdemeit próbálom megkérdőjelezni, mielőtt még erre következtetnél. De tessék elfogadni, hogy ezek a listák 90%-ban népszerűségi versenyek a rajongók körében, és az érintettek leginkább nemhogy nem tőrödnek velük, de talán még néha egyenesen zavarónak is találják az efféle címeket.
2013. január 22. 21:48
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.01.22. 21:45)
Márpedig ha nem lenne Loki, akkor Tom nem lenne sehol sem ezen a listán. Ahogy Az éhezők viadala nélkül Jent sem rakták volna az élre, Pattinson és Kristen meg a közelébe sem szagoltak volna ennek az összeállításnak a tvájlájt nélkül.
Tom egy igazán tehetséges színész, akit sokan tartanak vonzónak, úgyhogy még véletlenül sem az ő érdemeit próbálom megkérdőjelezni, mielőtt még erre következtetnél. De tessék elfogadni, hogy ezek a listák 90%-ban népszerűségi versenyek a rajongók körében, és az érintettek leginkább nemhogy nem tőrödnek velük, de talán még néha egyenesen zavarónak is találják az efféle címeket.
Velem együtt halsz meg kisanyám.
mse90
2013. január 22. 21:49
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Idézet (mse90 @ 2013.01.22. 21:45)
Persze hogy ez inkább egy népszerűségi verseny, ezt nem is tagadom, olyanok kerültek a listára is akik most nagyon futnak. Én csak azt mondom, hogy az első helyre én sem találhattam volna jobbat. És nem Loki miatt hanem Tom miatt, mert egyszerűen csodálatos ember
2013. január 22. 21:57
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2013.01.22. 21:48)
Velem együtt halsz meg kisanyám.
Örültem hogy megismertelek de for God's sake, ne merj őszintén nyilatkozni vagy ellentmondani mert akkor .. neked sem lesz lehetőség regenerációra - ha érted mire gondolok -
.
Megtiszteltetés volt veled együtt kommentelni.
ophely88
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.