Audrey Hepburn: a legenda
2013. január 20. 21:26
Gyonyoru cikk,gratulálok hozzá. Nyugodj békében drága Audry
2013. január 20. 22:06
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Gratulálok a cikk írójának, végre egy igazi, összeszedett cikk!
Audrey pedig csodálatos volt, de ezt eddig is tudtuk
2013. január 20. 22:26
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Nagyon jó cikk lett! Gratulálok az íróknak!
2013. január 21. 16:28
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Nagyon jó cikk lett! Ő tényleg egy legenda. Nem is tudtam, hogy szegény ennyiszer elvetélt biztos nehéz lehetett neki! Nagyon csodálom Őt. Pont tegnap néztem meg az egyik filmjét. Nagyon sajnálom, hogy már 20 éve nincs köztünk. Ő még öregebb korában is csodálatosan nézett ki!
2013. január 21. 21:48
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Nagyon jó cikk lett! Ő tényleg egy legenda. R.I.P.
2013. január 22. 15:30
Legnagyobb és leggyönyörűbb színésznő, példakép, legenda. Nyugodj békében Audrey!
2013. január 22. 16:50
Mi van már itt is
feketelucifer0726 pont az ilyenfélék miatt fajult el ennyire a Starity fóruma. Ráadásul azzal, hogy bevallottad azt a tényt, hogy nem ismered világsztár létére, csak magadat minősíted, mert a mai értelemmel telt fiatalok nagy zömökének is kb. ekkora a tudása az igazi legendákat illetően.
A cikkhez szólva: Elképesztő lett! Minden benne van, aminek benne kell lennie, csak gratulálni tudok hozzá!
Hát igen, Audrey.
Az igazi színésznő. Rá mondom azt mindig, hogy a nagybetűs Nő. Természetes és gyönyörű. Róla kéne a mai fiataloknak példát venni, nem pedig a narancssárga, rózsaszín és szivárvány fejű emos kis csajokról.
A cikk olvastán még mindig a sírás kerülget. Rest in Peace!
feketelucifer0726 pont az ilyenfélék miatt fajult el ennyire a Starity fóruma. Ráadásul azzal, hogy bevallottad azt a tényt, hogy nem ismered világsztár létére, csak magadat minősíted, mert a mai értelemmel telt fiatalok nagy zömökének is kb. ekkora a tudása az igazi legendákat illetően.
A cikkhez szólva: Elképesztő lett! Minden benne van, aminek benne kell lennie, csak gratulálni tudok hozzá!
Hát igen, Audrey.
Az igazi színésznő. Rá mondom azt mindig, hogy a nagybetűs Nő. Természetes és gyönyörű. Róla kéne a mai fiataloknak példát venni, nem pedig a narancssárga, rózsaszín és szivárvány fejű emos kis csajokról.
A cikk olvastán még mindig a sírás kerülget. Rest in Peace!
2013. január 30. 18:52
|
csabagaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 184504 offline
|
Köszönet a szerzőnek,hogy a születési nevét jól írta ennek a csodálatos színésznőnek.
Én úgy tudom,eleve igen vékony volt,a háborús "sérüléseiből" felgyógyult,hiszen később a balett komoly erőfeszítést igényelt.
Viszont sok volt a kihagyás a háború miatt,és túl magas is volt hozzá.
Akik ismerték,okos,művelt,cseppet sem nagyképű,kiváló humorérzékkel(néha "erős"humorral) rendelkező embernek mondták,aki igen szenvedélyes természet volt.
Én úgy tudom,eleve igen vékony volt,a háborús "sérüléseiből" felgyógyult,hiszen később a balett komoly erőfeszítést igényelt.
Viszont sok volt a kihagyás a háború miatt,és túl magas is volt hozzá.
Akik ismerték,okos,művelt,cseppet sem nagyképű,kiváló humorérzékkel(néha "erős"humorral) rendelkező embernek mondták,aki igen szenvedélyes természet volt.
2013. március 03. 16:34
|
|
MezeiVirágvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 113 Csatolások: 77 Azonosító: 192858 offline
|
Jó kis cikk.Ez jobb életrajz mint ami a profilján van.
2013. április 01. 01:44
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Nagyszerű cikk! Hatalmas kedvencem Audrey, szerintem egy igazi tehetség volt, akit bármelyik lány példaképnek tekinthet. Kevés ember van, aki annyira értett volna a dolgához, ahogy ő tette. Máig ezrek néznek fel rá, tényleg egy kultikus ikon lett ebből a kis európai lányból. Respect!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: