Audrey Hepburn: a legenda
2013. január 20. 16:51
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Nagyon sajnálom,hogy már nincs köztünk. Tényleg remek ember volt és színésznő. Nemsok hozzá hasonló van, ezen a világon sajnos. R.I.P. Audrey
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. január 20. 17:00
|
|
jennuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 182392 offline
|
Nem ismerem a filmjeit. Egyik ismerősömnél láttam róla valami képes idézetet és most gondoltam utána olvasok hamár pont itt van ez a cikk. Azt hiszem pótolnom kell néhány filmet.
2013. január 20. 17:41
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
Közutálat tárgyává váltam....lehet,hogy igazatok van,mivel egyszer már letiltottak
2013. január 20. 17:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (feketelucifer0726 @ 2013.01.20. 17:41)
Közutálat tárgyává váltam..lehet,hogy igazatok van,mivel egyszer már letiltottak
Egyáltalán nem lettél közutálat tárgya, sőt senki sem utál téged, csak csupán, ha valamit nem tudsz, akkor kérdezz! Írj valakinek egy privát üzenetet, hogy magyarázza el, és szívesen elmondja itt neked bárki. Oké, néha p*rasztka vagyok, de, ha írtál volna, hogy nem tudod mit merre találsz, akkor nagyon készségesen segítettem volna. A hozzászólásaiddal java részt csak tele szemetelted a fórumot, értelmetlenül irkáltál, amit a moderátorok nem néznek jó szemmel, valószínűleg ezért kaptad a kitiltást. Ha van valami kérdésed, nem tudod tényleg, akkor írj nekem egy privát üzenetet és mindent elmondok neked!
2013. január 20. 17:58
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Azthiszem meg van a kedvenc cikkem itt a Starityn.
Valóban egy fantasztikus nő volt, már kiskoromban is mindig csodáltam a természetességét és a báját, igazán irigylésre méltó élete volt - szerintem még így, a magánéleti dolgai ellenére is.
Köszönet a cikkért, nagyon érdekes volt, sokat tudtam meg belőle, jó volt minden sorát olvasni.
Valóban egy fantasztikus nő volt, már kiskoromban is mindig csodáltam a természetességét és a báját, igazán irigylésre méltó élete volt - szerintem még így, a magánéleti dolgai ellenére is.
Köszönet a cikkért, nagyon érdekes volt, sokat tudtam meg belőle, jó volt minden sorát olvasni.
2013. január 20. 18:01
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
Beyla,nekem mind1....ilyen vagyok,ez van
2013. január 20. 18:09
|
|
Bia21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.04. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 148640 offline
|
Én eddig csak egy filmjét láttam(Gigi), de szerintem ideje lesz filmet nézni!
Tényleg nagyon csodálatos nő volt, komolyan mondom mint egy igazi példakép! Nem tökéletes, de ki az?? Természetes volt és nem használt 5 kilo sminket mint manapság néhányan! Tényleg nagyon sajnálatos dolog hogy már nincs közöttünk! Nyugodjon békében!
2013. január 20. 18:13
Fantasztikus színésznő volt. Nyugodjon békében.
Gratulálok a cikk írójának
Gratulálok a cikk írójának
2013. január 20. 18:16
Idézet (feketelucifer0726 @ 2013.01.20. 18:01)
Beyla,nekem mind1..ilyen vagyok,ez van
Ezzel a stílussal a mászókáról is lelöknének a 6 évesek. A butaság emberi jog, te élsz vele.
9 felhasználónak tetszik:
MissLili,
Beyla,
Lady Suzy,
Pöttömke,
Emily O.,
Im a SlaveForBritney,
Black Hearth2,
Stephie,
tothbianka
2013. január 20. 18:17
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (feketelucifer0726 @ 2013.01.20. 18:01)
Beyla,nekem mind1..ilyen vagyok,ez van
Csak tudod úgy, ahogyan az életben - mondjuk az iskolában, itt is vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartani, hiszen még ha virtuálisan is, de egy közösség részese vagy, ahol bizony vannak szabályok a rend fenntartásának érdekében. A szabályokat be kell tartani, nincs mese, és úgy gondolom, hogy nem vagy már olyan kicsi tizenhárom évesen, hogy ezt ne fogd fel. Bölcsibe járok gyakorlatra és két-három éves picurkák tudják már azt, hogy mi a rend, és, ha ők is tudják, akkor te is tudni fogod, csak mondjuk kérdezni kéne, olvasgatni és nem gondolkodás nélkül firkálni a hülyeségeket, mert ez a fórum 99%-át irritálja. Ha nem kell a segítség, akkor nem kell, ám legyen, de akkor ne csodálkozz, ha a hozzászólásaid miatt mindenki le fog hurrogni, illetve kitiltásokat fogsz kapni!
2013. január 20. 18:19
|
|
|
Beyla,mondhattad volna előbb is,hogy nem 10 éves vagy..:/ azt hittem,pardon
2013. január 20. 18:25
mayaa. egyetértek veled, nekem is ez a kedvenc cikkem.
Audrey gyönyörű nő volt, hihetetlen színésznő egy imádnivaló szemlyiséggel. Nyugodjék békében AZ ikon!
Audrey gyönyörű nő volt, hihetetlen színésznő egy imádnivaló szemlyiséggel. Nyugodjék békében AZ ikon!
2013. január 20. 18:25
|
|
|
amúúgy visszatérve a cikkhez,télleg jó lett,és bár nem ismerem ezt a nőt,de szépnek szép
2013. január 20. 19:04
|
Beylacarter |
|
Idézet (feketelucifer0726 @ 2013.01.20. 18:19)
Beyla,mondhattad volna előbb is,hogy nem 10 éves vagy..:/ azt hittem,pardon
Semmi gond. Egyébként írtál nekem üzenetet, de sajnos nem tudok neked válaszolni, mert vagy le vagyok tiltva, vagy úgy állítottad be, hogy senki se tudjon neked üzenetet küldeni:
Ha belemész a személyes oldaladra (felül ott az a figura gombocska a levélke mellett), megkeresed oldalt a Beállítások pontot, és rögtön az első kérdés az, hogy "Kik küldhetnek neked üzenetet?", akkor azt átállítod minden regisztrált tagra, és akkor tudok neked segíteni az oldal használatában.
1 felhasználónak tetszik:
Stephie
2013. január 20. 19:25
|
|
|
öö köszi Beyla,de nekem nem kell segítség:) de azért thx
2013. január 20. 19:36
|
Beylacarter |
|
Idézet (feketelucifer0726 @ 2013.01.20. 19:25)
öö köszi Beyla,de nekem nem kell segítség:) de azért thx
Jó, oké, rendben, csak tudod, ha írnak nekem egy üzenetet, akkor szeretek rájuk válaszolni, de akkor a továbbiakban, mint mondtam, ne nyafogj, ha valaki ír valami nem szépet neked. Arra még reagálnék, amit írtál, hogy huszonegy évesen nem tartom magamat öregnek, csak, mert írtad a privát üzenetben. Nem tudom, hogy miből gondoltad, hogy tíz éves vagyok, de, ha mondjuk belementél volna a profilomba elsőre, akkor észrevehetted volna, hogy nem dedós vagyok. És, ha tíz éves vagyok, akkor is ilyen lekezelően kell viselkedni a másikkal? Nem azért, de általában nem a kor határozza meg az embereket - amíg nem kattintottam az adatlapodra, akkor én is azt hittem, hogy körülbelül nyolc éves lehetsz. Mindegy, nem offolok tovább szegény Audrey cikke alatt, de, ha mondjuk nem viselkedtél volna ennyire bután, akkor mindenféle szemetelés nélkül privátba meg tudtuk volna beszélni a dolgot egyébként. Élő példája vagy azoknak, akik miatt a fiatalabbakat alacsony szintre degradálják le az idősebb tagok. Nem tudom, biztos ciki segítséget kérni, vagy én nem tudom, de a továbbiakban kellemes fórumozást kívánok neked, és, ha esetlegesen megint elkezdesz szemetelni, akkor én fogok szólni a moderátoroknak, hogy tegyenek helyre téged, ha már nekem nem sikerült.
2013. január 20. 20:11
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Audrey számomra egy örök példakép lesz. Ő az első olyan ember, akiért úgy igazán tényleg felnézek. Rajongtam más emberekért már, de egyikre sem néztem fel. Rá igen. Mindig emlékezni fogok rá, sohasem felejtem el, felnőtt koromban sem. Rengeteget adott nekem, pedig soha nem is ismertem ( sajnos ).
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.