Nyilvánosan mutogatta hátsóját Justin Bieber
2013. január 20. 15:10
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
szerintem van egy csómó sztár aki ezeknél a dolgoknál sokkal durvább dolgokat csinál..a drogozás nem igaz,az hogy a felső testét mutogatja oki mert van mit,ez a dolog meg csak annyi hogy élvezi az életet és még nem is olyan brutálisan mint ahogy egyesek....nem selena miatt csinlja,egyszerűen tényleg csak élvezi az életet.én még mindig nem csalódtam benne se a szüleim,nem mutat rossz példát,pont ő az aki nem csinál semmi olyat ami rossz példát mutatna a világnak...ez egyszerűen csak annyi hogy hülyült egyet!engem is hirtelen meglepett de ezt csak viccnek szánta és én nevettem
akármit csinál én szeretem és nekem ez a lényeg!!!
I LOVE YOU JUSTIN <3 <3
I LOVE YOU JUSTIN <3 <3
2013. január 20. 15:18
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
ez tejesen megvan bolondulva!!
2013. január 20. 15:20
Ha a butaság fájna...
Azt képzeli magáról, hogy mekkora férfi lett belőle az utóbbi időben, de igazából az a helyzet, hogy még lejjebb süllyedt. Eddig csak idegesítő volt, de most már idegesítő és h*lye is. Ráadásul még rosszak is az elképzelései egy normális férfilélekről.
Nem attól lesz férfi, hogy fél meztelenkedik és a b*láját mutogatja. Sőt, ezzel még jobban bizonyítja, hogy nem csak a férfi, de még a fiú jelzőt sem érdemli meg.
Azt képzeli magáról, hogy mekkora férfi lett belőle az utóbbi időben, de igazából az a helyzet, hogy még lejjebb süllyedt. Eddig csak idegesítő volt, de most már idegesítő és h*lye is. Ráadásul még rosszak is az elképzelései egy normális férfilélekről.
Nem attól lesz férfi, hogy fél meztelenkedik és a b*láját mutogatja. Sőt, ezzel még jobban bizonyítja, hogy nem csak a férfi, de még a fiú jelzőt sem érdemli meg.
2013. január 20. 15:24
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
uppssz.. elfelejtettem meglepődni..! a nevetéstől nem kapok levegőt
2013. január 20. 15:25
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
ez hülye!!!!agyilag
2013. január 20. 15:28
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
FÚJ!!!!!!!!!!! Ez undorító!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 20. 15:28
ez van
csak megmutatta az utálóinak, hogy kinyalhatják tövig a seggét :"DDD
csak megmutatta az utálóinak, hogy kinyalhatják tövig a seggét :"DDD
2013. január 20. 15:31
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Már semmin sem lepödök meg amit ez az elmebajos csinál ez meg van örülve persze ezzel akarja felkelteni Selena érdeklödését pedig szerintem ezzel éri el Selenánal, hogy azt higye, hogy nem normális és örül, hogy szakított vele. Örülök, hogy Selena időbben rájött, hogy Justin milyen h*lye és ezért szakitott vele amit szerény véleményem szerint nagyon jól tett
2013. január 20. 15:31
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
tuti itt is valami szar hatása alatt volt...
1 felhasználónak tetszik:
mollyka80000
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.