Nyilvánosan mutogatta hátsóját Justin Bieber
2013. január 20. 14:41
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
sz@ros is legalább?
2013. január 20. 14:43
|
|
Sollyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.15. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 160597 offline
|
Ugyanerről a napról való egy videó is és EZ JUSTIN!
Az egy dolog, hogy a drogozásos képeken megpróbáltátok letagadni, de
1. ezt a fotót maga JUSTIN BIEBER tette ki a hivatalos Instagramjára.
2. ez a hivatalos Meet&Greetjén történt!
3. még a Twitterén is írt egy "haha"-t az eseményről, sőt a menedzsere is írt a Twittere ezzel kapcsolatban.
Szóval bárhogy próbáljátok megvédeni szerencsétlent nem fog sikerülni és most a tetkói is ott vannak! Úgyhogy semmi esélyetek sincs az igazsággal szemben.
Egyszerűen fogadjátok már el, hogy Bieber nem szent sosem volt az és sosem lesz!
Amúgy pedig képzeljétek el ÉN szeretem Justint, csak nem vagyok annyira fanatikus hogy a saját hülyeségeiből megpróbáljam kidumálni, de tegyétek csak bátran... csak eléggé röhejes
3. még a Twitterén is írt egy "haha"-t az eseményről, sőt a menedzsere is írt a Twittere ezzel kapcsolatban.
Szóval bárhogy próbáljátok megvédeni szerencsétlent nem fog sikerülni és most a tetkói is ott vannak! Úgyhogy semmi esélyetek sincs az igazsággal szemben.
Egyszerűen fogadjátok már el, hogy Bieber nem szent sosem volt az és sosem lesz!
Amúgy pedig képzeljétek el ÉN szeretem Justint, csak nem vagyok annyira fanatikus hogy a saját hülyeségeiből megpróbáljam kidumálni, de tegyétek csak bátran... csak eléggé röhejes
2013. január 20. 14:43
11335 like???
ez inkább undorító!
.....és ezt nevezi a cikk formásnak?
2013. január 20. 14:46
|
|
PurtSzaszaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.01. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 192959 offline
|
Szerintem formás
xd jóó kép lett
D
2013. január 20. 14:48
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Hát nem tudom..én nem kicsit lepődtem meg,mikor twitteren láttam a kiírásokat,eleinte azt hittem valami vicc az egész.De amikor megláttam a képet..nos,akkor már azért rájöttem,h nem kamu xD
Őszintén szólva nem tudom,h Justinnak honnan jutnak eszébe ilyesmik.Akár 2 percre,akár 2 napra tesz ki egy képet instagramra,azzal biztosan tisztában van,h ezt az egész világ látni fogja és ezen fognak csámcsogni.
Nagyon remélem,h nincs valami nagyobb gond a háttérben,ami miatt ilyen dolgokat csinál.A koncerten való vetkőzése engem sose zavart igazából,más előadók is lépnek fel így,nemcsak ő.Viszont ez az "akciója" még engem is meglepett...
Abban az esetben viszont,ha tényleg csak poénnak szánta,akkor...halkan megjegyzem,én 5 percig röhögtem,mert tényleg eléggé poénos kép
A tetszik/nem tetszik kérdésben pedig nem nyilatkozom
Őszintén szólva nem tudom,h Justinnak honnan jutnak eszébe ilyesmik.Akár 2 percre,akár 2 napra tesz ki egy képet instagramra,azzal biztosan tisztában van,h ezt az egész világ látni fogja és ezen fognak csámcsogni.
Nagyon remélem,h nincs valami nagyobb gond a háttérben,ami miatt ilyen dolgokat csinál.A koncerten való vetkőzése engem sose zavart igazából,más előadók is lépnek fel így,nemcsak ő.Viszont ez az "akciója" még engem is meglepett...
Abban az esetben viszont,ha tényleg csak poénnak szánta,akkor...halkan megjegyzem,én 5 percig röhögtem,mert tényleg eléggé poénos kép
2013. január 20. 14:50
Idézet (Solly @ 2013.01.20. 14:43)
Ugyanerről a napról való egy videó is és EZ JUSTIN!
Várj, a bőrszíne szerintem itt világosabb, mint általában..
Én annyira nem bánom, hogy mutogatja magát, ameddig formás a hátsója és kockás a hasa, nekem semmi bajom ezzel. Az ő élete, ő tettei. Nem tetszik, nem kell nézni.
2013. január 20. 14:56
|
|
Sollyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.15. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 160597 offline
|
Idézet (LaGirl9292 @ 2013.01.20. 14:50)
Várj, a bőrszíne szerintem itt világosabb, mint általában..
Én annyira nem bánom, hogy mutogatja magát, ameddig formás a hátsója és kockás a hasa, nekem semmi bajom ezzel. Az ő élete, ő tettei. Nem tetszik, nem kell nézni.
És a haja is világosabb, mint szokott lenni. De, nem! Nem a fény miatt van, áhh dehogy.
Én sem bánom nagyon, de persze kritizálni mindenki nagyon-nagyon jól tud...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: