Ismét lenge öltözékben állt a kamerák elé Rihanna
2013. január 20. 15:25
Nem értem, hogy miért érzi szükségét annak, hogy mindig fél pucéran álljon a kamera mellé. Ha nőiesebb teste lenne, mint mondjuk Beyoncé-nak akkor még érteném valamennyire, de így. Én az ő alakjára mondom mindig, hogy elől a deszka, hátul a léc
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 20. 15:27
Erre nem tudok mit mondani...Ezt úgy veszem mintha nem olvastam volna el..
2013. január 20. 15:28
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nagyon jó lett a videó!!!!!!!
2013. január 20. 15:41
Évek óta most néz ki a legjobban, bár nem ezzel a hajjal, hanem az újabb, hosszabb hajával
2013. január 20. 15:46
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Pour It Up
Annyira jól áll neki ez a stílus és olyan hihetetlenül jól néz ki, hogy akármennyire jajdeborzasztóanmegbotránkoztatómicsodar.banc, nem tudom r.bancnak tekinteni és nem tudok felháborodni rajta. Van az egésznek egy olyan stílusa, ami miatt nekem nagyon megnyerő. A Loud turnés ruhái meg hajai pl. szerintem szimplán közönségesek, ebben több van, akármilyen furcsán hangzik, de "elegánsabb". És tényleg jobban néz ki, mint valaha, nem az olcsó Loud stílus, de nem is a személyiségtelen kezdeti stílusa, hanem egyszerűen kfpktpktéfráőálgádgl szexi.
Annyira jól áll neki ez a stílus és olyan hihetetlenül jól néz ki, hogy akármennyire jajdeborzasztóanmegbotránkoztatómicsodar.banc, nem tudom r.bancnak tekinteni és nem tudok felháborodni rajta. Van az egésznek egy olyan stílusa, ami miatt nekem nagyon megnyerő. A Loud turnés ruhái meg hajai pl. szerintem szimplán közönségesek, ebben több van, akármilyen furcsán hangzik, de "elegánsabb". És tényleg jobban néz ki, mint valaha, nem az olcsó Loud stílus, de nem is a személyiségtelen kezdeti stílusa, hanem egyszerűen kfpktpktéfráőálgádgl szexi.
2013. január 20. 15:49
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Nekem (sokakkal ellentétben) nincsen különösebb bajom a videóval, fotókkal - sőt, tetszenek. A mostanában készült fotósorozatai közül szerintem ez a legjobb. Meg aztán ennek a Rihannának a kinézete-stílusa ezerszer jobb, mint a vörös hajúnak... Szerintem..
2013. január 20. 16:16
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Én már azon csodálkoznék ha farmernadrágban, és fehér pólóban lenne. Vagy legalább egy utcaképes ruhában.
2013. január 20. 16:27
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Semmi újat nem mutat, a szokásosat hozza, megszoktuk már, nem?
2013. január 20. 16:32
Még hogy Rihanna deszka?? Attól, mert még nincsenek bojlervastagságú combjai, hordóméretű hátsója, attól még nőies. Minden porcikája csini és látszik az alakján, hogy kondícióban tartja. Nagyon jól sikerült forósorozat. A Pour It Up az egyik legnagyobb kedvencem az albumról és ez Riri 3. hivatalos single-je az albumról. Aki pedig ezt a videót klipnek hitte, alaposan benézte.
2013. január 20. 16:36
Imádom ezt a fotósorozatát, nagyon jó lett!
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. január 20. 16:45
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
A cikkből amúgy pont a lényeg nem derült ki, hogy azért került napvilágra pont 7 darab kép, mivel a Complex magazin ezzel akarta bemutatni Rihanna stílusváltozásait a 7 albuma után/alatt. Mindegyik fotó tükrözi az albumai alatt lévő más-más stílust.
Egyébként szerelmes vagyok ebbe a fotósorozatba. Nem tudom, utoljára melyik tetszett ennyire, de ez telitalálat lett. Rihanna eszméletlenül gyönyörű. Úgy veszem észre, sokan még mindig ezzel a rohadt unalmas "Rihanna egy ribanc fúj, de utálom"-témával jönnek elő. Nos ezen számomra még mindig semmi meglepő nincs. Rihanna stílusa ilyen, ő nem fog megváltozni. Tökéletesen építette fel ezt az imázst az évek alatt. Nem ismerek a mai showbiz-ben még egy ilyen énekesnőt, akinek ennyire jól áll ez a lenge, rosszlány stílus. Ő legalább nem álszent, vállalja ezt. Akinek nem tetszik, ne foglalkozzon vele, őt sem érdekli más véleménye.
Egyébként szerelmes vagyok ebbe a fotósorozatba. Nem tudom, utoljára melyik tetszett ennyire, de ez telitalálat lett. Rihanna eszméletlenül gyönyörű. Úgy veszem észre, sokan még mindig ezzel a rohadt unalmas "Rihanna egy ribanc fúj, de utálom"-témával jönnek elő. Nos ezen számomra még mindig semmi meglepő nincs. Rihanna stílusa ilyen, ő nem fog megváltozni. Tökéletesen építette fel ezt az imázst az évek alatt. Nem ismerek a mai showbiz-ben még egy ilyen énekesnőt, akinek ennyire jól áll ez a lenge, rosszlány stílus. Ő legalább nem álszent, vállalja ezt. Akinek nem tetszik, ne foglalkozzon vele, őt sem érdekli más véleménye.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.