Sztárok Photoshop előtt és után — III. rész
2013. január 19. 16:44
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Piszke2000 @ 2013.01.19. 15:51)
Ajj.
A sztárok miért nem vállalják fel,hogy nem csodabogarak?
Mindenki tudja,hogy egy PL:50 éves nőnek nem lehet olyan a bőre,mint a baba popsija!
Már megbocsájtson a véleményem olvasója! de ez így van!
ott van az a Demi More az is 50 felett van,de még is olyan a bőre mint egy 20 évesnek!
És mitől? Na mitőőőőől? Hát a photoshoptól!
A sztárok miért nem vállalják fel,hogy nem csodabogarak?
Mindenki tudja,hogy egy PL:50 éves nőnek nem lehet olyan a bőre,mint a baba popsija!
Már megbocsájtson a véleményem olvasója! de ez így van!
ott van az a Demi More az is 50 felett van,de még is olyan a bőre mint egy 20 évesnek!
És mitől? Na mitőőőőől? Hát a photoshoptól!
Drága, nem a sztárok kérik, hogy photoshoppolják ki belőlük a szuszt is
És elég baj, hogy nem hagyjuk a nőket tisztességgel megöregedni. Ha úgy néz ki, mint ahány éves, az a baj, ha fiatalos és fitt próbál maradni, az a baj.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2013. január 19. 16:46
Nem értem, hogy Kourtneyról miért kellett képet csinálni, na mind1. Amúgy szerintem Eva Longoria szebb az eredeti képen, nem beszélve Tyra szemeiről !
2013. január 19. 16:51
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Jennifer-en jó sokat retusáltak! Pedig alapvetően szerintem semmi gond nincs az alakjával. Nem egy 40 kilos, de igenis szép. Tyra eredeti képe szerintem sokkal jobb lett, természetesebb.
2013. január 19. 16:54
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ja, és Jennifer képe kapcsán: nála az itt etedetinek kitüntetett kép jelent meg valójában a magazinban, a retusált változatot feltehetően valaki azért készítette, hogy az efféle photoshoppolások ellen fellépjen, de aztán ez a kép olyannyira elterjedt netszerte, hogy lehetetlen utánakeresni a pontos forrásnak.
2013. január 19. 16:57
Szegény Britney elég sz*rul aludhatott a fotózás előtt....
2013. január 19. 17:06
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Jennifer nagyon szép, te jó ég *-*
A többihez nem igazán lehetne hozzászólni, nyilván tudja az ember, hogy ha kinyit egy újságot, a benne szereplők nem teljesen "valódiak"...
A többihez nem igazán lehetne hozzászólni, nyilván tudja az ember, hogy ha kinyit egy újságot, a benne szereplők nem teljesen "valódiak"...
2013. január 19. 17:27
|
|
eperke519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 356 Csatolások: 2 Azonosító: 191561 offline
|
Jennifer Lawrnece-nek minek kellet photoshop??! Talan kicsit nagyobb mint a tobbi modell de jobb is mert NEM ANOREXIAS es mar nem azert de ha kicsit husosabb vagy a tobbieknel az nem baj mert szerintem az jobb es szebb mint a vezna lovak!!
2013. január 19. 17:49
Én nem értem, hogy az utolsó képet miért kellett ki photoshopolni, mikor az egy tök jó kép!
Tyra Banks szeme pedig teljesen megváltozott.
Jennifer Lawrence meg teljesen lefogyott a 2. képen!
A Bethenny Frankel-es kép tök durva!
2013. január 19. 17:51
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
jó sok a változás
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.