Starity

Palvin Barbara & Phoebe Tonkin - 2012

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 19. 12:11 #1
Selly 13
Selly 13
bellathorne.♥

StátuszCandice Accola.♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 698
Azonosító: 133827
Barbi Phoebe-vel, és még néhány barátjukkal együtt buliztak. Sajnos pontosan nem tudom hogy hol készültek a képek, mert több helyen is voltak. De jó hogy ismerkedtek. wub.gif blush.gif
14 felhasználónak tetszik: kurrek, Lisa7003, KataCullen, Lucky5, Vampire Lady, Andika66, adriienn96, tothbianka, twilightgirl0910, belieber11, ItsLénaa, Queen666, Tina91, zsurika9899
2013. január 19. 12:19 #2
- törölt felhasználó -    
hát amikor először láttam a képeket sem örültem neki hogy ők ketten egyáltalán ismerik egymást...nem bírom barbit dry.gif
4 felhasználónak tetszik: Sugarbabes, Misao, Jenny Lawliet, marti27
2013. január 19. 14:21 #3
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Barbi nagyon szerencsés, kimondhatom, ő egy igazi magyar világsztár! smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: vivi0403, Lucky5, Selly 13, adriienn96, tothbianka
2013. január 19. 22:09 #4
- törölt felhasználó -    
Annyira szerencsés egy lány blush.gif A sok féltékenykedő azt se tudja hogy kritizálja.Nem tudják elfogadni hogy magyarországról is van olyan tehetség aki világhírű.Nekem osztálytársam volt. laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: vivi0403, Selly 13, raffaella, tothbianka, SmileyZ, Lisa7003, Lucky5
2013. január 20. 01:06 #5
Garfield
Garfield
Hozzászólás: 525
Csatolások: 3
Azonosító: 69
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.01.19. 12:19)
hát amikor először láttam a képeket sem örültem neki hogy ők ketten egyáltalán ismerik egymást...nem bírom  barbit  dry.gif

Aki "nem bírja Barbit" az részben a természetes szépséget "nem bírja", más részt pedig Magyarként egy Magyar ember világsikerét "nem bírja"...
(Csak azt nem értem, az ilyen ember mit keres ebben a topic -ban, de úgy általában is ezen a fórumon? wink.gif )
8 felhasználónak tetszik: Lucky5, otyg, joe_r, Selly 13, adriienn96, Corby, twilightgirl0910, Lisa7003
2013. január 20. 10:43 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Garfield @ 2013.01.20. 01:06)
Aki "nem bírja Barbit" az részben a természetes szépséget "nem bírja", más részt pedig Magyarként egy Magyar ember világsikerét "nem bírja"...
(Csak azt nem értem, az ilyen ember mit keres ebben a topic -ban, de úgy általában is ezen a fórumon?  wink.gif  )

nem értem miért kell azt hinni hogy mert nem kedvelem barbit az azért van mert féltékeny vagyok, v mert nem bírom a magyar ember sikerét meg stb.
Miért szeressem ha nem is ismerem? Én annyit tudok róla h modell sikeres, és elismerik külföldön. Ez alapján képmutató lenne ha úgy tennék mintha ismerném és folyton dicsérgetném. Nem ismerem, nem is kedvelhetem, nem hinném h csak mert magyar vagyok ez törvényszerű lenne. Annak örülök h híres magyar modell, de ezért még nem fogom szeretni. És nem mondtam semmi bántót róla. Féltékeny meg nem vagyok rá még ha nagyon jó élete is van. Max lennék a helyében ha pl Ian-nel vagy Nina-val v más olyan személlyel beszélgetne.
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Misao
2013. január 20. 12:27 #7
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.01.20. 10:43)

Miért szeressem ha nem is ismerem?

Viszont ezt a kérdést meg is lehet fordítani, minden csak nézőpont kérdése.

Szóval, miből gondolod, hogy bármely kedvencedet, - legyen bármilyen foglalkozása is - ismered egyáltalán?

Azt pedig minden bántás nélkül írom, hogy amit Garfield írt, az sajnos így van. A magyar ember általában nem tud örülni egy honfitársa sikerének, minden esetben csak a negatívumokat, és a kifogásokat keresi. Ha pedig egy honfitársat sérelem ér, akkor nem a segítségére siet, hanem még ő is belerúg egy nagyot, csak hogy ne maradjon ki a sorból. dry.gif
8 felhasználónak tetszik: Selly 13, Corby, raffaella, tothbianka, twilightgirl0910, Garfield, Lisa7003, Lucky5
2013. január 20. 13:01 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (joe_r @ 2013.01.20. 12:27)
Viszont ezt a kérdést meg is lehet fordítani, minden csak nézőpont kérdése.
Szóval, miből gondolod, hogy bármely kedvencedet, - legyen bármilyen foglalkozása is - ismered egyáltalán?
Azt pedig minden bántás nélkül írom, hogy amit Garfield írt, az sajnos így van. A magyar ember általában nem tud örülni egy honfitársa sikerének, minden esetben csak a negatívumokat, és a kifogásokat keresi. Ha pedig egy honfitársat sérelem ér, akkor nem a segítségére siet, hanem még ő is belerúg egy nagyot, csak hogy ne maradjon ki a sorból.  dry.gif

azért nem minden magyar ilyen ( meghajolo.gif szerencsére meghajolo.gif ), gondolom te sem, ne általánosítsunk, én pedig örülök annak h sikeres, szerencsés lány de am sem vagyok vmi nagy modellszakértő h úgy mondjam. unsure.gif Rajta kívül is sok magyar modell van, de róluk sem tudok többet.

igen ez az ismerem dolog...akk mondom úgy hogy azonkívül amit tudok róla ami nem sok, jobban nem ismerem. Éppen ezért ha vki megkérdezi h És... miért szereted? akk mondjam azt hogy mert magyar, én is az vagyok, büszke lehet rá az ország? mert oké büszkék lehetünk rá, de attól még mondhatom h elismerem őt, de nem szimpatikus

Azokat a sztárokat akiket szeretek de úgy igazán mindössze két személyre tudom kerekíteni Amennyire innen lehet őket ismerni ismerem. De igazán ismerni még akk sem tudnám őket ha havonta egyszer találkoznék velük. De amennyire egy sztárt lehet ismerni mondhatjuk azt h ismerem smileeee.gif és ezek alapján szeretem őket.
2013. február 25. 14:13 #9
- törölt felhasználó -    
Én úgy érzem mind hármótoknak igaza van valamilyen szinten.
Garfield: Nem mindenki bírhatja a természetes szépséget.( mondjuk szerintem ebben az esetben nem ezzel van gond ). Ha jól tanultam meg a törvényeket akkor egyik sem tiltja, hogy egy szabad ember, miért is ne fejezné ki bárhol a nem tetszését. Azonban jogos a felháborodásod. Nekem sem nagyon tetszene, ha valaki az én kedvencemről ír ilyet, de én is csináltam már és 3 éves tagságod alatt ezt már megszokhattad volna. pardon.gif

joe_r: Veled is egyet kell, hogy értsek. Sajnos nem sok olyan ember szaladgál az utcán aki elismeri a polgártársa sikereit, inkább elfordul tőle és irigykedik. Rosszabb esetben a fejébe veszi, hogy jobb lesz, mint a mellette élő ember. Viszont úgy gondolom, hogy ha egy másik szempontból nézzük akkor rosszul lett megfogalmazva a kérdés, ha pedig a másik nézetből nézzük akkor a saját sztárjainkat csak jobba kellene, hogy ismerjük, mint a külföldieket. pardon.gif

VampireDiares4ever: Én sem bírom őt annyira. ( szabad vélemény kinyilvánítás ). Nem értem miért bántanak emiatt.

Szerintem minden emberben van valami érték amiért szeretik és mindenki szép valahogy. ( az én véleményem szerint. ) sorry.gif
2013. március 02. 10:36 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (sissy0803 @ 2013.01.19. 22:09)
Annyira szerencsés egy lány  blush.gif  A sok féltékenykedő azt se tudja hogy kritizálja.Nem tudják elfogadni hogy magyarországról is van olyan tehetség aki világhírű.Nekem osztálytársam volt.  laugh.gif

akk ezek szerint te is szerencsés vagy^^
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok