Voice: döntő lányok nélkül!
2013. január 21. 15:26
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Saci és Böbe?
2013. január 21. 22:15
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
én még egy részt se láttam belőle,de ahogy hallom ismerősöktől nem valami jó!!de amm nem mindig lehet nő a döntőbe!!
2013. január 22. 13:21
|
|
Brellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 83 Csatolások: 4 Azonosító: 194497 offline
|
Eddig nem néztem a versenyt, de múlt héten belepillantottam egy kicsit. És hát a továbbjutók közül szinte mindegyik elég tehetséges. Bár nekem legjobban a Dénes tetszett, szerintem neki valami olyan hangja van ami utánozhatatlan. És ahogy elnézem elég nagy rajongótábora is. Ő érdemelné meg a legjobban. De Gájer Bálint sem volt olyan rossz, legalábbis az egyéni produkcióban, a duett már nem igazán tetszett. Valami jobb dalt is választhattak volna nekik. Olivért kicsit sajnálom, de ez is nagy büszkeség hogy eddig eljutott. A többieknek pedig szurkolok Pénteken, remélem valami jó dalválasztások lesznek. És a duetteket és kíváncsian várom már!
2013. január 22. 19:16
Szegény Móni, most miért esett ki?????
Az emberek nem ismerik fel A HANGot, vagy mi????
És szegény Henderson Dávid, őt sajnálom a legjobban még mindig, ő volt a kedvencem.
Gájer Bálintot csak akkor jegyeztem meg magamnak, de nagyon, azelőtt azt se tudtam, hogy van abban a műsorban Pff
Az emberek nem ismerik fel A HANGot, vagy mi????
És szegény Henderson Dávid, őt sajnálom a legjobban még mindig, ő volt a kedvencem.
Gájer Bálintot csak akkor jegyeztem meg magamnak, de nagyon, azelőtt azt se tudtam, hogy van abban a műsorban Pff
2013. január 23. 13:22
Nádor Dávid hajrá! imádom azt a pasit
Dénes neked is szurkolok!!!
2013. január 23. 13:42
|
|
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline
|
ki van az találva, mikor nyerje meg csaj mikor pasi, mikor valami szegény, határon túl élő magyar..egy évben vagy 3-4 "év hangja" születik. nekem sok.. de azért hajrá dávid!
2013. január 23. 20:55
Én szurkolok a fiúknak,de azért egy lány igazán bekerülhetett volna a döntőben.
2013. január 24. 12:25
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
úgy látszik mindenhol a férfiak a nyerők
2013. január 25. 09:44
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Remélem Dávid nyeri.
2013. február 05. 20:29
|
|
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline
|
Kiváncsi vagyok, hogy ki nyer.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: