Michael J. Fox durván beszólt Taylor Swiftnek
2013. január 19. 08:42
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Szerintem ez nem is igazán divatból megy, hanem egyszerűen az emberek kezdik látni, hogy a mézes-mázos külső mit takar. Nem azzal van baj, hogy fiatalon ennyi pasija volt, keresse csak az igazit, ez normális dolog, de ha nem találja meg az adott barátjában akkor ne állítsa be azt az adott pasit mindennek! Mert ez gerinctelenség. Ha egy kapcsolat zátonyra fut, ott mindig két ember a hibás, de Taylor csak azt hangoztatja, hogy ő nem hibás. Ezen még jó, hogy felhúzzák magukat az emberek, engem legalábbis kihoz a sodromból ez a hozzáállás!
És biztos vagyok benne, hogy Taylort nem érte váratlanul ez a kis "beszólás", elvégre őszintén, mit vár?! Hogy mindenki megdicséri amiért ország világ előtt lejáratja a volt pasijait
És biztos vagyok benne, hogy Taylort nem érte váratlanul ez a kis "beszólás", elvégre őszintén, mit vár?! Hogy mindenki megdicséri amiért ország világ előtt lejáratja a volt pasijait
2013. január 19. 08:45
Totál igaza van: én se kezdem kedvelni Taylort.
Mégis mit szól a hoz a másik fél, hogy egy szakítás után dalt írnak róla? Nem szerelemből..
Mégis mit szól a hoz a másik fél, hogy egy szakítás után dalt írnak róla? Nem szerelemből..
2013. január 19. 09:46
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Miért zavarja őt, ha a pasik adják Taylornak az ihletet??! Komolyan mondom hagyjátok már szerencsétlent lélegezni! Piszok jó számokat ír, és nem értem miért is csak azokat soroljátok fel, amelyeket az exeknek szánt. Ott van például a Long Live, amit a bandájának írt, hogyha egyszer majd feloszlanak, vagy a Love Story, ami a szülei szerelmi története, a 22 Diana Argon-nak, vagy pedig a The Lucky One Marilyn Monroe-hoz...és ez csak pár a sok közül -.-
Szerintem mindenkinek bőven elég volt már abból, hogy mindenhol ott vannak a gyűlőlköző bejegyzések/kommentek amióta csak volt ez a Haylor ügy.
Szerintem mindenkinek bőven elég volt már abból, hogy mindenhol ott vannak a gyűlőlköző bejegyzések/kommentek amióta csak volt ez a Haylor ügy.
2013. január 19. 09:53
Egy kicsit durva a kijelelntése a nyilvánosság elött, de Taylor tényleg ezt csinálja.Másról nem is tud írni!
2013. január 19. 09:56
Taylor már mindenkivel járt, és tényleg, mindenkiről dalokat írogat... az ilyen dalaiból már albuma is lehetne
és igaza van Michaelnek
2013. január 19. 10:15
Igaza van.Az,hogy Taylor szinte minden egyes számában csak a lejáratást tudja felmutatni az már szánalmas.Ihlet?Én az ilyet nem nevezném ihletnek.Rengeteg kapcsolata volt amivel nincsen semmibaj de az már sunyiság ha ő mindig a pasikat hibáztatja maga helyett, pedig alapvetően egy kapcsolatban mind a két fél hibás a szakításért,nemcsak a férfi.Egyáltalán nem nevezném divatnak a körülötte levő utálatot(persze van kivétel) hanem inkább az emberek már kezdik unni a dolgait.Ideje lenne nem a bánatából és nem a bosszúállásból meríteni ihletet,hanem mondjuk olyan dalokat kéne írnia,mint például a Ronan című szerzeménye amin annyira hallatszik hogy teljesen önzetlen módon írta meg.
2013. január 19. 10:46
|
|
jennifer45633új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 191230 offline
|
jogos volt Michael J. Fox-tól!!!!
2013. január 19. 12:26
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Michael J. Fox igazad van mindenbe!!
2013. január 19. 12:37
Szerintem Taylor kezd egyre szánalmasabb lenni, hiszen csak a tavalyi évben több pasija volt mint másnak ruhája! Szerencsétlen lánynak nem olyan kapcsolatot kellene keresnie, ami után dalt irhat, hanem olyat aminél soha nem kellene.
2013. január 19. 13:07
malna90 egyetértek!!
Egyre kezd szánalmasabb lenni.
És megérdemelte Taylor hogy így kicsúfolta.Hiszen ez az igazság!
Egyre kezd szánalmasabb lenni.
És megérdemelte Taylor hogy így kicsúfolta.Hiszen ez az igazság!
2013. január 19. 13:09
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Ebben teljesen egyetértek vele
2013. január 19. 17:34
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Szreintem Michaelnek nagyon is igaza van.Taylor akivel csak járt,mindenkiről dalt írt,hogy milyen rossz ez neki,és hogy mennyi mennyire fáj neki.Oda ne rohanjak,ha lesz még több ilyen dala!Mert tuti,hogy lesz!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: