Michael J. Fox durván beszólt Taylor Swiftnek
2013. január 18. 17:33
|
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline
|
na jól mondja!!:Dam cikk irónak csak annyit hogy taylornak mióta van jó hangja és mióta szép?xdd
2013. január 18. 17:39
|
|
apk196169új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.05. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 179525 offline
|
Nah,nemtom pontosan ki a Taylor Swift,de a leírások alapján megérdemelte:DD Nah,jól megkapta
J. Foxiról meg jó hallani vmit:) és jó látni,hogy...hogy rendes ember és nem olyan mint egyesek és vállalja a véleményét:)))<3
J. Foxiról meg jó hallani vmit:) és jó látni,hogy...hogy rendes ember és nem olyan mint egyesek és vállalja a véleményét:)))<3
2013. január 18. 17:40
én szeretem Taylor hangját, tényleg lehet, hogy idegesítő, hogy tényleg minden pasiról dalt ír, de a hangját szeretem :/ a viselkedését nem annyira!
D
2013. január 18. 17:57
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Felemelő érzés Starity-n Michael-ről olvasni, még ha ilyen piti üggyel kapcsolatosan is, de jó felőle hallani!
Emellett igaza van, Taylor mást nem csinál mint összeszed 1 év alatt 5 hapsit, szakít velük és ír róluk egy számot.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 18. 18:01
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (janet7 @ 2013.01.18. 17:50)
Végső esetben visszamegy a Deloreannel és rendbehozza a dolgot 
Lehet, hogy már meg is tette... Talán azért is ellenkezik olyan hangosan, mert ő már tudja, milyen fennkölt dal fog születni ebből.
2013. január 18. 18:18
|
|
Eleanor209új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188110 offline
|
én nem sajnálom Taylort
2013. január 18. 18:25
|
|
S.Knoxvilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 180407 offline
|
A Back to December pedig Taylor Lautner-től
de egyébként ez nem baj. attól, hogy dal ír róluk még tehetséges és szép a hangja.
2013. január 18. 18:30
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
"magasan ívelő karriert épített összeszedett dalszövegeivel, tökéletes énekhangjával és szépségével."
Remélem, ez a mondat szarkazmus volt...
Remélem, ez a mondat szarkazmus volt...
2013. január 18. 18:32
|
|
MezeiVirágvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 113 Csatolások: 77 Azonosító: 192858 offline
|
Inkább ironikus,mint durva beszólás.
2013. január 18. 18:44
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Idézet (Misao @ 2013.01.18. 16:27)
Érdekes. Mostani Taylor-utálat annyira 'divat' lett, hogy még akik 3 hónapja elismerően nyilatkoztak róla ma már megvetik, és itt most nem a fentebb említett úrra gondoltam, hanem a "rajongók" vagy ex-rajongókra. Szerintem ez is csak azt mutatja a média hol felkarol,hol meg ledobb utána még jól beléd is rug. Anno ugyanez történt Britney-vel: jöttek a botrányai, nehéz időszakon ment keresztül és csak azok szeretik ma is akik nem divatból ajnározták anno, hanem tényleg elismerték mint énekesnő. Vajon az újonnal istenített Jennifer Lawrence-re is ez vár ha nem tud majd újjat mutatni?
Bár kétlem mivel ő színésznő nem énekes, csak azért furcsa az is hogy a Dior hogy kidobta Mila Kunist és betette a helyére Jent. Igaz az előbb említett színésznő szerintem fotogénebb mint Jennifer,de hát most őt divat "szeretni." Ugyan ez van most Tay-el is - a pár hónapja még nagyon szép,megható dalai ma már unalmas,szakítós-számoknak mennek el. Ezzel most nyílván nem azokra céloztam akik eddig sem bírták,hanem akik még tavaly ősszel el voltak ájulva a sikereitől - most meg felröppent róla néhány alaptalan pletyka meg a szennylapok is eléggé rászáltak, ahogy említettem korábban "divat őt utálni." Itt mutatkozik meg igazán ki az aki tényleg a zenéjéért szereti őt.
Maximálisan egyetértek. Nem értem, hogy jött most hirtelen ez a "Taylor utálat", bár sokan csak Harry miatt kezdték leszólogatni, amit egyébként szintén nem értek...
2013. január 18. 18:47
ez vicces XDXD de igaza van, én bírom Taylort na jó t
Taylort nem annyira de a zenéjét igen
D
Taylort nem annyira de a zenéjét igen
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.