Michael J. Fox durván beszólt Taylor Swiftnek
2013. január 18. 16:41
Meg is érdemli az oltást a kis ájtatos. Ideje volt, hogy valaki beszóljon neki. Michael
2013. január 18. 16:42
Ezek után nem biztos, hogy Taylor nem szedi fel a fiát, már csak bosszúból sem.
2013. január 18. 16:43
Idézet (Kaina @ 2013.01.18. 16:42)
Ezek után nem biztos, hogy Taylor nem szedi fel a fiát, már csak bosszúból sem.
Ugyan..ha a fia egy kicsit is ütött Michaelre, akkor több esze van
2013. január 18. 16:52
jajj már megint a taylor utálat, csak érdekes módon amíg harryvel nem jött össze nem volt ekkora ellen tábora
hát én am meg nagyon nem foglalkozom azzal h kikkel járt és kikkel nem, az biztos h ha engem így lealáznának nem hagynám annyiban, mit képzel ez is, taylor-nál vannak rosszabbak is
az pedig ami a dalírásokat illeti...bizonyítja h nem vmi előre megírt szart énekel el, hanem az érzelmei alapján van h mondjam, az más kérdés h nem a kedvencem de akk is
itt kb a fel társaság 1D fan , ráadásul amit a fanok a twitteren is összeművelnek .. gyönyörű mondhatom
hát én am meg nagyon nem foglalkozom azzal h kikkel járt és kikkel nem, az biztos h ha engem így lealáznának nem hagynám annyiban, mit képzel ez is, taylor-nál vannak rosszabbak is
az pedig ami a dalírásokat illeti...bizonyítja h nem vmi előre megírt szart énekel el, hanem az érzelmei alapján van h mondjam, az más kérdés h nem a kedvencem de akk is
itt kb a fel társaság 1D fan , ráadásul amit a fanok a twitteren is összeművelnek .. gyönyörű mondhatom
2013. január 18. 16:56
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Sosem szerettem Taylort, és azt hiszem nem is fogom. Meg amúgy is meg van rá az okom! Eléggé hosszú lenne mindent leírni, meg nagyon kedvem sincs, de ez csupán az igazság. És az, hogy ezt elmondta Fox, nem tett senkinek sem rosszat, csak elmondta amit gondol. Ezt nem mindenki teszi meg, így - többek között - Taylor csak a jót látja magában, ami úgy gondolom néha jól jön, néha pedig igen csak rosszul. És ez a dalos cucc...Hát igen, azt kell mondjam, ez is csak Taylort minősíti. A rajongóknak nem kell elolvasnia, ha nem tetszik, de teljesen mindegy, mert ide mindenki a saját véleményét írja le, akkor amikor akarja, s úgy ahogy akarja - persze rendes, emberi módon.
2013. január 18. 17:05
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Hát ott a pont teljesen
2013. január 18. 17:19
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
okos apa (: tartsa is távol a fiát Taylortől,mert ha ez a kislány behálózza a srácot, 1 hónap múlva hallgathatja a Youtubon szerelmi életüket!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 18. 17:27
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Nem hiszem, hogy akár egy dalt is hallottam tőle (lehet dobálni érte, vagy talán nem tudtam, hogy ő énekel), de ez nagy volt
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2013. január 18. 17:29
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Hatalmas volt Fey beszólása különben az átadón (mondjuk egész este hatalmasak voltak ő meg Poehler, úgyhogy ez nem meglepő
), és még nem is volt igazából túlságosan sértő. Csak azt sajnáltam, hogy az operatőrnek nem jutott eszébe Taylor felé fordítani a kamerát, amikor ez történt. De talán jobb is.
Szegény Marty bá' meg félti a fiacskáját, ez csak természetes.
Szegény Marty bá' meg félti a fiacskáját, ez csak természetes.
2013. január 18. 17:32
|
|
LuCa998899új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 191164 offline
|
Hát ez jó. xDD Bírom Taylor néhány zenéjét, de teljesen igazat adok Michael-nek. hány pasija volt az elmult egy évben? asszem 18..
tudni kell valamit..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.