Michael J. Fox durván beszólt Taylor Swiftnek
2013. február 12. 18:17
|
|
Giling-Galangúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 195553 offline
|
Idézet
csípem a fickót.
igaza van,én most nem leszólásból,de én utálom Taylort,alapból unszimpatikus azzal a beképzelt fejével..
a dal írásról meg annyit,hogy szánalmas amit csinál...
de én sajnálom is ,hogy a saját írói készsége ennyire rossz,hogy mindig más adja neki az ötletet..
igaza van,én most nem leszólásból,de én utálom Taylort,alapból unszimpatikus azzal a beképzelt fejével..
de én sajnálom is ,hogy a saját írói készsége ennyire rossz,hogy mindig más adja neki az ötletet..
Hogy neked milyen igazad van!
2013. április 14. 18:36
csípem a fickót.
Forrás: http://starity.hu/magazin/34556-michael-j-fox-durvan-beszolt-taylor-swiftnek/#ixzz2QSMLqT2M
teljesen igazad van!!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/34556-michael-j-fox-durvan-beszolt-taylor-swiftnek/#ixzz2QSMLqT2M
teljesen igazad van!!!
2013. április 14. 18:40
Hogy milyen szánalmas ez a csaj . -.-"
A fickót pedig nagyon csipázom
D
A fickót pedig nagyon csipázom
2013. április 14. 19:01
Megértem őt. És Sam, te szemétláda? xDD Jólvan, ez jó volt.
2013. április 15. 16:01
|
N. Beccavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 184194 offline
|
"karrierépítés" pasiktól? Most komolyan, elvárjátok tőle, hogy bocsánatot kérjen, hogy a szívéből jön a dal? Akinek tehetsége van, annak van karrierje, nem kell "építgetnie a pasikból"... Kérlek...Pfff.
2013. április 19. 23:42
|
|
Betty953visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 379 Csatolások: 31 Azonosító: 152953 offline
|
Jaj mindig is birtam "Martyt"
Nekem egy nagy favoritom marad, Taylor pedig, hát ki is ő? Ezzel csak annyit mondanék, hogy ez a színész nem a mi generációnk őstehetsége, mégis ez a generáció imádja, és ebben igazat adok.
2013. május 04. 15:02
|
|
RegyKarmanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 196362 offline
|
fúj Taylor fúúúúúúúúúúj!
2013. június 12. 15:52
Annyira bírom Michealt ;D
Szerintem nem volt ez egyáltalán durva... egy lány, aki úgy játszik az összes fiúval, mintha egy rongybaba lenne - na ez a durva. Csak magát alázza meg vele, méghozzá adja az álszentet is - már ezer fiú volt neki, de még ő háborodik fel?
Kedves Taylor! Ha majd nem fogsz minden fiút kirúgni aztán eljátszani a nagy megtört nőt, írni rögtön egy dalt a fájdalmaidról, nem lesz majd ok arra, hogy megsértődj minden fiúd rokonára!
Üdv: egy Micheal J Fox rajongó
Szerintem nem volt ez egyáltalán durva... egy lány, aki úgy játszik az összes fiúval, mintha egy rongybaba lenne - na ez a durva. Csak magát alázza meg vele, méghozzá adja az álszentet is - már ezer fiú volt neki, de még ő háborodik fel?
Kedves Taylor! Ha majd nem fogsz minden fiút kirúgni aztán eljátszani a nagy megtört nőt, írni rögtön egy dalt a fájdalmaidról, nem lesz majd ok arra, hogy megsértődj minden fiúd rokonára!
Üdv: egy Micheal J Fox rajongó
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: