Michael J. Fox durván beszólt Taylor Swiftnek
2013. január 23. 17:13
|
|
Lili Hiddlestonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 181450 offline
|
Teljes mértékben igazat adok neki..
Végre valaki...
2013. január 23. 17:57
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
csípem a fickót.
igaza van,én most nem leszólásból,de én utálom Taylort,alapból unszimpatikus azzal a beképzelt fejével..
a dal írásról meg annyit,hogy szánalmas amit csinál...
de én sajnálom is ,hogy a saját írói készsége ennyire rossz,hogy mindig más adja neki az ötletet..
igaza van,én most nem leszólásból,de én utálom Taylort,alapból unszimpatikus azzal a beképzelt fejével..
a dal írásról meg annyit,hogy szánalmas amit csinál...
de én sajnálom is ,hogy a saját írói készsége ennyire rossz,hogy mindig más adja neki az ötletet..
2013. január 24. 16:09
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
...a Back to December pedig Taylor Lautnerről szól...
Amúgy mi ezzel a baj, ha dalba önti az érzelmeit???? Ráadásul mindegyik fantasztikus lett, és imádom őket!!!!! Önzőség ennyi jó számot magának megtartani (I'm just kidding!) !!!
Amúgy mi ezzel a baj, ha dalba önti az érzelmeit???? Ráadásul mindegyik fantasztikus lett, és imádom őket!!!!! Önzőség ennyi jó számot magának megtartani (I'm just kidding!) !!!
2013. január 24. 18:03
Szerintem teljesen igaza van..kezd elegem lenni hogy mindenkiről dalt ír akivel járt. Főleg hogy annyi pasija volt már..
2013. január 24. 20:12
|
N. Beccavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 184194 offline
|
MOst nem azért, de szerintem nem ő tehet róla, hogy szerencsétlen a szerelemben... Jó, biztos ő is hibás, de attól még nem kell fikázni.... ez az én véleményem, és pontot raktam a végére
lásd----------> .
2013. január 24. 23:29
|
|
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1805 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline
|
Én jót mosolyogtam a szövegén. Szerintem ő sem mondott semmi rosszat azzal, hogy kicsit poénkodott. Nem kell nagyon mellre szívni, hiszen tényleg így van. Tényleg a pasikról ír. Akkor meg?
Egyébként pedig Taylor sem árt ezzel senkinek szóval...
2013. január 25. 17:45
|
|
viruuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 191502 offline
|
Szerintem ezzel nincs semmi gond.Taylor csak az érzéseit foglalja dalba,elég baj ha például olyan szövege lenne mint a Fluor-Mizu-jának...Szerintem ez tök korrekt,ráadásul a fiúk akikkel szakított,büszkék lehetnek,mert dalt írtak róluk
2013. február 07. 15:05
|
|
AliceGlóriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 193272 offline
|
Imádom Taylort és Michael J Fox-ot<3 de most igaza van Michaelnak.
Bocsi Taylor.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: