A Trouble Maker után újabb alegységet alkotott a Cube, amit a két 4minute-es lány, GaYoon és JiYoon alkotnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a 2YOON első klipje
2013. január 18. 15:02
2013. január 18. 15:06
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nekem nagyon tetszik ez a dal. Olyan...különleges! Hajrá Gayoon és Jiyoon!
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2013. január 18. 15:08
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nem is rossz!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 18. 15:09
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Én amúgy is imádom, mert GaYoon a kedvenc tagom és nagyon tehetséges és szuper a hangja!!!!!!!
FruFruChan
2013. január 18. 15:21
|
|
StellaTaskóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 191241 offline
|
imádom a 4minute lányokat ^^ de ez a dal nagyon nem tetszik...
2013. január 18. 16:10
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet
Hailie95
aranyosak
de nekem ugy nem jon be, hogy ezt hallgassam. Kicsit hasonlit Miley Cyrus hoedown throwdown szamara.
Igen-igen! Most, hogy így írtad tényleg van hasonlóság, sőt nem is kicsi! Mondjuk a zenében nem annyira, de a videoklipben nagyon is! aranyosak
2013. január 18. 16:56
Idézet (TheDanush @ 2013.01.18. 16:10)
Igen-igen! Most, hogy így írtad tényleg van hasonlóság, sőt nem is kicsi! Mondjuk a zenében nem annyira, de a videoklipben nagyon is!
Emberek.. Nekem nem tetszik, szerintem baromi idegesítőek! Minden ilyen 'énekes' eltűnhetne a fenébe!! 
Nézd semmi kedvem vitatkozni, nem ez az első k-popos cikk ahol elküldted a sunyiba az egész műfajt. Köszönjük! Felfogtuk, hogy neked nem jön be és, hogy idegesít téged meg minden, de azért van akit érdekel és legalább az ő kedvüket ne ronsd el ezzel a folytonos kommentelés kényszereddel.
Tudom a szabad vélemény nyilvánítás nagyon vonzó, de ha nem érdekel és idegesítőnek tartod a k-popot meg minden akkor minek foglalkozol az ilyen cikkekkel?
Nekem is vannak olyan előadók, csapatok meg hasonlók akik nem tudnak érdekelni sőt némelyiktől kifejezetten rosszul vagyok, de még is ellenállok annak a "csábításnak", hogy neki álljak más kedvencét fujjolni, pedig megtehetném.
2013. január 18. 17:26
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
Idézet (ercsi2000 @ 2013.01.18. 16:48)
szerintem már túl sok van ezekből a japán és koreai énekesekből..ráadásul szinte mindegyik ugyanolyan..
Köszönjük a véleményedet... az amerikai sztárokból már nincs épp elég? Vagy az más tészta mert az a normális ha mindenki amerikai popot hallgat és a többi műfaj menjen a fenébe... ezt a cikket nem a te örömödre írták hanem a mi örömünkre... ja és nem kérjük, hogy foglalkozz vele, mert ilyen emberekre nincs szükségünk de igen is mindegyik egytől egyig különbözik, mind arcra mind személyiségre.. és itt egytől egyig tehetségesek és színpadra valók... ja és a fikázóknak egyszer hallgassatok élő koncertet és rájöttök, hogy sokkal nagyobb showkat csinálnak mint az amerikai csillagocskák..csak ennyi^^
2013. január 18. 18:32
Ha a kpop-os és a jpop-os cikkek ennyire idegesítőek, akkor mi kpop/jpop-osok mit szóljunk a mindennapos Justin Bieber-es, One Direction-ös, Selena Gomez-es és egyéb sztárocskás cikkekhez?
Szerintem nagyon jó szám lett!
2YOON
2013. január 18. 21:01
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Nagyon jó lett, Jiyoon fantasztikusan néz ki, Gayyon-t meg egyre jobban kezdem megkedvelni.
Ha ezt a kijelentésedet nem tetted volna közzé, nem szólta volna semmit sem. Én is mondhatnám, hogy a te kedvenckéid is eltűnhetnek a fenébe, mert idegesítőek már nagyon, de nem teszem, mert normális vagyok. Másik pedig az, hogy két olyan énekesnőről beszélsz aki, több koreai film/dráma főcímdalát énekelte fől, benne voltak az Immartal Song című műsorban is, ha jól tudom mind a ketten és ha bármilyen koreai előadó bekerül abba a műsorba óriási szó, mert a legjobb énekesek vannak ott és playback nélkül énekelnek.
Mostanában fölkapott lett a dolog, lassan az ilyen diznik elmehetnek a sunyiba, talán a Gangnam Style miatt van ez talán nem, mondjuk én lassan 10 éve, hogy a műfaj egyik rajongója vagyok, nekem már nem a kedvenceim hanem az életem egyik fontos részévé váltak. Egyáltalán nem néznek ki ugyanúgy.
Idézet (TheDanush @ 2013.01.18. 16:10)
Emberek.. Nekem nem tetszik, szerintem baromi idegesítőek! Minden ilyen 'énekes' eltűnhetne a fenébe!! 
Ha ezt a kijelentésedet nem tetted volna közzé, nem szólta volna semmit sem. Én is mondhatnám, hogy a te kedvenckéid is eltűnhetnek a fenébe, mert idegesítőek már nagyon, de nem teszem, mert normális vagyok. Másik pedig az, hogy két olyan énekesnőről beszélsz aki, több koreai film/dráma főcímdalát énekelte fől, benne voltak az Immartal Song című műsorban is, ha jól tudom mind a ketten és ha bármilyen koreai előadó bekerül abba a műsorba óriási szó, mert a legjobb énekesek vannak ott és playback nélkül énekelnek.
Idézet (ercsi2000 @ 2013.01.18. 16:48)
szerintem már túl sok van ezekből a japán és koreai énekesekből..ráadásul szinte mindegyik ugyanolyan..
Mostanában fölkapott lett a dolog, lassan az ilyen diznik elmehetnek a sunyiba, talán a Gangnam Style miatt van ez talán nem, mondjuk én lassan 10 éve, hogy a műfaj egyik rajongója vagyok, nekem már nem a kedvenceim hanem az életem egyik fontos részévé váltak. Egyáltalán nem néznek ki ugyanúgy.
2013. január 19. 13:37
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet
GomNaNa
Nézd semmi kedvem vitatkozni, nem ez az első k-popos cikk ahol elküldted a sunyiba az egész műfajt. Köszönjük! Felfogtuk, hogy neked nem jön be és, hogy idegesít téged meg minden, de azért van akit érdekel és legalább az ő kedvüket ne ronsd el ezzel a folytonos kommentelés kényszereddel.
Tudom a szabad vélemény nyilvánítás nagyon vonzó, de ha nem érdekel és idegesítőnek tartod a k-popot meg minden akkor minek foglalkozol az ilyen cikkekkel?
Nekem is vannak olyan előadók, csapatok meg hasonlók akik nem tudnak érdekelni sőt némelyiktől kifejezetten rosszul vagyok, de még is ellenállok annak a "csábításnak", hogy neki álljak más kedvencét fujjolni, pedig megtehetném.
'Idejöttem', hogy meghallgassam az új számukat, hátha tetszik, de sajnos nem, mert ez az egész koppintás. Milyen folyamatos kommenteléssel? Összesen 2 ilyen típusú cikkhez írtam, ezzel együtt. És kifogom fejteni mindig a véleményemet, mert az igaz embert mindig is jobban szerettem. Egyszerűen nem a műfajjal vannak itt a problémák, csak ahogy mindig felismerek egy másik zenét, vagy kép világot, és egyszerűen ez rohadt idegesítő. Nem tudnak a saját lábukon megállni?
2013. január 19. 14:05
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
|
Idézet
Tudtommal a cikkeket azért írják, hogy véleményezd, és én nem tettem másként, esetleg ez zavar? Jól van nyugodtan írhatsz nekem nem lenne vele semmi bajom, mert tudom, hogy nem mindenki szeretheti azokat akiket én, és ez van.
2013. január 19. 14:19
Idézet (TheDanush @ 2013.01.19. 13:37)
'Idejöttem', hogy meghallgassam az új számukat, hátha tetszik, de sajnos nem, mert ez az egész koppintás. Milyen folyamatos kommenteléssel? Összesen 2 ilyen típusú cikkhez írtam, ezzel együtt. És kifogom fejteni mindig a véleményemet, mert az igaz embert mindig is jobban szerettem. Egyszerűen nem a műfajjal vannak itt a problémák, csak ahogy mindig felismerek egy másik zenét, vagy kép világot, és egyszerűen ez rohadt idegesítő. Nem tudnak a saját lábukon megállni?
Mert van 1-2 maximum 3 ilyen típusú énekes, akik tényleg tehetségesek és nem felkapottak, avagy koppintósak. Én ezt gondolom és nagyon sajnálom, ha valakinek nem tetszik, de ez van. 
Milyen koppintásról beszélsz? Szerintem aki írta a szöveget és a zenét pont nem érdekelte, hogy évekkel ezelőtt Miley Cyrus kiadta a Hoedown Throwdon számát. Csak azért, mert hasonló western stílusban készült mindjárt rá kell fogni, hogy koppintás?
2013. január 19. 14:32
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2013.01.19. 14:05)
Tudtommal a cikkeket azért írják, hogy véleményezd, és én nem tettem másként, esetleg ez zavar? Jól van nyugodtan írhatsz nekem nem lenne vele semmi bajom, mert tudom, hogy nem mindenki szeretheti azokat akiket én, és ez van.
Tőlem szerepelhetnének az xy showba is, ha nekem nem tetszenek! A koreaiak közt lehet, hogy annyira híresek, de Magyarországon durván mennyi rajongójuk van? Meg haladja az a szám a tízezret? Vagy akármelyik országban. És képzeld az én kedvenceim is playback nélkül énekelnek és akkor mi van?
Attól még lehetnek jók/nem jók. 
Nem, nem zavar, csak egyszerűen idegesít, hogy az összes k-pop cikkhez van valami negatívumod. Furcsa módon engem látsz bármelyik kedvencednél negatívumot írni? Jó lehet, de legalább normálisabban és érettebben fejezem ki magamat. Szerintem több rajongójuk van mint tízezer fő, mert akkor már megbocsáss minek jött volna ide esetleg az An Cafe (habár az japán) Kokia (ő is japán) és minek jönne az A-Prince is ide koncertezni hozzánk. Mégis van igény erre a stílusra. Én egy szóval sem mondtam, hogy tehetségtelenek, habár van néhány szörnyűség, mert ilyen Beyoncé, Shakira és társait igen elismerem, mert tettek le az asztalra az évek során elég sokat. Nem értek néhány embert mostanában..
Lucky5
2013. január 19. 15:47
Meg kell hagyni, érdekes szerzemény lett, de annyira nem is rossz! A kpop rajongók és anti kpop rajongók vitájához csak annyit fűznék, hogy eléggé szánalmas amit leműveltek..én is szoktam negatív kommenteket írni, de ez már beteges, hogy minden ázsiai zenével kapcsolatos cikkhez van valami hozzáfűznivalótok, ami SOSEM pozitív..Bezzeg mások meg viseljék el a napi One Direction adagot, és maradjanak csöndben ha új 'hírként' közlik xy amerikai sztár négyezredik hajváltoztatását 2 hónapon belül- sajnos nem bírok rájönni, hogy mi a baj azzal, ha vannak ilyen témák is a magazinban. Pedig nem vagyok egy fanatikus kpop rajongó, sőt.
2013. január 19. 17:48
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
|
Idézet
Nem, nem zavar, csak egyszerűen idegesít, hogy az összes k-pop cikkhez van valami negatívumod. Furcsa módon engem látsz bármelyik kedvencednél negatívumot írni? Jó lehet, de legalább normálisabban és érettebben fejezem ki magamat. Szerintem több rajongójuk van mint tízezer fő, mert akkor már megbocsáss minek jött volna ide esetleg az An Cafe (habár az japán) Kokia (ő is japán) és minek jönne az A-Prince is ide koncertezni hozzánk. Mégis van igény erre a stílusra. Én egy szóval sem mondtam, hogy tehetségtelenek, habár van néhány szörnyűség, mert ilyen Beyoncé, Shakira és társait igen elismerem, mert tettek le az asztalra az évek során elég sokat. Nem értek néhány embert mostanában..
Milyen összeshez? Nem mindegyikhez írtam, csak az olyanokhoz akikben reménykedtem, hogy egy kis értelem szorult. Az a gond, hogy láttam 1-2, de nem 'támadtalak' le, hogy minek szólod le, hiszen rájuk is van igény. Nem normálisan fogalmaztam meg a mondataim? Attól mert te xy éves, vagy nem azt jelenti, hogy érettebb is. Most azért mert megírtam a véleményemet, ezért lennék éretlen, és nem egyezik meg a tiéddel? Hát most utána néztem, és nem mondhatni, hogy akkora rajongó táboruk van itt Magyarországon, de ez nem számít. Ami szintén szerinted szörnyűség és ez engem nem is érdekel. Itt a probléma azzal van, hogy te kötsz belém. Jó szeresd őket elhiszem, hogy nagy rajongójuk vagy, de a negatív kritikát is el kell fogadni, mert mindig lesz ilyen!
Én pl. nagyon szeretem Miley Cyrus kisasszonyt, és több millióan utálják, és k*rvázzák le, miközben 'szelenácskát istenítik. És még sem írok több millió embernek, hogy mit képzelsz magadról, miért utálod Mileyt? Miközben Mils több filmben és sorozatban szerepelt, és tökéletes énekesnő, aki nem mellesleg playback nélkül énekel, ellentétben 'szelikével. Tehát most erről van szó, ha valaki negatív véleménnyel van a kedvencedre, akkor ez ellen nem tudsz tenni semmit, mert nem tilthatod meg, ráadásul azzal amit most csináltál nem értél el semmit, csak tornáztattad az ujjaidat...
Nem akarok haragban lenni senkivel, főleg egy olyannal nem akinek csináltam már nem 1, sem 2 avatart. Csak a véleményemet hadd írjam le, semmi többet nem kérek. És máskor nem kell reagálni a gondolataimra, oké? Akkor nem lesznek ilyen problémák.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.