Istenem ez a nő...Egyszerűen imádom!
Olyan természetes olyan "más" mint a többi színésznő...:heart Én imádom benne ,hogy nem különösebben az az anorexiás alkat...És a humorát..És igen 8 Oscar díj nem kevés.
Jennifer Lawrence: „A szüleim elismerése mindennél többet ér”
2013. január 18. 19:31
2013. január 18. 20:04
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (coney island queen. @ 2013.01.18. 19:31)
És igen 8 Oscar díj nem kevés.
Csak hogy kihangsúlyozzam, itt a filmet érintő jelölésekről van szó. És sajnos nem valószínű, hogy ebből sokat haza is fog vinni. A vágás ki van zárva, a legjobb színész és női mellékszereplő kategóriáknál már borítékolt a győztes, és valószínűleg nem fogják elég "komolynak" találni a filmet ahhoz, hogy legjobb film vagy akár rendezői szobrot adjanak neki.
Attól még persze jól hangzik az a 8.
2013. január 18. 22:30
Annyira szeretem Jent, olyan természetes és vicces, imádok interjúkat nézni/olvasni vele, kimondja, amit gondol, ő nem az a tucat sztárocska, van tehetsége, méghozzá nem is kevés, és tényleg követendő példának kéne tekinteni, mert azok a gondolatok, amiket megfogalmaz, nagyon is igazak.
2013. január 19. 08:08
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
A család véleménye, nekem is többet számít.
2013. január 19. 10:01
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
Mennyire szép amit interjú végén mond a szüleiről.
Nagyon csodálom és tényleg nagyon tehetséges és kedves. Remélem még több filmben fogom látni
Nagyon csodálom és tényleg nagyon tehetséges és kedves. Remélem még több filmben fogom látni
2013. január 19. 12:41
Ez kedves tőle és egyetértek, a szüleink a legfontosabbak a legtöbbünknek, ezért én is kiszoktam kérni a véleményüket.
2013. január 19. 13:45
Nagyon tisztelem Jennifer hozzaallasat, barki peldat vehetne rola!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: