A színésznőnek legújabb filmje, a nyolc Oscar-díjra jelölt Napos oldal népszerűsítése közepette nincs egy nyugodt perce sem; egyik interjút adja a másik után. Legutóbb az LA Times újságírójával ült le, és tőle szokatlan komolysággal válaszolt annak néhány kérdésére a magáról a fiatal generációk felé sugárzott képről, a karrierjéről és a családjáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence: „A szüleim elismerése mindennél többet ér”
2013. január 18. 14:17
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Én is így vagyok vele!
2013. január 18. 14:43
Úúúgy szeretem a cikkeid.
Mindig is azt becsültem egyébként Jenben, hogy nem átlagos színésznő. Először pontosan a súlya miatt cikkeztek róla negatívan, most pedig a beszéde miatt. Ha valaki már nem felel meg a hollywoodi normáknak, egyből kritizálni kell..
Mindig is azt becsültem egyébként Jenben, hogy nem átlagos színésznő. Először pontosan a súlya miatt cikkeztek róla negatívan, most pedig a beszéde miatt. Ha valaki már nem felel meg a hollywoodi normáknak, egyből kritizálni kell..
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. január 18. 15:27
Fantasztikus lett a cikk!
Nagyon szépen köszönöm!
Imádom Jent és pont ezért ,mert hihetetlen színésznő és mert nem akar azonosulni a 4O kilós Hollywoodi libákkal ,két lábbal áll a földön ,magabiztos és mégsem pekébzelt ,maradt aki volt.És nem mellesleg fantasztikus színésznő.
Imádom Jent és pont ezért ,mert hihetetlen színésznő és mert nem akar azonosulni a 4O kilós Hollywoodi libákkal ,két lábbal áll a földön ,magabiztos és mégsem pekébzelt ,maradt aki volt.És nem mellesleg fantasztikus színésznő.
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2013. január 18. 15:45
Jó cikk lett, ügyes vagy! Amúgy, nem vagyok oda Lawrencért, de tényleg jó színésznő. U.i.: 8 Oscar jelölés ??? O.o
2013. január 18. 16:27
|
|
eperke519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 356 Csatolások: 2 Azonosító: 191561 offline
|
Lehengerlo hogy 8 Oscar jelolest kapott a Napos oldal
ki hinne el hogy egy 22 eves lany Oscarra jelolik mikozben egy regota jatszo szinesz evtizedek alatt nem kap
amugy tehetseges es szimpatikus mindenki reszerol ( enyemrol legalabbis) ;D
2013. január 18. 16:30
Nagyon jó kis cikk lett! Ez a lány egyre szimpatikusabb nekem. Az interjú alapján egy nagyon aranyos és humoros lánynak tűnik.
2013. január 18. 16:35
Személy szerint nagyon örülök neki, hogy Jen bekerült a nagyobbak közé, és már többen is felfigyelnek rá, mert nem olyan, mint a többi színésznő. Itt most speciel az alakjára is gondolok. Szerintem nagyon csinos és nincs azzal semmi baj, hogy nem olyan csont sovány, mint azok az anorexiás modellek. Inkább a Jen félékre kéne a fiatal lányoknak példaképként tekinteni. Nem tudom hangsúlyozni mennyire szimpatikus számomra. A jópofa személyisége mellet komoly is tud lenni, a tehetségéről már nem is beszélve.
2013. január 18. 16:41
nekem nagyon szimpatikus ez a lány
szerény, kedves és szorgalmas
vicces is, és nagyon-nagyon tehetséges
2013. január 18. 17:06
Nekem nagyon szimpatikus lett Jennifer.
Szuper a cikk!
2013. január 18. 17:39
|
|
betti96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 153647 offline
|
Amellett, hogy tényleg nagyon tehetséges színésznő, mint magánemberre igazán felnézhet bárki. Amiket mondd annyira igazak, nem tudom, hogy lehet ennyi idősen ilyen bölcs!
Csak felnézni tudok rá, egyetlen egy sztártól nem hallottam még ilyeneket. Nem dícséri magát és nem mondja, hogy: 'én vagyok a legjobb színész és most már nem is kell csinálnom semmit, mert híres vagyok', hanem igenis szeretne még ennél is jobb lenni, és biztos vagyok benne, hogy sikerülni is fog neki!
2013. január 18. 17:40
Ez a nő varázslatos.
Esküszöm, hogy minden egyes megnyilvánulásával csak még nagyobb csodálatot és imádatot kelt bennem. Gyönyörű, intelligens, humoros és tehetséges, fantasztikus színésznő, de mindezek ellenére egyáltalán nincs elszállva magától. Olyan igazi, olyan természetes. Hihetetlen. Komolyan nem tudom szavakba önteni mennyire szeretem őt. : ): )
Esküszöm, hogy minden egyes megnyilvánulásával csak még nagyobb csodálatot és imádatot kelt bennem. Gyönyörű, intelligens, humoros és tehetséges, fantasztikus színésznő, de mindezek ellenére egyáltalán nincs elszállva magától. Olyan igazi, olyan természetes. Hihetetlen. Komolyan nem tudom szavakba önteni mennyire szeretem őt. : ): )
2013. január 18. 18:08
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Nem véletlen szeretjük ennyien Jennfiert
Hihetetlenül tehetséges színésznő! Sőt, nem egy átlagos színésznő - mint a maiak, akik annyira imádják magukat.. -, annyi fix. Iszonyatosan jól játsza a szerepeit! Legnagyobb kedvencem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.