Megérkezett a Spring Breakers előzetese
2013. január 17. 20:04
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
várom, nekem tetszik
2013. január 17. 20:44
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Jaj ne, James!
Még mindig nem értem, hogy miért vállalta el ezt a filmet, de....ettől függetlenül meg fogom nézni! Csak és kizárólag miatta!
Még mindig nem értem, hogy miért vállalta el ezt a filmet, de....ettől függetlenül meg fogom nézni! Csak és kizárólag miatta!
2013. január 17. 23:44
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
A sok okosnak üzenem aki leszólja azokat, akik megszeretnék nézni a filmet:
h lehet úgy véleményt alkotni egy filmről h még meg sem jelent? A saját előítéletes intelligenciahiányos személyiségeteket járatjátok csak le. Ha szar lesz a film szar lesz, ha jó lesz jó lesz....még senki nem tudja mert nem látta. Az agyam eldobom ezektől a "én csak nívós zenét hallgatok meg filmet nézek" emberektől...akkor nézd azt és jó napot. Miért foglalkoztok Diznis "picsákkal" ?
h lehet úgy véleményt alkotni egy filmről h még meg sem jelent? A saját előítéletes intelligenciahiányos személyiségeteket járatjátok csak le. Ha szar lesz a film szar lesz, ha jó lesz jó lesz....még senki nem tudja mert nem látta. Az agyam eldobom ezektől a "én csak nívós zenét hallgatok meg filmet nézek" emberektől...akkor nézd azt és jó napot. Miért foglalkoztok Diznis "picsákkal" ?
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
2013. január 18. 09:26
|
|
Vanducibuciducimaciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 192619 offline
|
Megyek... ez kihagyhatatlannak tűnik
Kiváncsi vagyok nagyon
Kiváncsi vagyok nagyon
2013. január 18. 12:10
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2013.01.17. 23:44)
A sok okosnak üzenem aki leszólja azokat, akik megszeretnék nézni a filmet:
h lehet úgy véleményt alkotni egy filmről h még meg sem jelent? A saját előítéletes intelligenciahiányos személyiségeteket járatjátok csak le. Ha szar lesz a film szar lesz, ha jó lesz jó lesz..még senki nem tudja mert nem látta. Az agyam eldobom ezektől a "én csak nívós zenét hallgatok meg filmet nézek" emberektől...akkor nézd azt és jó napot. Miért foglalkoztok Diznis "picsákkal" ?
h lehet úgy véleményt alkotni egy filmről h még meg sem jelent? A saját előítéletes intelligenciahiányos személyiségeteket járatjátok csak le. Ha szar lesz a film szar lesz, ha jó lesz jó lesz..még senki nem tudja mert nem látta. Az agyam eldobom ezektől a "én csak nívós zenét hallgatok meg filmet nézek" emberektől...akkor nézd azt és jó napot. Miért foglalkoztok Diznis "picsákkal" ?
Mindenkinek meg lehet a véleménye nem igaz? Ez egy fórum és akár negatív a véleményem, akár nem, jogom van hozzá, hogy kinyilvánítsam. Az "előítéletest" és az "intelligenciahiányost" meg kikérem magamnak. Csak azért, mert nem egyezik a véleményem a tiéddel? Ugyan kérlek. Nem is ismersz. Ha ismernél, tudnád, hogy én minden vagyok, csak nem előítéletes.
Más résztől: ha te meg akarod nézni, hát nézd meg, én nem azt mondtam, hogy ne nézze meg az, aki megakarja. Én csupán annyit mondtam, hogy én miért nem fogom.
És itt le is zárom ezt a dolgot. Már csak az hiányzik, hogy itt kitörjön a harmadik világháború egy bugyuta kis film miatt.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 18. 12:59
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Ez inkább négy drogos prosti 'kalandjaira' hasonlít az előzetes alapján
Forrás: http://starity.hu/magazin/34537-megerkezett-a-spring-breakers-elozetese/#comment#ixzz2IKN49AOt
A számból vetted ki a szót!
Forrás: http://starity.hu/magazin/34537-megerkezett-a-spring-breakers-elozetese/#comment#ixzz2IKN49AOt
A számból vetted ki a szót!
2013. január 18. 13:27
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nekem Sel, Nessa és Ash a kedvenc színésznőim közé tartozik, vagyis mindenképpen megfogom nézni a filmet, már nagyon vártam! De őszintén szólva nem ilyenre számítottam. Ha nem a kedvenceim lennének benne az előzetese alapján tuti nem nézném meg! De abban biztos vagyok, hogy jól fognak alakítani és hitelesek lesznek.
))
2013. január 18. 13:44
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Szerintem nem lesz ez egy nagy szám... :/
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.