Oda vagyok érte! Letöltöm és ez lesz a csengőhangom! xD
Samuel L. Jackson kiparodizálta Taylor Swift dalát
2013. január 18. 14:56
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
Hahahaha! Ezt megérdemelte! Nagyon klassz!
2013. január 18. 16:02
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Komolyan, most miért utáljátok ennyire Taylort? Samuel L. Jackson ezzel csak egy percnyi rivaldafényt akart kapni, katasztrófa! Nem is hallgattam végig, azt ne mondjátok, hogy tetszik? Persze, hogy nem tetszik, csak a gyűlölet szól belőletek, ez a szánalmas és nem pedig Taylor. -.- Most Harry miatt vagy mi miatt is? Eddig nem volt róla ennyi utálkozó vélemény. Ő is ember, egyes sztárok sokkal nagyobb botrányokat csinálnak, sőt ez nem is nevezhető botránynak, egy átlagos ember is csinál hibákat, csak a sztárokról cikket írnak, ez így van. Nevetségesek vagytok, tisztelet a kivételnek! A véleményeteket finoman is ke lehet fejezni, de ennyi úgy tűnik itt senkiben sincs..
2013. január 18. 16:24
Idézet (Dzsenifer3 @ 2013.01.17. 17:48)
Chhh szánalmas ez a férfi nem tudom,hogy mit akar.. egy senki...
Én is ezt mondtam magamban...
2013. január 19. 08:45
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
ez egy barom ez az ember
2013. január 19. 20:49
|
|
moncsicsi96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 171382 offline
|
Szerintem nem kéne mindig Taylor-t piszkálni....
2013. január 27. 16:34
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Békén lehetne hagyni Taylort. Ő így fejezi ki az érzelmeit, hogy dalokat ír. Más erre nem képes! Úgyhogy pofa súlyba! Igaz, ez a száma eléggé idegesítő lett, de akkor sem kéne kiparodizálni.
2013. január 27. 18:52
|
|
lilahaj1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.01. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 192953 offline
|
Utálatos hogy némely kommentező, miket ír, pl. klassz ez lesz a csengőhangom ,vagy,hülye taylor megérdemelte. Ha valakinek negatív véleménye van, tartsa magában, vagy normálisan felytse ki, mint a normális emberek.Remélem nem sértettem megsenkit.
2020. június 02. 15:01
Könyörgöm ez csak egy paródia, és nem Samuel a szánalmas, hanem azok akik nem értékelik, hogy ez csak egy csupa nagybetűvel írt PARÓDIA.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: