A Mother Monster nem elégszik meg öt Grammy-díjával: most egy Oscarra fáj a foga.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga Oscar-díjat szeretne
2013. január 17. 08:58
2013. január 17. 09:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Nincs olyan ketegória, hogy feltűnési viszketeség
Timberlakhez hasonlítani meg elég vicces, hiszen ő óvodás korától képernyőn van. Gaga max akkor kap oscart, ha a bizottság összes tagja alá odafekszik ...
7 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
bibicsibi,
Im a SlaveForBritney,
SmileyZ,
Black Hearth2,
ophely88,
Glamster
2013. január 17. 09:51
Na az az ami neki soha nem lesz!:-D
Toto ! Nem hiszem hogy az segítene rajta! :-D
Toto ! Nem hiszem hogy az segítene rajta! :-D
2013. január 17. 10:12
Rihanna jó színésznő? én úgy láttam kb mindenhol lehúzták hogy gagyi volt...:S:S de mind1...ha Tarantino tényleg igy nyilatkozott Gagáról akkor talán van esélye modnjuk szerintem csak a jelölésig jutt...:/
2013. január 17. 10:33
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Háááááááááát sok sikert szurkolok neki!!
2013. január 17. 10:53
Már nem azért, de köztudott, hogy Rihanna kifejezetten rossz színésznő, Justin Timberlake pedig határozottan borzalmas színész. Ez persze csak a nagyon, de nagyon elvakult rajongóknak nem tűnik fel. Szerintem Gaga se lenne jobb színésznő. 5 éven belül? Már évtizedek óta színésznőóriások várják az Oscart (Glenn Close, Michelle Pfeiffer, Naomi Watts, Julie Walters, etc.), de mindhiába.
2013. január 17. 11:08
Ha jól tudom, Rihannát Arany Málnára jelölték. Nem keverte össze véletlenül az Oscart a Málnával? Azt hamarabb kap
2013. január 17. 11:52
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Én meg a Holdra szeretnék elmenni. Kíváncsi leszek mi lesz a nagyratörő vágyaiból.
Egy cameo-szerep, no meg hogy kedves, az még elég kevés az oszkárhoz..bár addig még "sok" idő telik el.
)
2013. január 17. 12:37
Tuti, meg fogja, kapni, csodálatos színésznő lenne!
2013. január 17. 13:47
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Sok sikert neki, énekesnőként már befutott, csak drukkolok neki, hogy színésznőként is legalább ilyen sikereket ér el. az Oscar pedig oké, elég nagy dolog, de szerintem van rá esélye.
2013. január 17. 13:53
Sajnálatos, hogy a nagy tömegek csak a szemeten tudnak szórakozni ...
2013. január 17. 13:53
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Szívesen látnám egy filmben, hajrá
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.