Betör Amerikába a Little Mix
2013. január 17. 18:55
Nagyon szurkolok a lányoknak, biztos vagyok benne, hogy befutnak. Sok sikert csajok.
2013. január 17. 18:58
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Hajré Lányok Imádom őket amennyire Cher Lloydnak is szurkolok (nem mintha őt nem imádnák az amerikaiak már) úgy szurkolok nekik is
2013. január 17. 19:40
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Szerintem tök felesleges azon vitatkozni, hogy tucat-e vagy sem. Aki nem akarja őket szeretni, az soha nem is fogja elismerni a tehetségüket, vagy az egyediségüket. Egyébként számomra az is érdekes, hogy ami tucat az sz@r, kész, pont. A lányok nem a Wingsből állnak, attól eltekintve, hogy sokak szerint ez a legjobb számuk. Hallottátok már tőlük mondjuk a Turn Your Face-t? Az a dal fejezi ki legjobban, hogy mire is lennének képesek igazából, amit a Wingsben, vagy a DNA-ben annyira nem mutatnak ki. Vagy hallottátok őket élőben élni? Ha nem, tudok ám videót ajánlani. Én személy szerint Perriet nem a szép kék szeme miatt szeretem, hanem azért, mert olyan hangja van, hogy néha csak nézek rá és azt gondolom, hogy tud valaki így énekelni? Például az előbbi videóban 2:33-tól. Na nekem Perrie-re senki ne mondja, hogy nincs hangja, mert fejjel rohanok a falnak. Engem nem érdekel, ha valaki azt gondolja, hogy tucat-banda, fentebb már leírtam, hogy miért, de azt ne mondjuk, hogy nem tudnak énekelni, vagy legalább Perrie-re ne könyörgöm.
2013. január 17. 19:57
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.01.17. 17:28)
Nem tucat?
Kíváncsiságból meghallgattam azokat a számokat, amiket ide firkantottál, és nem akarlak elkeseríteni, de ezeket már javában ellőtték előttük, és nem tudnám felsorolni az összes énekesnőt/lánybandát, akiktől loptak, de megjegyzem, nem egy hasonló hangzással akadtam össze az általad annyira imádott számokban. A Wings köbö egy DC - Lose my breath utánzat, de ne is izgasson, hogy baromira hasonlít. A DNA (amit először hallottam tőlük) valami agyon áutótynyúzott übergagyiság, amiben maximum az eltorzított hangjuk és a gépzene lelhető fel. A klipről nem is ejtek szót, mert csak annyi jutott eszembe, hogy eszméletlenül k*rvás.
Mert aztán annyira nőies, vonzó és izgató az, hogy pár 17-18 éves kislány, és kiemelem KISLÁNY ott rázza magát k*rvás ruhában, cipőben és sminkben. Ti ezt tartjátok jónak? Ne szívassatok légyszi!
Amit játszanak az gáz, a másik meg az, hogy szerintem egyiknek sincsen olyan hangja, hogy én most itt rögtön a lábuk előtt heverjek. Ne haragudjatok, de számos más R'n'B énekesnőnek van ilyen, de sokkal különb hangjuk, mint ezeknek a csitriknek. A stílusuk (ahogyan Pöttömke írta) olyan Spice Girls wannabe - egyébként, amikor először megláttam őket, nekem is a Spice Girls jutott az eszembe róluk, viszont a zenéjükben ötvözik különböző R'n'B énekesnők és a The Sats lányok stílusát. Az egyediségtől Kedvesem ezek olyan messze állnak, mint én attól, hogy valaha is matematika professzor legyek (nagyon gyenge vagyok matekból, emiatt hoztam ezt a példát). Gagyi, összetákolt az egész, mint ahogyan a vándájreksön, és az egészet a testükkel próbálják eladni. Az egy dolog, hogy ők olyan királyul eltervezték, hogy betörnek az Államokba, de nincsenek tisztában a "tucat" fogalmával. Vagy ezer ilyen dalba fognak belebotlani és ebből baromi nagy bukás lesz, amit szívből remélek. Ugyanaz a szitu, mint a vándájreksönös bojzoknál. Nem érdemlik meg a sikert, a pénzt és az elismerést. Mire fel? Mert szerepeltek egy iksz faktorba? Ne röhögtessetek légyszi! Tudom, most jön az, hogy ők nyerték meg, de hát akkor képzelem milyen gyenge lehetett a mezőny, ha ez az öt tehetségtelen csitri nyerte meg, vagy ellenkező esetben bunda volt, és nagyon tolták felfelé szegénykéket.
Régen a híres bandák, énekesek, énekesnők küzdöttek azért, hogy elismerést kaphassanak, és nem így toltak mindent a valaguk alá. Azzal meg nem értek egyet, hogy értelmes a dalszöveg: ott van a DNA. Már első hallásra felröhögtem, amikor meghallottam azt a nagyon, de nagyon kreatív dalszöveget, ami mellé párosult az a pazar klip. Szörnyen gagyi.
Semmi olyan nincs bennük, amit az előző lánybandák nem lőttek volna el. Nekem köbö The Saturdays klónnak mennek el, és pár tizenéves butuska libának, akik inkább választják a nulla intelligenciát és valami sz*rral fogják szennyezni a zeneipart. Nincs rájuk szüksége senkinek sem, legyen bukás az a hatalmas siker, amit várnak, tűnjenek el és adják át a helyüket azoknak, akiket érdemes hallgatni.
Elsőként annyit fűznék hozzá, hogy meghallgattam a lemezüket, bár nem az én stílusom, nem én vagyok a célközönség. Viszont láttam őket az X-Faktorba. Én azért nem jelenteném, ki hogy nincs hangjuk vagy tehetségtelenek. Bár őszinte leszek, szerintem nem nekik kellett volna nyerniük. Nincs velük bajom, tök normális lányok, Perrie hangja meg nekem kifejezetten tetszik. Nem néztem volna ki belőle ezt a hangot.
Beyla, ne haragudj, de ez a lenéző, ki ha én nem, mindent jobban tudok stílus eléggé hmmm... bicskanyitogató. Először is talán nem Te döntöd el ki érdemli meg a sikert vagy a pénzt. Meg mi az, hogy nincs rájuk szüksége senkinek? Talán majd eldöntik az emberek, hogy ők mit szeretnek és mit nem. Azt hiszem mindenki el tudja dönteni, hogy milyen zenét szeretne és akarna hallgatni.
Azt meg már csak halkan jegyezném meg, hogy négyen vannak és nem öten.
2013. január 17. 20:04
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Idézet (Lady Suzy @ 2013.01.17. 19:40)
Szerintem tök felesleges azon vitatkozni, hogy tucat-e vagy sem. Aki nem akarja őket szeretni, az soha nem is fogja elismerni a tehetségüket, vagy az egyediségüket. Egyébként számomra az is érdekes, hogy ami tucat az sz@r, kész, pont. A lányok nem a Wingsből állnak, attól eltekintve, hogy sokak szerint ez a legjobb számuk. Hallottátok már tőlük mondjuk a Turn Your Face-t? Az a dal fejezi ki legjobban, hogy mire is lennének képesek igazából, amit a Wingsben, vagy a DNA-ben annyira nem mutatnak ki. Vagy hallottátok őket élőben élni? Ha nem, tudok ám videót ajánlani. Én személy szerint Perriet nem a szép kék szeme miatt szeretem, hanem azért, mert olyan hangja van, hogy néha csak nézek rá és azt gondolom, hogy tud valaki így énekelni? Például az előbbi videóban 2:33-tól. Na nekem Perrie-re senki ne mondja, hogy nincs hangja, mert fejjel rohanok a falnak. Engem nem érdekel, ha valaki azt gondolja, hogy tucat-banda, fentebb már leírtam, hogy miért, de azt ne mondjuk, hogy nem tudnak énekelni, vagy legalább Perrie-re ne könyörgöm.
Megnéztem a videót, amit linkeltél. Én ismerem az eredeti dalt (nem tudom, te ismered-e), és hát szerintem jól el is rontották a lányok. Az I Will Wait-ben az egyszerűség és a tiszta erő a lényeg, ők meg szerintem túlerőlködték a dolgot. Sok-sok hajlítás, meg aztán gyenge is a hangjuk. Egyedül az a Perrie lányka, hát még rá lehet mondani, hogy tud énekelni, de baromira nem illett a dalhoz az a túlzott hangerő. Túlspilázták, na. Hangsúlyozottan nem szeretném, ha bárki is nekem rontana, mert nem ismerem a lányokat, nem hallgatom őket, csak azért merészeltem hozzászólni, mert a kedvenc bandám egyik dalát dolgozták fel, és all in all, nekem egyáltalán nem tetszett.
2013. január 17. 20:15
Ugyan kérlek?! Néhányan annyira gyerekesen viselkedtek! Nos ha ezeknek nincs hangjuk akkor kinek van?! Mindenkinek lehet rossz napja amikor nem ugy teljesít ahogy kellene. Ne mondja nekem senki hogy az ő kedvence még sosem rontott el semmit.Szerintem pedig nagyon jó hangzásuk van. Én nekem pedig kifejezetten a Wings számuk tetszik.
2013. január 17. 20:19
Idézet (Chelsy @ 2013.01.17. 13:03)
A Wings? XD Pont azt a dalukat hallgattam meg először, és gratulálok, ha ezzel akarnak befutni :tapsol: Tényleg, tökéletesen fogja tükrözni, mennyire nincs egyéniségük. Isten segítse Amerikát :S
Nincs egyéniségük
Na jó ez még viccnek is rossz!
Ajánlom neked a DNA számot igazán belehallgathatnál!
2013. január 17. 20:39
Tyűűűűűűű kitört az idézgetős csata, lesz mit olvasnom.
2013. január 17. 20:57
Az elmúlt egynéhány percben a számaikat hallgattam és azt kell mondanom, hogy nem fogott meg semmi. A hang ötből hármas. ha a helyére vannak húzva a hangok, egyébként élő felvételeknél ötből kettő, megjelenés ötből egy, pozitívum, hogy legalább mozognak.
2013. január 17. 21:15
Hát... én személyszerint csak a DNA-t szeretem, de sok sikert ! Ha másért nem Zarrie miatt egy ideig tuti felkapottak lesznek.
2013. január 18. 08:15
Szerintem fényes karrier áll elottuk. Bírom oket,de nem mondhatnám,hogy kulonosebben érdekelnének.
2013. január 18. 17:59
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Sok sikert nekik, de szerintem jobban járnak ha a hazájukban a rajongóiknak énekelnek és nem akarnak ők is a nagy AMERIKÁBA betörni. Amúgy meg ha mégis akkor inkább a DNA az jobb szám
Nekem az a kedvencem meg a Turn Your Face. Egyébként kedvelem a lányokat és a hangjuk is nagyon jó! Hajrá lányok!
2013. január 18. 19:13
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Mondjuk az elég fura nekem, hogy sokan pont a Spice Girlst hozzátok fel példának. Az egyik legmegcsináltabb banda a világon
Ők sem teremtettek stílust. Ha már hasonló jellegű bandák, akkor esetleg a régi Siobhán féle Sugababes, vagy az All Saints. Nem mintha ők stílust teremtettek volna, de mégis megvolt bennük az a plusz, ami miatt nem csak egy hatvanharmadik popcsapat voltak.
Csak azért, mert valami nem Little Mix, meg korábbi, még nem feltétlen lesz jó. Távol álljon tőlem, hogy a LM-t védjem, csak na...
Csak azért, mert valami nem Little Mix, meg korábbi, még nem feltétlen lesz jó. Távol álljon tőlem, hogy a LM-t védjem, csak na...
1 felhasználónak tetszik:
Gabor28
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.