Starity

Betör Amerikába a Little Mix

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 17. 15:03 #21
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8034
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (Elody @ 2013.01.17. 14:42)
a klipjeik is mindig nőiesek, egyediek és jelentenek valamit

Ha azt mondod, hogy a klipjeik nőiesek, akkor nagyon gyerek vagy... Ha nőiest akarsz látni, akkor ajánlom figyelmedbe a The Saturdays és a Girls Aloud klipjeit.
És mondd már meg, mi a Wings klipjének a "jelentése"? rofl.gif Mert én esküszöm, hogy nem jövök rá. mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Im a SlaveForBritney, Beyla, MadHatter
2013. január 17. 15:13 #22
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (Pöttömke @ 2013.01.17. 14:56)
Én pont Im a SlaveForBritney-re nem mondanám hogy halláskárosult. Attól, mert nem a szemével, és a khm...-ével hallgat zenét, és mert nem dob hátast Perrie szép kék szemétől, attól még nem kell Őt lehurrogni! Neki legalább van véleménye, és szerintem szépen fejezte ki magát, nem ócsárolta a lányokat.

Köszi. beer.gif smileeee.gif biggrin.gif De nyugi van, már megszoktam, de nem is vagyok emiatt szomorú, sőt. rohog.gif Egyébként: milyen sz*rul hangzik már a nicknevem?! 110.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Törpemókus, Beyla, MadHatter
2013. január 17. 15:15 #23
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
én szeretem őket smileeee.gif
2013. január 17. 15:33 #24
audrey
audrey
Hozzászólás: 1761
Csatolások: 26436
Azonosító: 121080
Hát, talán bejöhet nekik, Cher Lloyd-ot speciel utálták (utálják) a britek, Amerikában meg elég sikeres lett.

Viszont a lányoknak elsősorban egy új stylistra és sminkesre lenne a legnagyobb szükségük. Szépek, fiatalok, de borzalmasan tudnak felöltözködni.
2013. január 17. 15:36 #25
Sárka
Sárka
új tag

StátuszTáncos szív tános lélek táncos maradok amíg csak élek! :)<3
Hozzászólás: 61
Csatolások: 0
Azonosító: 185169
van pár jó daluk smileeee.gif
2013. január 17. 15:49 #26
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅

StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
Hozzászólás: 2805
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Nem vagyok valami hú de nagy rajongójuk, de a számaik felét vagy talán háromnegyedét igazán szeretem. Én elég sikeres jövőt jósolnék nekik, úgyis mindig mindenki a fiúbandákért rajong nem árt ha van egy-két épkézláb lánybanda is. smileeee.gif
2013. január 17. 16:08 #27
Life.and.Happy
Life.and.Happy
●winter
Hozzászólás: 1264
Csatolások: 5
Azonosító: 182238
Imádom őket! wink.gif
2013. január 17. 16:13 #28
idiots_girl
idiots_girl
új tag
Hozzászólás: 36
Azonosító: 187705
én imádom őket és szerintem nagy sikerük lesz Amerikában is:) a dalaik fülbe mászóak, és tényleg nagyon ügyesek, szóval én drukkolok nekik^^
2013. január 17. 16:14 #29
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1796
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Nagyon szeretem a csajokat!! Sok sikert nekik Amerikában! smileeee.gif
2013. január 17. 16:20 #30
Smile15
Smile15
Potterhead

StátuszI am alone in a hostile world...
Hozzászólás: 1092
Csatolások: 10
Azonosító: 130740
szerintem tehetségesek, tuti befutnak smileeee.gif
2013. január 17. 16:20 #31
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Már minden európai el akar menni Amerikába? Szerintem maradjanak itthon a lányok, nem lesz ott nagyobb sikerük, mint itt, és ha már annyira be akarnak futni, azt a DNA-val tegyék meg, mert az fülbemászóbb és mélyebb a mondanivalója, mint a Wingsnek.
2013. január 17. 16:21 #32
vivikee0
vivikee0
visszatérő vendég

StátuszSmiler szív, Smiler lélek, Smiler leszek amíg csak élek.
Hozzászólás: 204
Csatolások: 21
Azonosító: 169292
Biztos sikerülni fog nekik <33
2013. január 17. 16:33 #33
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Azonosító: 165850
hát sok sikert nekik smileeee.gif én szurkolok smileeee.gif bírom őket smileeee.gif
2013. január 17. 16:41 #34
- törölt felhasználó -    
Nagyon tehetségesek és imásom a Wings című számot. biggrin.gif A Change your life klippet pedig nagyon várom. w00t.gif Sok sikert nekik. thumbsup.gif
2013. január 17. 16:57 #35
mrs.styles93
mrs.styles93
visszatérő vendég

StátuszLive while we're young ;))
Hozzászólás: 351
Azonosító: 184849
Aztán a Little Mix minden csak nem TUCAT. biggrin.gif Tessék meghallgatni a DNA -n a számaikat, vagy hallgass meg tőlük egy acapella verziót, utána beszélj! wink.gif Sokat mondó dalaik vannak, eszméletlen jó hangjuk van és egyediek is. smileeee.gif Minden megvan bennük, ami egy IGAZI lánybandához kell. Imádom őket, és nagyon örülök, hogy nem szálltak el maguktól - ahhoz képest hogy már így is eszméletlen hírnévre tettek szert. smileeee.gif
Ha már a zenehallgatást említettem, ajánlanék "párat": Turn Your Face, DNA, Pretend It's OK, Always Be Together, Change Your Life, We Are Who We Are biggrin.gif soroljak még? smileeee.gif
Őszintén remélem hogy hatalmas sikerük lesz, megérdemlik!
2013. január 17. 17:00 #36
- törölt felhasználó -    
IGAZI lánybandát akarsz?
Ajánlom figyelmedbe a Spice Girlst, az Atomic Kittent, a Destiny's Childot, a Sugababest, és a Girls Aloudot! wink.gif Ők VALÓDI lánybandák, akiknek TÉNYLEG van tehetségük az énekléshez wink.gif

Idézet (mrs.styles93 @ 2013.01.17. 16:57)
Aztán a Little Mix minden csak nem TUCAT. biggrin.gif Tessék meghallgatni a DNA -n a számaikat, vagy hallgass meg tőlük egy acapella verziót, utána beszélj! wink.gif Sokat mondó dalaik vannak, eszméletlen jó hangjuk van és egyediek is. smileeee.gif Minden megvan bennük, ami egy IGAZI lánybandához kell. Imádom őket, és nagyon örülök, hogy nem szálltak el maguktól - ahhoz képest hogy már így is eszméletlen hírnévre tettek szert. smileeee.gif
Ha már a zenehallgatást említettem, ajánlanék "párat": Turn Your Face, DNA, Pretend It's OK, Always Be Together, Change Your Life, We Are Who We Are biggrin.gif soroljak még? smileeee.gif 
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Pöttömke, Im a SlaveForBritney, MadHatter
2013. január 17. 17:23 #37
Férfi39
Férfi39
új tag

StátuszNagyon imádom a modelleket. Legyen az Férfi vagy Női Modell.
Hozzászólás: 31
Azonosító: 189273
Szerintem a The Saturdays lánycsapatnak is van tehetsége az énekléshez.
2013. január 17. 17:28 #38
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (mrs.styles93 @ 2013.01.17. 16:57)

Nem tucat? ohmy.gif Kíváncsiságból meghallgattam azokat a számokat, amiket ide firkantottál, és nem akarlak elkeseríteni, de ezeket már javában ellőtték előttük, és nem tudnám felsorolni az összes énekesnőt/lánybandát, akiktől loptak, de megjegyzem, nem egy hasonló hangzással akadtam össze az általad annyira imádott számokban. A Wings köbö egy DC - Lose my breath utánzat, de ne is izgasson, hogy baromira hasonlít. A DNA (amit először hallottam tőlük) valami agyon áutótynyúzott übergagyiság, amiben maximum az eltorzított hangjuk és a gépzene lelhető fel. A klipről nem is ejtek szót, mert csak annyi jutott eszembe, hogy eszméletlenül k*rvás. unsure.gif Mert aztán annyira nőies, vonzó és izgató az, hogy pár 17-18 éves kislány, és kiemelem KISLÁNY ott rázza magát k*rvás ruhában, cipőben és sminkben. Ti ezt tartjátok jónak? Ne szívassatok légyszi! blink.gif Amit játszanak az gáz, a másik meg az, hogy szerintem egyiknek sincsen olyan hangja, hogy én most itt rögtön a lábuk előtt heverjek. Ne haragudjatok, de számos más R'n'B énekesnőnek van ilyen, de sokkal különb hangjuk, mint ezeknek a csitriknek. A stílusuk (ahogyan Pöttömke írta) olyan Spice Girls wannabe - egyébként, amikor először megláttam őket, nekem is a Spice Girls jutott az eszembe róluk, viszont a zenéjükben ötvözik különböző R'n'B énekesnők és a The Sats lányok stílusát. Az egyediségtől Kedvesem ezek olyan messze állnak, mint én attól, hogy valaha is matematika professzor legyek (nagyon gyenge vagyok matekból, emiatt hoztam ezt a példát). Gagyi, összetákolt az egész, mint ahogyan a vándájreksön, és az egészet a testükkel próbálják eladni. Az egy dolog, hogy ők olyan királyul eltervezték, hogy betörnek az Államokba, de nincsenek tisztában a "tucat" fogalmával. Vagy ezer ilyen dalba fognak belebotlani és ebből baromi nagy bukás lesz, amit szívből remélek. Ugyanaz a szitu, mint a vándájreksönös bojzoknál. Nem érdemlik meg a sikert, a pénzt és az elismerést. Mire fel? Mert szerepeltek egy iksz faktorba? Ne röhögtessetek légyszi! Tudom, most jön az, hogy ők nyerték meg, de hát akkor képzelem milyen gyenge lehetett a mezőny, ha ez az öt tehetségtelen csitri nyerte meg, vagy ellenkező esetben bunda volt, és nagyon tolták felfelé szegénykéket. blink.gif Régen a híres bandák, énekesek, énekesnők küzdöttek azért, hogy elismerést kaphassanak, és nem így toltak mindent a valaguk alá. Azzal meg nem értek egyet, hogy értelmes a dalszöveg: ott van a DNA. Már első hallásra felröhögtem, amikor meghallottam azt a nagyon, de nagyon kreatív dalszöveget, ami mellé párosult az a pazar klip. Szörnyen gagyi. blink.gif Semmi olyan nincs bennük, amit az előző lánybandák nem lőttek volna el. Nekem köbö The Saturdays klónnak mennek el, és pár tizenéves butuska libának, akik inkább választják a nulla intelligenciát és valami sz*rral fogják szennyezni a zeneipart. Nincs rájuk szüksége senkinek sem, legyen bukás az a hatalmas siker, amit várnak, tűnjenek el és adják át a helyüket azoknak, akiket érdemes hallgatni.
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter
2013. január 17. 17:50 #39
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Majd kiderül,hogy ide is befognak e törni....
2013. január 17. 18:11 #40
ducsaianna
ducsaianna
sztármániás

Státusz♥♥Ha nem harcolsz azért amit akarsz,ne sírj ha el fogod veszíteni!!♥♥
Hozzászólás: 2140
Csatolások: 5
Azonosító: 162041
Hát nem tudom...mindenesetre sok sikert ! wink.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!