Idézet (mrs.styles93 @ 2013.01.17. 16:57)
Aztán a Little Mix minden csak nem TUCAT.

Tessék meghallgatni a DNA -n a számaikat, vagy hallgass meg tőlük egy acapella verziót, utána beszélj!

Sokat mondó dalaik vannak, eszméletlen jó hangjuk van és egyediek is.

Minden megvan bennük, ami egy IGAZI lánybandához kell. Imádom őket, és nagyon örülök, hogy nem szálltak el maguktól - ahhoz képest hogy már így is eszméletlen hírnévre tettek szert.
Ha már a zenehallgatást említettem, ajánlanék "párat": Turn Your Face, DNA, Pretend It's OK, Always Be Together, Change Your Life, We Are Who We Are

soroljak még?
Őszintén remélem hogy hatalmas sikerük lesz, megérdemlik!
Nem tucat?

Kíváncsiságból meghallgattam azokat a számokat, amiket ide firkantottál, és nem akarlak elkeseríteni, de ezeket már javában ellőtték előttük, és nem tudnám felsorolni az összes énekesnőt/lánybandát, akiktől loptak, de megjegyzem, nem egy hasonló hangzással akadtam össze az általad annyira imádott számokban. A Wings köbö egy
DC - Lose my breath utánzat, de ne is izgasson, hogy baromira hasonlít. A DNA (amit először hallottam tőlük) valami agyon áutótynyúzott übergagyiság, amiben maximum az eltorzított hangjuk és a gépzene lelhető fel. A klipről nem is ejtek szót, mert csak annyi jutott eszembe, hogy eszméletlenül k*rvás.

Mert aztán annyira nőies, vonzó és izgató az, hogy pár 17-18 éves kislány, és kiemelem
KISLÁNY ott rázza magát k*rvás ruhában, cipőben és sminkben. Ti ezt tartjátok jónak? Ne szívassatok légyszi!

Amit játszanak az gáz, a másik meg az, hogy szerintem egyiknek sincsen olyan hangja, hogy én most itt rögtön a lábuk előtt heverjek. Ne haragudjatok, de számos más R'n'B énekesnőnek van ilyen, de sokkal különb hangjuk, mint ezeknek a csitriknek. A stílusuk (ahogyan
Pöttömke írta) olyan
Spice Girls wannabe - egyébként, amikor először megláttam őket, nekem is a Spice Girls jutott az eszembe róluk, viszont a zenéjükben ötvözik különböző R'n'B énekesnők és a The Sats lányok stílusát. Az egyediségtől Kedvesem ezek olyan messze állnak, mint én attól, hogy valaha is matematika professzor legyek (nagyon gyenge vagyok matekból, emiatt hoztam ezt a példát).
Gagyi, összetákolt az egész, mint ahogyan a vándájreksön, és az egészet a testükkel próbálják eladni. Az egy dolog, hogy ők olyan királyul eltervezték, hogy betörnek az Államokba, de nincsenek tisztában a "tucat" fogalmával. Vagy ezer ilyen dalba fognak belebotlani és ebből baromi nagy bukás lesz, amit szívből remélek. Ugyanaz a szitu, mint a vándájreksönös bojzoknál.
Nem érdemlik meg a sikert, a pénzt és az elismerést. Mire fel? Mert szerepeltek egy iksz faktorba? Ne röhögtessetek légyszi! Tudom, most jön az, hogy ők nyerték meg, de hát akkor képzelem milyen gyenge lehetett a mezőny, ha ez az öt tehetségtelen csitri nyerte meg, vagy ellenkező esetben bunda volt, és nagyon tolták felfelé szegénykéket.
Régen a híres bandák, énekesek, énekesnők küzdöttek azért, hogy elismerést kaphassanak, és nem így toltak mindent a valaguk alá. Azzal meg nem értek egyet, hogy értelmes a dalszöveg: ott van a DNA. Már első hallásra felröhögtem, amikor meghallottam azt a nagyon, de nagyon kreatív dalszöveget, ami mellé párosult az a pazar klip. Szörnyen gagyi.

Semmi olyan nincs bennük, amit az előző lánybandák nem lőttek volna el. Nekem köbö The Saturdays klónnak mennek el, és pár tizenéves butuska libának, akik inkább választják a nulla intelligenciát és valami sz*rral fogják szennyezni a zeneipart.
Nincs rájuk szüksége senkinek sem, legyen bukás az a hatalmas siker, amit várnak, tűnjenek el és adják át a helyüket azoknak, akiket érdemes hallgatni.