Yeolo: szóval tök mindegy mit gondolunk, mert amit te gondolsz az tény?
Saranghae: te meg nem szeretnél nyugtatót szedni? Álljon már meg a menet és vegyen vissza mindenki, nagyon nagy a pofátok.
Megjelent a B.A.P legújabb klipje
2013. január 18. 06:40
2013. január 18. 06:41
Plusz: ha szerintetek ne nézzük meg azt a videót ami nem tetszik, akkor ti ne nézegessétek azt a kommentet ami nem tetszik. Itt mindenki 8 éves?
2013. január 18. 12:07
|
|
JunBiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 192114 offline
|
alexsimth!
Mi csak védjük a bandát amit teljes szivünből szeretünk. Ha nem ismered/szereted őket akor egyépként mindek olvasól róluk szóló cikket?
Meg ne oltagass csak úgy másokat! Lehet neki is saját véleménye!!!
Am meg a emberek olyan dolgokat néznek amit szeretnek... Ez a termeszetes! Amúgy meg ha télleg nem szereted az ilyen zenét miért néznéd meg a Music Video-t?!
Azt mondod h mindenki 8 éves?! Te sem nagyon változtattál a helyzeten.
Mi csak védjük a bandát amit teljes szivünből szeretünk. Ha nem ismered/szereted őket akor egyépként mindek olvasól róluk szóló cikket?
Meg ne oltagass csak úgy másokat! Lehet neki is saját véleménye!!!
Am meg a emberek olyan dolgokat néznek amit szeretnek... Ez a termeszetes! Amúgy meg ha télleg nem szereted az ilyen zenét miért néznéd meg a Music Video-t?!
Azt mondod h mindenki 8 éves?! Te sem nagyon változtattál a helyzeten.
2013. január 18. 15:25
alexsmith!
Csak nem bírom elviselni, hogy mások szidnak egy olyan bandát úgy, hogy nem ismerik. Lehet, hogy nagy a pofánk, de az azért van, mert már idegesít minket a sok utálkozó. Gondolom, te se szereted azt látni, hogy folyton szidják a kedvenceidet. Mi is ilyenek vagyunk, ennyi! Ha te 8 évesnek nézel azért, mert megvédjük a bandát, csak nyugodtan. Nem tud érdekelni minket.
Csak nem bírom elviselni, hogy mások szidnak egy olyan bandát úgy, hogy nem ismerik. Lehet, hogy nagy a pofánk, de az azért van, mert már idegesít minket a sok utálkozó. Gondolom, te se szereted azt látni, hogy folyton szidják a kedvenceidet. Mi is ilyenek vagyunk, ennyi! Ha te 8 évesnek nézel azért, mert megvédjük a bandát, csak nyugodtan. Nem tud érdekelni minket.
2013. január 18. 17:33
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
Kedves utálkozók!
Az a bajotok, hogy a dalszöveg koránt sem összemérhető a "szenny"(hamár kapott egy ilyen jelzőt a B.A.P) amerikai előadókéhoz? Ezek az idolok élőben is a maximumot nyújtják. Akinek nem inge ez a cikk ne vegye magára ennyi. Gratulálok a fiúknak^^♥
Az a bajotok, hogy a dalszöveg koránt sem összemérhető a "szenny"(hamár kapott egy ilyen jelzőt a B.A.P) amerikai előadókéhoz? Ezek az idolok élőben is a maximumot nyújtják. Akinek nem inge ez a cikk ne vegye magára ennyi. Gratulálok a fiúknak^^♥
1 felhasználónak tetszik:
Lakreen.
2013. január 18. 20:09
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Idézet (alexsmith @ 2013.01.18. 06:41)
Plusz: ha szerintetek ne nézzük meg azt a videót ami nem tetszik, akkor ti ne nézegessétek azt a kommentet ami nem tetszik. Itt mindenki 8 éves?
Egy nem 8 vagyok, hanem 19, de semmi probléma.
Idézet (alexsmith @ 2013.01.18. 06:40)
Saranghae: te meg nem szeretnél nyugtatót szedni? Álljon már meg a menet és vegyen vissza mindenki, nagyon nagy a pofátok.
Képzeld nem akarok nyugtatót szedni, tudod én halál nyugodt ember vagyok, csak tudod nem tudom elviselni azt, hogy a kedvenceimet fikázzák, gondolom te sem szereted. Én ebből nem szeretnék vitát csinálni, de semmi, de nem ismersz. Nem tudod ki vagyok, engem nem kell megnevelni. Tudod van egy családom, anyám és apám, majd ők megnevelnek.
1 felhasználónak tetszik:
Lakreen.
2013. január 19. 13:10
|
|
StellaTaskóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 191241 offline
|
imádom ! nagyon jó lett
2013. január 20. 00:28
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
nagyon jó lett *-*
annyira helyesek a klipben h ahhw~ *-*
D
FIGHTING fiúkáák! *-* <3
annyira helyesek a klipben h ahhw~ *-*
FIGHTING fiúkáák! *-* <3
2013. január 21. 23:42
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Na szokásomhoz híven megint későn érkeztem a cikkhez
Viszont nem bírom megállni, hogy ilyen szócsatákhoz ne szóljak én is hozzá xP
A k-pop fanokra és a Baby-kre nagyon büszke vagyok, gondolok itt elsősorban olyanokra mint Saranghae, Yeolo, JunBia és a többiek
Örülök, hogy a k-pop kedvelőkhöz többnyire az értelmiség tartozik, és hogy megmondják az igazságot... bár őszinte leszek -> ezeknek az utálkozóknak akik a maguk módján a lehető legprimitívebb módon osztják meg a véleményüket hiába beszéltek mert úgyse értik meg, fikázni fogják a kedvenceinket ezentúl is, de persze ott nem hagyjuk ahol tudjuk
Már eleve kezdjük ott ha lenne annyi tartás bennük, hogyha megnézik a klipet és nem tetszik nekik akkor kussba maradnak, dehát láttuk erre a szomorú ellenpéldákat
Na de hogy a kliphez is hozzászóljak: egyszerűen fantasztikus, gyönyörű, megható és értelmes. A B.A.P-ben sosem csalódunk, ők olyan egyedülálló csapat akikhez hasonló nincs és nem is nagyon lesz. Ilyen rövid időn belül ekkora sikerük van, ez nyilván nem véletlen, a Rain Sound is újabb bizonyíték erre
A k-pop fanokra és a Baby-kre nagyon büszke vagyok, gondolok itt elsősorban olyanokra mint Saranghae, Yeolo, JunBia és a többiek
Na de hogy a kliphez is hozzászóljak: egyszerűen fantasztikus, gyönyörű, megható és értelmes. A B.A.P-ben sosem csalódunk, ők olyan egyedülálló csapat akikhez hasonló nincs és nem is nagyon lesz. Ilyen rövid időn belül ekkora sikerük van, ez nyilván nem véletlen, a Rain Sound is újabb bizonyíték erre
2013. január 23. 20:34
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nagyon jó lett a klip, már legalább hatvanszor megnéztem! Csak így tovább!
2013. február 01. 20:08
|
|
Boyfriend fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 124 Csatolások: 58 Azonosító: 194972 offline
|
Nekem egészen tetszik ez a szám! Bár a többi jobban tetszik tőle!
2013. február 28. 09:04
|
|
RaRa1kfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 196468 offline
|
Nagyon jól teljesítettek most is, és szerintem tök jó hogy nem csak egy zenei stílust adnak ki magukból, hanem a rap és rockos stílus mellett megjelenik a lágyabb is. Az összes zenéjük nagyon megnyerő, a OneShot albumukkal újabb sikert aratva.
I <3 B.A.P
2013. március 19. 14:24
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
Nagyon jók!Imádom őket!!!!Ahogy kijött, meg is hallgattam!!!Az összes zenéjüket imádom!Mindenki ANNYIRA cuki!!!A klip is nagyon jó, minden!!!
<3 <3 <3 I LOVE B.A.P!!!
2013. április 12. 17:55
|
|
Korean fanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.11. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 199990 offline
|
Ez annyira jó
nagyon imádom őket
<3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.