A dél-koreai csapat ma jelentette meg legújabb dalukat és a hozzá tartozó klipet, mely a Rain Sound címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a B.A.P legújabb klipje
2013. január 17. 07:23
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát ez nem az én műfajom!!!!!!
2013. január 17. 09:43
|
|
MaknaeMinnieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 193765 offline
|
Nagyon vártam és nem csalódtam bennük
nagyom jó lett a dal és a klipp is <3
2013. január 17. 13:50
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Az egyik kedvenc számom lett. Imádom őket <3
2013. január 17. 15:31
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Ez szenny...már bocs.
2013. január 17. 16:03
Imádom őket,nagyon nagy kedvenceim, rettenetesen jó lett a szám meg a klipp is már nagyon vártam >w< <3333333
2013. január 17. 16:09
Idézet (angel000girl @ 2013.01.17. 15:31)
Ez szenny...már bocs.
Ha nem tetszik, nem kell ránézni, hallgatni, ennyi.
Nagyon szép szám lett, én imádom
2013. január 17. 17:03
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Igen, ismét jöttem és megmondom az okosságaimat, néhány embernek. Nos elsősorban a fiúkról annyit, hogy a számot ebben a két napban rongyosra hallgattam és még most sem tudom megunni. Eg igazi Baby elsírja magát rajta, és én is ezt tettem. Megnéztem Hunsub-bal is, kegyedlen szövege van, egyszerűen csodálatos az egész szám. Talán az egyik legjobb számuk a Vocie Mail után. Imádom, Daehyunssi istenem megöl, mikor megláttam egyszerűen elolvadtam, megölt azokkal a gyönyörű szemekkel.
A klipje fantasztikus lett, messze túlhaladja az összes férfi csapatot. Zseniális lett, mikor ezért nem aludtam éjszaka, hogy végre láthassam, de megérte, mert eszmeletlen lett. Himchan részén majdenm elsírtam magam, annyira gyönyürű! Istenem fantasztikus lett, alig várom, hogy a föllépjenek.
Mi az, hogy hablatyol? Nem inkább énekel? Már megbocsáss.
Ez a nyelvezetünk, ha nem tetszik nem kell belehallgatni egyáltalán. Erre csak ennyit tudok mondani. Nagyon nem zavar, engem, hogy nem tetszik sőt nem is érdekel, mert más ízése van mindenkinek, de akkor sem hablatyolnak, hanem énekelnek és rappelnek a saját nyelvükön vagyis KOREAIUL.
Ez NEM szenny, hanem zene. Ezerszer tehetségesebbek a rácok bármelyik kis amerikai sztárocskánal. Csak szólok, ők is rég debütálhattak volna és nem kellett volna 2012.-ig várni, de tudod Dél-Koreában az a divat, hogy ha valakit felvesz a vállalat gyakornok évekig, ahogyan ők is azok voltak, van olan híresség ott akik több, mint 6 évig voltak képezve, hogy tökéletesek voltak. Egyáltalán hallotttad őket élőben énekelni? Nem, szerintem..
Idézet (TheDanush @ 2013.01.17. 14:23)
Nem is tudom. Ahogy énekel 00:23-tól egy jó darabig, mintha magyarul hablatyolna a csávóka.. És ez idegesít. Nem tetszik.
Mi az, hogy hablatyol? Nem inkább énekel? Már megbocsáss.
Idézet (angel000girl @ 2013.01.17. 15:31)
Ez szenny...már bocs.
Ez NEM szenny, hanem zene. Ezerszer tehetségesebbek a rácok bármelyik kis amerikai sztárocskánal. Csak szólok, ők is rég debütálhattak volna és nem kellett volna 2012.-ig várni, de tudod Dél-Koreában az a divat, hogy ha valakit felvesz a vállalat gyakornok évekig, ahogyan ők is azok voltak, van olan híresség ott akik több, mint 6 évig voltak képezve, hogy tökéletesek voltak. Egyáltalán hallotttad őket élőben énekelni? Nem, szerintem..
2013. január 17. 17:21
|
|
WWE Rékaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 169575 offline
|
én nagyon imádom őket legalább enkik és a többi koreainak tényleng van tehetsége az énekléshez és rapekéshez és a saját hangjukon énekelnek szóval az ő hangjukat nem is kell feljavítani nem úgy mint egyes sztárokért (pl: selena gomez). a számról annyit hogy tetszik de nekem a Power és a Warrior a nagy kedvencem mert az kicsit keményebb is de ezeket s "lájtosabb" számaik is nagyon tetszenek
1 felhasználónak tetszik:
Saranghae
2013. január 17. 17:36
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jajj már megint ezek a kóreaiak....
2013. január 17. 17:42
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Idézet (Dzsenifer3 @ 2013.01.17. 17:36)
Jajj már megint ezek a kóreaiak..
Én is mondhatnám elég sokszor ugyanezt más-más sztárcsokánál. Kezdejük ott, hogy nem Kóreaiaknak kell írni, hanem Koreaiaknak. Helyesírás?
2013. január 17. 18:07
|
|
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline
|
Alig vártam, hogy valaki feltegye a cikket, mert alighogy kijött, meghallgattam. IMÁDOM
Bár én jobban szeretem a keményebb dalaikat, de hű Baby fanként egyszerűen... fantasztikus, zseniális, rohadt tehetségesek a srácok. :3 Imádom, hogy JongUp lassan egyre több szerepet kap, HimChannak viszont még mindig kevés, de imádom benne a mély hangját
YongGuk és Zelo rappje iszonyat jó (imádom az új hajukat ><) és DaeHyun hangja... előbb-utóbb kinyiffant vele
A karrierjük nagyon szépen felfelé ível, amit nem is csodálok, hisz nagyon sokat dolgoztak ezért >< Akik leszólják őket, azok szégyelljék magukat.
Rengeteget dolgoztak, egy év alatt összesen egy hét pihenőt tartottak, halálra dolgozzák magukat, hogy a legjobbat nyújtsák. Ha nem tetszik, akkor írd azt, hogy neked nem jön be, nem a te stílusod, ennyi. Ezért senki nem fog megszólni. Csak azért írni ide, hogy több legyen a hozzászólásod, hogy jobb csillagot kaphass, akkor kijelentem, szánalmas vagy.
Én is csak azokhoz szólok hozzá, ami érdekel, és mivel a kezdetektől fogva Baby vagyok, így kötelességemnek érzem megvédeni őket. Előbb mondj egy együttest (mármint amerikait), akik ennyit dolgoztak, hogy elismerjék őket, akik egy év alatt ennyi jelölést és díjat kaptak, ennyire népszerűvé váltak országszerte.
Az új szám pedig nagyon jó lett, alig várom az élő showt, hisz mindig megmutatják, hogy mennyire jól nyomják élőben. Akik szerint meg a hangjuk semmit nem ér, azoknak ajánlom figyelmébe DaeHyun csodás hangját, hisz képes kiénekelni 8 oktávot:
https://www.youtube.com/watch?v=CVwzbxWBKM4
A karrierjük nagyon szépen felfelé ível, amit nem is csodálok, hisz nagyon sokat dolgoztak ezért >< Akik leszólják őket, azok szégyelljék magukat.
Az új szám pedig nagyon jó lett, alig várom az élő showt, hisz mindig megmutatják, hogy mennyire jól nyomják élőben. Akik szerint meg a hangjuk semmit nem ér, azoknak ajánlom figyelmébe DaeHyun csodás hangját, hisz képes kiénekelni 8 oktávot:
https://www.youtube.com/watch?v=CVwzbxWBKM4
2013. január 17. 19:40
|
i love K-popúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 189231 offline
|
Teljesen egyet értek veled Sayaa:)
2013. január 17. 20:10
|
|
MinGiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 187258 offline
|
IMÁDOM!!! *-* ♥♥ annyira jó lett..igaz hogy eddig teljesen már stílusú dalaik voltak, de ez is illik hozzájuk szerintem:) a klipp megható és nagyon helyesek benne:3 B.A.P♥♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.