Készül a Union J albuma
2013. január 17. 14:02
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
A One Direction és a Union J két teljesen különböző banda. Talán az a közös bennük hogy mindkét banda az X Faktor által futott be. Semmi értelme nincs az összehasonlításuknak, ők két teljesen különböző banda. Amúgy kíváncsian várom a fiúk első saját számát, biztos jó lesz!
2013. január 17. 14:16
Véééégreee!!!!!!!!^^ am semmi köze az 1D-hez , de van 1 olyan érzésem , hogy az Union J-t jobban fogom náluk szeretni...am meg az lesz , hogy azok a "nagy" 1D rajongók úgyis egyszer megunják a kis kedvencüket , és más lesz a kedvencük , ugyan ez lett Bieber-rel is , most az 1D a nagy kedvenc , később az Union J lesz , ennyi...
2013. január 17. 14:17
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Őhm, nem kéne rögtön neki menni a másiknak, csak mert a direksönhöz hasonlították őket. Nyilván nem a tehetségükre, meg a hangjukra meg a blablabla-ra gondoltak ilyenkor, hanem a külsejükre. Már pedig olyan érzésem van, hogy akár sz*rral drukkolnak elő, akár nem, a tinileánykák nagy része holtan rogyik össze, ha meglátja őket...
2013. január 17. 14:19
Am meg ez a George gyerek kb. magába helyesebb , mint az 1D összes tagja....Meghát most hiába is tagadjátok , az 1D-t is csak azért szeretitek , mert jól néznek ki.Úgyhogy nem lepődök meg , ha 1év múlva az Union J lesz a világ legfelkapottabb bandája , és megmondom őszintén , én nem is szeretném , hogy olyanok legyenek , mint ők...
2013. január 17. 14:45
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Nem értem mi probléma abban, hogy az emberek jól néznek ki. Ez manapság lassan teher és vétek lesz, pedig ennek egy remek adottságnak kéne lennie -.- Nekik nem sok közük van a One Directionhöz, én mind2 bandát szeretem, de az 1D stílusilag és zeneileg kiforrottabb, meg persze már ismertebb is, de a Union J-t is nagyon bírom^^
2013. január 17. 14:51
|
|
Keira_Ssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 181959 offline
|
Jajj már alig várom asdfghjkl. Én sem szeretném hogy ugyanolyanoo legyenek mint a 1D ugyanis semmi idejük nem lenne a rajongóikra és szerintem az nekik nagyon fontos. persze szeretném hogy sikeresek legyenek meg ilyenek de ezt ök megoldják
ja és kicsit sem 1D utánzatok, ha nem ismeritek öket akkor ne hordjátok el öket minden szarnak..
2013. január 17. 17:13
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Hát szerintem SOHA nem lesznek olyan híresek mint a 1D!!!
2013. január 17. 20:21
|
|
mikella007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 151921 offline
|
Nagyon várom! *_*
2013. január 17. 21:50
Idézet (esztie35 @ 2013.01.16. 22:24)
Miért lenne újabb One Direction?
Hallgattál tőlük egy számot is eddig? Attól hogy ők is egy fiúcsapat és az x-factorban tűntek fel még nem utánzatok. Nagyon is tehetségesek akárcsak a 1D, sajnálom ha valaki ezt nem látja.
Hidd el én is sajnálom azokat az embereket.De ezt az ember maga dönti el,hogy szereti-e Őker vagy sem.Csak sajnálni tudom az olyan embereket,akik utálják Őket.
2013. március 29. 12:25
Jaaaaaj már 4-5 hónapja az első dalukat várom...nem bírom már áprilisig!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: