Kerestem, de nem találtam sehol ezt a bizonyos videót erről, valaki át tudná küldeni? Amúgy Sel remekül nézett ki, és lehet, hogy bebeszélem magamnak, de valóban látszott más videón, hogy kicsit jobban elengedte magát.
Most jöttem rá, hogy mennyire sajnálom az egészet. Nem csak azért, mert biztos, hogy Barbit megint letámadják, de tényleg jók voltak együtt. Nem tudhatjuk, mi történt köztük, de Justin egy interjúba mondta el pár hónapja, hogy még mindig szereti Őt. Kiváncsi vagyok, hogy valóban ez-e a vége a kapcsolatuknak.
Vége a drámának: Selena és Justin szakítottak
2013. január 18. 21:29
már éppen idelye volt. már elegem volt a sok baromságról amiket hallottam.-.-
2013. január 18. 21:32
|
|
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline
|
Szeretem őket és örültem hogy együtt vannak de csodálkozom hogy ezt mondom de örülök hogy szakítottak.
2013. január 19. 08:26
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Mostanában már várható volt egy ilyen "hivatalos" cikk. Mondjuk az sem lesz meglepő ha MÉG ezek után is fel fog tűnni egy két "Selena kontra Justin" vagy éppenséggel "Selena és Justin újra/megint" cikkek.
2013. január 19. 12:02
|
|
zita1966új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 153660 offline
|
Szerintem túl sokat ivott Selena .:/ de már nem hiszek el semmit http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rB8JtW3fUxk
2013. január 19. 15:51
ahogy a cikkben is írják: ".. az utolsó fél év se veled, se nélküled kapcsolat.." , de az is lehet hogy csak a pletykák írták ki folyamatosan a szakítást.. és közben csak egy kis veszekedés volt, vagy még az se (csak nem voltak együtt), tehát én már nem tudom mit higgyek...:/
2013. január 19. 21:30
|
|
szedresiesztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.19. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 194345 offline
|
Sajnálom..
Szerintem édesek voltak.
Szerintem édesek voltak.
2013. január 19. 22:47
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
hallelujah!!!
D már kezdtem unni hogy a starityn 10 ből minimum 5 pletyka róluk illetve a szakításukról szólt!! pedig selfan vagyok és jb számai közül is néhányat elviselek...
2013. január 19. 23:57
|
|
HelenaTimJohnnyAlanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187607 offline
|
Köszönöm Istenem
2013. január 20. 10:52
|
|
belieberTumblr girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 18 Azonosító: 175940 offline
|
(bocsi,hogy ezt mondom annak aki irta ezt a cikket,de..)
De remélem ez a hír nem igaz,és csak pletyka,mert-.......
nagyon szép páros voltak/vannak,sokan ezt irják.!!
sokan nem szerették Justint és Selena által sokan megszerették,felnéztek rájuk....
egymást segítették a munkájukban.
felröppent már az a pletyka is,hogy összeházasodnak,tudom,hogy ez nem volt igaz,de akkor volt a kapcsolatuk a tetőponton.!
Őket egymásnak teremtették.!!
Viszont ha a hír igaz,akkor Selena adjon még egy eséjt Justinnak.!!
Jelena
Jelena
De remélem ez a hír nem igaz,és csak pletyka,mert-.......
nagyon szép páros voltak/vannak,sokan ezt irják.!!
sokan nem szerették Justint és Selena által sokan megszerették,felnéztek rájuk....
egymást segítették a munkájukban.
felröppent már az a pletyka is,hogy összeházasodnak,tudom,hogy ez nem volt igaz,de akkor volt a kapcsolatuk a tetőponton.!
Őket egymásnak teremtették.!!
Viszont ha a hír igaz,akkor Selena adjon még egy eséjt Justinnak.!!
2013. január 20. 14:28
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
én már kezdtem megszokni őket..viszont nekem már kezd szánalmassá válni ez a szituáció..olyan mintha selena kelletné magát vagy nem tudom.de döntsék már el,hogy mit akarnak..
2013. január 21. 08:45
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Bánom is én hogy szakitottak,szerinte nem illettek össze egyáltalán
2013. január 21. 15:17
|
|
zsozso lovejoshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 194228 offline
|
Remélem ez a cikk nem igaz...belehalnék, ha Josh és Selena járnának...szegényt tönkretenné Selena ...pont mint Justint.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: