Az Alkonyat sztárpárja végleg szakított?
2013. január 17. 15:17
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Hát elég bonyolult kapcsolat volt, lehet nem is baj hogy ez lett belőle
2013. január 17. 16:21
|
|
Viviiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 799 Csatolások: 4188 Azonosító: 151913 offline
|
Nem semmi, de legalabb Robert,ha minden igaz, bevalotta az erzeseit igazan, de tenyleg csak azert voltak egyutt a film miatt? Ez egy hulyeseg igy is ugy is aki szereti, mint en, megnezi ha nincsenek egyutt ha egyutt vannak
2013. január 17. 16:50
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Persze, hogy szakítottak, hiszen nem jön több film...
2013. január 17. 17:25
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
pedig aranyosak voltak együtt.. :c
2013. január 17. 17:30
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Szerintem összeillenek...dehát ők tudják
2013. január 17. 20:50
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Jézusom, hónapokkal ezelött mondtam, hogy a Breaking Dawn premierjére kibékülnek... és csodák csodájára 3 héttel a bemutató elött Rob megbocsátott neki, mintha mi sem történt volna... most komolyan volt, aki azt hitte, hogy valaki ezt beveszi?!
2013. január 17. 21:33
|
|
Twilighter1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 3 Azonosító: 193247 offline
|
Kár hogy szétmentek! Megint...
2013. január 18. 14:56
|
|
L.Juditúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 177015 offline
|
Nagy rajongója vagyok a Twilight Saga-nak és igazán szerettem Bellát illetve Edwardot, viszont Kristen és Robert egészen mások, ami érthető is, hiszen mindketten csak egy-egy szerepet játszottak el. Számomra már akkor nyilvánvaló volt ennek a "Se Veled, se Nélküled" kapcsolatnak a végkifejlete, amikor Kristen - még ha csak meggondolatlanságból is - megcsalta. Ha már az elején nincsenek meg az egymás felé tanúsított alapdolgok, úgy mint a tisztelet, megbecsülés, őszinteség, bizalom, akkor előbb vagy utóbb, de véget ér a kapcsolat, mint ahogy ez is véget ért. Lehet próbálkozni, megbánni, helyrehozni mindazt, ami problémát jelentett, de sosem lesz ugyanaz. A Twilight Saga-ban nagyon jól illettek egymáshoz, viszont a magánéletben nem egymáshoz valók. Ez a meggyőződésem. Mindettől függetlenül a továbbiakra sok sikert és boldogságot kívánok mindkettőjüknek a maguk útján!
2013. január 18. 15:44
|
|
Olgaaa12† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 32 Azonosító: 191496 offline
|
Sajnálom hogy szét váltaak ..
De ha már a megcsalás után megbocsátott neki akkor szerintem ezek után is megfog. Én nagyon szeretem őket szóval remélem kibékülnek, de szerintem pár hónap és újra együtt lesznek .. Lehet egy kis szünet kell Robnak
Akit imáádok ♥
De ha már a megcsalás után megbocsátott neki akkor szerintem ezek után is megfog. Én nagyon szeretem őket szóval remélem kibékülnek, de szerintem pár hónap és újra együtt lesznek .. Lehet egy kis szünet kell Robnak
2013. január 18. 16:25
Hát nekem elég furcsa, h miután vég a az Alkonyat befejező részének hirtelen szakítanak, vagy rajtam kívül ez senkinek sem az???? Amúgy várható volt hogy nem húzzák sokáig, hisz a történteket igen nehéz megemészteni.
2013. január 18. 17:09
|
|
KristenForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 191846 offline
|
Szerintem illettek egymáshoz, és remélem Rob is rájön lassan hogy kristen tényleg szereti..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: