maya!Ne kísértsd a sorsod!Ha ezt képesek voltak megalkotni akkor ennél lejjebb is tudnak menni.
Nem tudom mennyire voltak beállva amikor a Jersey shore-t csinálták de szerintem ennél lesz rosszabb is.
Újabb valóságshow az MTV-n: Geordie Shore
2013. január 16. 21:54
2013. január 16. 22:00
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
őőhm, ez most komoly?
Az emtíví ennél lejjebb már aligha tud lesüllyedni. Pedig valaha ez a csatorna is a zenéről szólt, nem a tini nyanyákról meg az ilyenfajta baromságokról.
2013. január 17. 08:59
Miért kell ezt a sok haszontalan, ostoba barmot az emberek képébe nyomni? Bár nem is nagyon találnának más munkát, mert ahogy a képen elnézem őket, az eszéből egyik sem tudna megélni.
2013. január 17. 14:40
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Hurrá! Alig várjuk!! XXDD Még egy agypusztító, semmire való műsor!! Miért nem tudnak valami értelmesebbet kitalálni ami még az embert is szívesen megnéz?? az MTV csúszik lefele erőteljesen...
2013. január 17. 15:35
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
Én imádtam a Jersey Shore-t, meg a szereplőket, de ami jó, azt minek kell elrontani? ...
2013. január 17. 18:07
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Jersey Shore-nál nem lehet jobb,annyit nevettünk rajta a barátnőmmel:)
2013. január 17. 21:06
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ennél ostobább dolgot még életemben nem láttam a tévében. Elég volt látni néhányszor a reklámját még anno valamelyik külföldi MTV-n, és a Jersey Shore-nál is alacsonyabb szintű, csak béna akcentussal és még "fake"-bb emberekkel. Undorító.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: