Az amerikai sikereken felbuzdulva az angolok is megcsinálták a saját show-jukat, melyet már mi is megtekinthetünk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb valóságshow az MTV-n: Geordie Shore
2013. január 16. 10:35
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Na az ilyenek miatt nem nézek én TV-t.Nincs szükségem arra,hogy idióta embereket nézzek amint részegen fetrengenek
De akinek ez tetszik annak jó szórakozást hozzá...
2013. január 16. 10:40
Lőjetek le most, kérlek! Egyszerűen elhinni nem bírom, hogy a mai emberek vevők az ilyesfajta showkra. Én szerintem öngyilkosságba menekülnék ha csak egyszer végig kéne néznem, ahogy az ilyen iQ nulla senkik halálra isszák magukat, minden jött-menttel d*gnak és ők lesznek a sztárok. Hová süllyed ez a világ...?
2013. január 16. 12:28
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
hát nem vagyok rájuk kíváncsi! a csajok nagyon szarul néznek ki és semmi egyéniségük így első látásra,mondjuk a Jersey Shore ban Snooki sem volt a legszebb de 1 igazi egyéniség volt amúgy a Jersey Shore imádom ezt nem fogom nézni és a cikben nem értek valamit hogy fogják váltogatni a szereplőket mint a Jersey Shore-ban de hisz aJersey Shore-ban nem is váltogaták csak Dinna jöt a kurva helyet
2013. január 16. 12:47
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Jersey Shore az eredeti& legjobb, punktum. Kit érdekel ez a másolat? Mint amikor a Skinsről is csináltak egy amerikai adaptációt. Valahogy akkor sem érdekelt a másolat...
2013. január 16. 13:12
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Én nem hinném, hogy nézni fogom!!!!!!
2013. január 16. 13:43
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Engem nem különösebben érint a dolog, mert nem nézem a magyar MTV-t. Egyedül a külföldi zenecsatornákat (MTV Hits, MTV Dance stb.), de ott is az ő képüket kell bámulnom minden reklámban, szóval.. Csak ezek után ne halljak róluk a magyar médiában, ennyi a kérésem. Akinek meg ez kell, annak egészségére. Az IQ szintet biztos növeli..
2013. január 16. 14:59
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Láttam a reklámot és eléggé szánalmas...
2013. január 16. 15:18
Nem hiszem, hogy tényleg volt rá igény ezekre a városi tahókra. Én annak örültem volna, ha végre a magyar MTV versenyre kellne a VIVA-val és valami normális zenei blokkot vagy műsort készítene. Nem hiszem, hogy zenét csak 01:00 és 08:00 között tud csak adni az elvileg zenei csatorna.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: