Starity

Jessica Chastain Tom Hiddlestonnal randizik

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 19. 11:02 #41
- törölt felhasználó -    
Hajaj, most ha azt mondanám hogy egyáltalán nem vagyok féltékeny erre a csajra nos akk hazudnék.De csak az a lényeg hogy Tom boldog. Mert ha ő igen akk én is az vok. smileeee.gif
2013. január 19. 12:03 #42
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Általában nem szoktam belemenni vitákba. és most sem azt teszem, de úgy érzem hogy ezt most le kell hogy írjam. Szegény Hiddleston úr szerintem a haját tépné ha meglátná hogy minden egyes cikk alatt ami itt megjelent a Starityn a rajongók elkezdik ez a "énszerettemjobbanelőbbnempedigte" dolgot. Én nem mondom, mind a két felén a dolognak ott van az igazság, de azért azon el lehetne gondolkozni hogy ha Tomnak nem jön a Loki szerepe akkor vajon szerez-e ennyi rajongót, sikert és elismerést. Lehet hogy nem ez volt élete legnagyobb alakítása, de azt nem mondom hogy semmit nem kellett neki hozzá színészkedni, szerintem igen is odatette magát. És azt sem nézem jó szemmel hogy itt egyesek lenéznek másokat amiért Lokiként ismertük meg őt, pedig ha tetszik nektek ha nem, ezzel a szereppel lépett be az ismert sztárok közé. Ja és csak úgy mellesleg, aki tényleg igazán szereti és egy kicsit utánanézett, az több filmjét is látta, amik egytől egyig nagyon zseniálisak. Úgyhogy ahelyett hogy itt egymást oltogatjátok, inkább közösen kéne szeretnünk Hiddleston urat. wink.gif
2013. január 19. 17:05 #43
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Jessica egyébként megcáfolta a hírt rolleyes.gif

http://www.usatoday.com/story/life/people/2013/01/17/jessica-chastain-cover-story-zero-dark-thirty-mee...s-mama/1840375/
3 felhasználónak tetszik: mse90, ophely88, Running Fool
2013. február 11. 19:11 #44
Forever16
Forever16

Státusz¨Don´t be Afraid of Wearing Your Heart on your Sleeve¨-Tom Hiddleston
Hozzászólás: 769
Csatolások: 59
Azonosító: 153235
smileeee.gif Örülök, hogy nem igaz, szerintem öreg Tomhoz a hölgy... Még mielőtt ebbe is belekötne valaki, Tom-fan vagyok, Loki ide vagy oda... Légyszi kiméljetek meg az egyébb beszólásoktól...
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok