Starity

Jessica Chastain Tom Hiddlestonnal randizik

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. január 16. 19:11 #21
Boszorka666
Boszorka666
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 173
Csatolások: 41
Azonosító: 71433
Nos mint rajongó engem is sokkolt egy kicsit a dolog, már ha igaz!!!!!Nos én Jessica-t nem nagyon ismerem, így nem igazán tudok róla mit mondani! A lényeg úgyis az, hogy Tom boldog legyen!!!!!!!!
2013. január 16. 19:25 #22
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1796
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Hát ha igaz akkor szorítok nekik! Aranyosak együtt! smileeee.gif
2013. január 16. 20:09 #23
Ketherina
Ketherina

Státusz"Because the man wasn't good he was great..."
Hozzászólás: 501
Csatolások: 13
Azonosító: 162756
Nem! Nem! Nem! Nem! Nem! Ja és NEM! Oké, én örülök, hogy boldog, de ez a nő... Annyira unszimpatikus, de végülis -sajnos- az ő dolga pardon.gif
2013. január 16. 20:15 #24
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Tom annyira jól nézel ki, és egy 35 éves csajjal kell leállnod, aki túl van nem tudom hány botox kezelésen?! Persze nagyon örülök hogy Tom boldog, már ha igaz a hír, kívánom hogy boldog legyen. smileeee.gif
2013. január 16. 23:31 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bettyke94 @ 2013.01.16. 20:15)
Tom annyira jól nézel ki, és egy 35 éves csajjal kell leállnod, aki túl van nem tudom hány botox kezelésen?! Persze nagyon örülök hogy Tom boldog, már ha igaz a hír, kívánom hogy boldog legyen. smileeee.gif

Totálisan igazad van
2013. január 17. 00:33 #26
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Bettyke94 @ 2013.01.16. 20:15)

Na jézusom, gyerekek. rohog.gif Azt hittem legalább Tom rajongói elég érettek ahhoz, hogy ne próbálják rögtön a földbe döngölni az első pletyka után az állítólagos párját. És mit bántja a lelketeket az a 4 éves korkülönbség?

Agyam megáll. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Running Fool, ophely88
2013. január 17. 01:01 #27
- törölt felhasználó -    
Hoppá-hoppá, az egyik férjjelöltem meg volt barátom álomnője együtt? Kész katasztrófa, azt hiszem, felveszem az özvegyi fátylat _nevet.gif

Viccet félretéve, személy szerint örülnék, ha TÉNYLEG együtt lennének, aranyos, tündéri emberke mindkettőjük (legalábbis ezt szűröm le az interjúk és nyilatkozatok alapján). Chastain kisasszonyra meg ne tessék haragudni, kedves rajongók, hanem tessék örülni, hogy Tom nem egy üresfejű, buta tekintetű műnőt választott (gondolom akkor nagyobb égzengés lenne itt), akinek az IQ-ja megegyezik a lábméretével rohog.gif Az a négy év korkülönbség meg nudli, látványosnak aligha nevezhető (arról meg Tom nem tehet, hogy még a harmadik x-en túl is úgy néz ki, mint egy alig húszéves nyikhaj laugh.gif ).

(OFF: Lenne egy kérdésem: ezt a botoxos dolgot honnan veszitek? biggrin.gif)
2 felhasználónak tetszik: mse90, ophely88
2013. január 17. 15:11 #28
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Running Fool: Csak meg kell nézni a nőről a közelebbi képeket. És egyáltalán nem állt szándékomban a földbe döngölni senkinek sem az állítólagos párját mse90, örülök ha Tom boldog, azért mert van valakije nem kezdem el nyilvánosan ócsárolni a nőt, mint ahogy például a One Direction rajongók tették Taylor Swifttel. Legyenek boldogok én azt mondom smileeee.gif
2013. január 17. 20:21 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bettyke94 @ 2013.01.17. 15:11)
Running Fool: Csak meg kell nézni a nőről a közelebbi képeket. És egyáltalán nem állt szándékomban a földbe döngölni senkinek sem az állítólagos párját mse90, örülök ha Tom boldog, azért mert van valakije nem kezdem el nyilvánosan ócsárolni a nőt, mint ahogy például a One Direction rajongók tették Taylor Swifttel. Legyenek boldogok én azt mondom smileeee.gif

Tény, hogy a Starity-s profilképe azt a benyomást keltheti, hogy részesült a plasztikai sebészek áldásából, de nézegettem más, közeli képeket róla, és nekem nem tűnik „botoxbanyának”, markánsabb arccsonttal bír, ennyi. Van olyan ismerősöm, aki amikor mosolyog, vagy fintort vág, úgy néz ki, mintha plasztikáztatott volna, de amikor úgymond pókerarcot vág, akkor nem ez tűnik fel. Jessicára visszatérve, ha tényleg botoxoltatott volna, akkor az már rég kiderült volna a mélyen tisztelt és jóindulatú *ironikus röhögés* média jóvoltából.

Ami meg mse90 hozzászólását illeti, szerintem azt értette a „földbe döngölés” kifejezés alatt, hogy az előző kommented első fele kicsit olyan volt, mintha azt mondtad volna, hogy Jessica nem elég jó nő, Tom jobbat /szebbet / fiatalabbat(?) érdemelne. Legalábbis nekem ez jött le, ha tévedtem akkor meg előre is bocsánat az okoskodó fröcsögés miatt biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. január 17. 22:54 #30
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Running Fool @ 2013.01.17. 20:21)
Ami meg mse90 hozzászólását illeti, szerintem azt értette a „földbe döngölés” kifejezés alatt, hogy az előző kommented első fele kicsit olyan volt, mintha azt mondtad volna, hogy Jessica nem elég jó nő, Tom jobbat /szebbet / fiatalabbat(?) érdemelne. Legalábbis nekem ez  jött le, ha tévedtem akkor meg előre is bocsánat az okoskodó fröcsögés miatt biggrin.gif

Teljesen jól értelmezted hozzászólásomat, csillagos ötös szövegértésből. taps.gif beer.gif
2013. január 17. 23:08 #31
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Vicces, de én meg Jessicát kedvelem, szerintem kiváló színésznő, és Tom Hiddlestonrón nem tudok semmit, azon kívül, hogy a csajok most oda vanna érte Lokiként rohog.gif
Egyébként meg ki tudja, mi igaz. Előbb-utóbb minden népszerű embert utolér mindenféle pletyka már egy közös fotó alapján is, máskülönben csődbe mehetne az összes magazin rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2013. január 18. 08:38 #32
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (susurrus @ 2013.01.17. 23:08)
Vicces, de én meg Jessicát kedvelem, szerintem kiváló színésznő, és Tom Hiddlestonrón nem tudok semmit, azon kívül, hogy a csajok most oda vanna érte Lokiként rohog.gif 

Mindkettő kiváló színész. Tom egy valaki volt az Avengers előtt, most már ő A Tom Hiddleston. Sokan rajonganak érte Loki miatt, amolyan divatrajongás mint az 1D vagy Cumberbatch felé mutatnak bizonyos emberek (tisztelet a kivételnek). Nagyon tehetséges a csóka (tényleg) de valamiért Loki miatt szeretik leginkább pedig amit az Avengersben nyújt, az fele annyi sem, amit belead egy normális filmes projektbe. Ez semmi, nulla, Joss nem követelt meg tőle semmit sem, ahogyan a többiektől sem (színészileg). Oda vannak a hajáért (?), ruhájáért (?), a 'kneel before me' idézetéért (*piszkos fantáziájú fangörlök rohog.gif ), a gonosz tekintetéért és úgy alapból Lokiért. Számomra felfoghatatlan hogy miért vannak oda egy szereplőért ennyire, mikor ez konkrétan egy színészileg 2-es szintet igénylő karakter, az már egy más tészta hogy többet sikerült kihozni belőle, sőt, egész sokat ahhoz képest hogy a mércét mennyire alacsonyra tette a rendező és milyen 'műanyag' lett. Fejből tudnék mondani 5 olyan filmet amiben vihogáson és szemöldök emelésen kívül mást is csinált de mindegy, ebbe nem megyünk bele, mert ez közízlés kontra én, valószínűleg én nem látom jól a dolgokat és nekem van weirdo ízlésem. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: susurrus
2013. január 18. 17:13 #33
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Ophely, én elhiszem Neked, a szerepet jól játszotta, és kihozott belőle mindent, még ha papíron nulla is volt, csak nem sodort el a Loki rajongási hullám rohog.gif
Jessicát eddig hat filmben láttam, Tomot meg csak ebben, de igyekszem pótolni, ha egyszer lesz időm, és nem a Thorral fogom folytatni rohog.gif
(mellesleg szeretjük a Gary-fanokat biggrin.gif http://is-that-a-raincoat.tumblr.com/post/27552280281/tom-hiddleston-professional-fanboy-since-1981 )
2013. január 18. 17:42 #34
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (susurrus @ 2013.01.18. 17:13)
Ophely, én elhiszem Neked, a szerepet jól játszotta, és kihozott belőle mindent, még ha papíron nulla is volt, csak nem sodort el a Loki rajongási hullám rohog.gif 

Valahogyan engem sem. Fene sem érti ezt. pardon.gif
2013. január 18. 17:54 #35
susurrus
susurrus
Rickrolled

Isten bocsássa meg nekem (és főleg a rajongók), de az tetszett a legjobban, mikor Hulk végre helyre tette rohog.gif pardon.gif
2013. január 18. 17:57 #36
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (susurrus @ 2013.01.18. 17:54)
Isten bocsássa meg nekem (és főleg a rajongók), de az tetszett a legjobban, mikor Hulk végre helyre tette rohog.gif  pardon.gif

Én röhögtem azon a jeleneten. rohog.gif
2013. január 18. 17:59 #37
susurrus
susurrus
Rickrolled

rohog.gif rohog.gif

http://img6.joyreactor.com/pics/post/hulk-gif-loki-avengers-202476.gif
2013. január 18. 18:58 #38
JJulcsi
JJulcsi
visszatérő vendég

StátuszLucky that my lips not only mumble They spill kisses like a fountain! :)
Hozzászólás: 158
Azonosító: 94679
Állítólag az egész hír csak kacsa! Több amerikai és angol oldalon azt olvastam, hogy ez badarság, és hogy az egészet Tom publicistája találta ki, hogy legyen róla valamilyen hír, mert kezd eltűnni a reflektorfényből. Állítólag Jessica Karácsony előtt nem is Angliában volt, amit több fotó és videó bizonyít, mivel rengeteg interjút készítettek vele. És januárban azt nyilatkozta, hogy soha többé nem jön össze színésszel. Tom még csak nem is gratulált neki a Twitteren a Golden Globe-díj miatt.
2013. január 18. 19:47 #39
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

StátuszLove your life...because your life is what you have to give. - Tom Hiddleston
Hozzászólás: 112
Csatolások: 618
Azonosító: 50966
Idézet (ophely88 @ 2013.01.18. 08:38)
Mindkettő kiváló színész. Tom egy valaki volt az Avengers előtt, most már ő A Tom Hiddleston. Sokan rajonganak érte Loki miatt, amolyan divatrajongás mint az 1D vagy Cumberbatch felé mutatnak bizonyos emberek (tisztelet a kivételnek)...

De jó, hogy már megint itt tartunk...Loki őszintén boldog lenne, ha ezt olvasná...sikerült amit eltervezett. Oszd meg (a rajongókat) és uralkodj.
De az őszinte boldogsággal tölt el, hogy itt vannak emberek, akik már akkor tudták Tomról, hogy fantasztikus színész lesz, amikor megszületett, és azóta követik a karrierjét. Én és a többi "Lokin nevelkedett" majd büntiben, kukoricán térdepelve megbújunk a sarokban...és egymás között békében kibeszéljük Tom többi filmjét, mert speciel azokat is láttuk.
És igen, értem, hogy valószínűleg mi vagyunk a "tisztelet a kivételnek", mégis igen bántó újra és újra és újra ilyesmit olvasni.
Elnézést a kifakadásért. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Bettyke94
2013. január 18. 20:57 #40
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (LuluDarling @ 2013.01.18. 19:47)
De jó, hogy már megint itt tartunk...Loki őszintén boldog lenne, ha ezt olvasná...sikerült amit eltervezett. Oszd meg (a rajongókat) és uralkodj.
De az őszinte boldogsággal tölt el, hogy itt vannak emberek, akik már akkor tudták Tomról, hogy fantasztikus színész lesz, amikor megszületett, és azóta követik a karrierjét. Én és a többi "Lokin nevelkedett" majd büntiben, kukoricán térdepelve megbújunk a sarokban...és egymás között békében kibeszéljük Tom többi filmjét, mert speciel azokat is láttuk.
És igen, értem, hogy valószínűleg mi vagyunk a "tisztelet a kivételnek", mégis igen bántó újra és újra és újra ilyesmit olvasni. 
Elnézést a kifakadásért.  blush.gif

Tele van a hócsukám ezzel a Loki fanbase vs. Anti Loki fanbase-szel és a magyarázkodással. Nem általánosságról beszéltem, hanem véleményemet mondtam el de ha valaki megsértődik rajta vagy kukoricán akar térdepelni ezért, tegye, akinek nem inge ne vegye magára. pardon.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok