Jessica Chastain és Tom Hiddleston románca, úgy tűnik, komoly – legalábbis a barátok szerint.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessica Chastain Tom Hiddlestonnal randizik
2013. január 16. 04:26
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
2013. január 16. 06:34
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Gratulálol összeillenek!!!!!!!!
2013. január 16. 07:26
|
|
BeccaLovesNeilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 164374 offline
|
Damon_Salvatore
Tökéletesen kifejezted, mit érzek most O_O
Tökéletesen kifejezted, mit érzek most O_O
2013. január 16. 15:20
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
2013. január 16. 15:44
TheDanush, igen csak szerinted bűn ronda, amúgy én momentán nem a kinézete miatt kedvelem ezt a színészt, hanem a tehetsége miatt, mert tényleg van, a szép szeme már csak ráadás. Ja, nem kötekedésből, ez csak személyes hozzászólásom, ahogy a te költői kérdésed is
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2013. január 16. 17:32
|
|
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline
|
Hmmm...nem is tudom, mit mondjak...kicsit hirtelen jött a dolog, konkrétan sokkhatás alatt vagyok. XD A csaj nekem nem túl szimpi így kinézetre, de ha Tom őt választotta, annak minden bizonnyal oka van. Mély érzésű embernek tartom, úgyhogy akkor biztos van valami a csajban, úgyhogy drukkolok nekik...
Ha kacsa, akkor meg...passz.
Ha kacsa, akkor meg...passz.
2013. január 16. 17:34
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Nem értelek titeket.... Most ha annyira szeretitek Tomot akkor nem szét akarnátok őket ugrasztani. Nekem is nagy kedvencem Tom, de nekem az a lényeg hogy boldog legyen. Kicsit engem is meglepett (na de nem úgy mintha nem lehetne barátnője xD)de most hogy felháborodjak...
2013. január 16. 17:40
|
|
Fruzsina123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.29. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 188567 offline
|
MIÉRT? Mért teszed ezt velem Tom? Pedig már terveztük az esküvőt... És te megcsalsz? :'(
Ezzel összetörted a szívem... De ha meguntad Jessica-t én kedves menyasszony módjára visszafogadlak
Viccet félretéve... mint egy igazi Thomas William Hiddleston rajongónak, örülnöm kéne hogyha Tom boldog, de valahogy az örömöm nem felhőtlen... Mindenesetre ha a hír igaz... Sok boldogságot nekik!
Ezzel összetörted a szívem... De ha meguntad Jessica-t én kedves menyasszony módjára visszafogadlak
Viccet félretéve... mint egy igazi Thomas William Hiddleston rajongónak, örülnöm kéne hogyha Tom boldog, de valahogy az örömöm nem felhőtlen... Mindenesetre ha a hír igaz... Sok boldogságot nekik!
2013. január 16. 18:16
* próbálja összerakni az összetört szívének darabjait *
Na jó,ha Tom boldog akkor én is az vagyok. Sok helyen olvastam már hogy kavarnak,de nem hittem el. Jessica nagyon tehetséges színésznő,de mint ember,kevésbé szimpatikus. De végül is,nem a Hiddlestonereknek kell hogy tetsszen,hanem Tomnak.
Szóval Jessica,tessék boldoggá tenni őt.
Na jó,ha Tom boldog akkor én is az vagyok. Sok helyen olvastam már hogy kavarnak,de nem hittem el. Jessica nagyon tehetséges színésznő,de mint ember,kevésbé szimpatikus. De végül is,nem a Hiddlestonereknek kell hogy tetsszen,hanem Tomnak.
Szóval Jessica,tessék boldoggá tenni őt.
2013. január 16. 18:24
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ilyenkor a hasam tudnám fogni röhögésemben. Az ember azt gondolná hogy a média mindenhol ott van és tessék, hónapokkal később tudódik ki a dolog mikor már Novemberben is jártak. Királyos, ennyit a napi 'up to date' médiáról...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.