Dalok, amelyek táncaikkal lettek feledhetetlenek
2013. január 15. 21:08
matita: Nem Jacko,nem is Jekson hanem Jackson. Csak youtuberól ismered?azt meg hogyan?ez nem fér a fejembe.
2013. január 15. 21:11
Nocsak, nocsak a cikk jó lett a zenék mind ismerősek. Emlékszek, kiskoromban mindig Michael (még ma is) zenéjére táncoltam, de nekem a koreográfia sosem sikerült
. Asereje, minden évben a nyaraláson megy és megunhatatlan.
A Gangnam Style-ról csak annyit, hogy fogadni mernék 30 év (de akár 5 év) múlva senki sem fogja ismerni ezt a koreai figurát, ellentétben Mike-al. : )
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. január 15. 21:14
Hehe Las Ketchup kiskoromban kívülről fújtam.(még mostis).
2013. január 15. 21:18
Szerintem ha már Michael Jackson és a tánc (attól függetlenül, hogy Michael összes mozdulata maga volt a tökély) akkor Billie Jean helyett belehetett volna rakni a Thrillert, az talán ide jobban illett volna.
Last Ketchup borzasztó traumákat okozott, bár kicsiként én is nyomtam rá, mint mindenki más. Azt hittem ultramenő.. hát kiderült ultraciki.
Last Ketchup borzasztó traumákat okozott, bár kicsiként én is nyomtam rá, mint mindenki más. Azt hittem ultramenő.. hát kiderült ultraciki.
2013. január 15. 21:29
|
|
onedirectioner0212új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 184955 offline
|
Last ketchup-ot még az oviban táncoltam mindenki röhögött rajtam,De én csak nyomtam ezért beraktak a szinházba is hogy táncoljam ott pedig beleéltem magamat xD Macarenára még mindig hülyéskedünk a barátainkal...Jaj de rég halgattam ezket
2013. január 15. 21:45
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
MJ egy isten, Shakira-t is imádom, a többi csak azért jó, mert annyira szar. XD
2013. január 15. 22:10
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Szégyen Michael Jacksont ilyen nullákkal együtt említeni. De a cikk jól összeszedett.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. január 15. 22:16
A Macarena nagyon nagy
A Gangnam Style-ról nem is beszélve
A Gangnam Style-ról nem is beszélve
2013. január 15. 22:49
Régi kedvenc Last Ketcup, szép emlékek:D
oh és Micheal, mennyire hiányzik a zenéje.
oh és Micheal, mennyire hiányzik a zenéje.
2013. január 15. 22:51
Amúgy nem rosszból,de az említett személyek kozul csak Michael és Shakira tehetséges. A tobbi meg...foleg PSY...
2013. január 15. 23:50
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Egyetértek, Michael Jackson a zene és tánc kategória, a lentebbiek meg a híg f*s. Rögtön a Billie Jean után be lehetett volna a Smooth Criminalt is tenni.
2013. január 16. 05:13
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
devilrose számból vetted ki a szót!!
2013. január 16. 07:21
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Party Rock Anthem - Lmfao ??
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.