Hónapok óta beteg Keira Knightley
2013. január 15. 19:11
miért nem ment el az elején orvoshoz?????????????, jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. január 15. 19:26
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jobbulást neki!!!!!!!!!!
2013. január 15. 19:27
|
|
RebekaPrewúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 182626 offline
|
Sajnos vannak ilyenek, bár én is nagyon sajnálom:( jobbulást neki:)
2013. január 15. 19:57
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
:S Szegény...de ugye ebből ki lehet gyógyulni?
2013. január 15. 19:59
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Remélem azért nem komoly a baj. Jobbulást kívánok!
2013. január 15. 20:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (PinkBarbie @ 2013.01.15. 19:57)
:S Szegény...de ugye ebből ki lehet gyógyulni?
Ha időben észreveszik, akkor igen. A mellhártyagyulladás alatt tulajdonképpen azt értjük, hogy a mellhártya fali lemezei begyulladnak, ami vagy nedves vagy száraz. Ha nedves, az gáz, mert a lemezek között felgyülemlik a folyadék, ami nagyon súlyos szövődménnyel járhat, ha nem kezelik. Ebben az esetben bedugnak egy tűt a mellhártyába és egyszerűen lecsapolják a folyadékot. Viszont a száraznál ezek a bizonyos lemezek összetapadnak, súrlódnak és kegyetlen nagy fájdalommal jár. Nekem pár hónapja száraz mellhártya gyulladásom volt, és el kell mondjam, hogy napi öt szem Cataflamon éltem, de az is csak úgy vette ki, hogy elviselhető legyen.
Mellhártyagyulladás egyébként a legtöbb esetben szövődményként, ki nem kezelt betegség utóbetegségeként lép fel. Különben, ha nekem sem lett volna nagyon erős mellkasi fájdalmam, nem mentem volna el orvoshoz. Egyébként, ahogyan Keira, én is azt hittem, hogy meghúztam a bordaközi izmaimat. Aztán, amikor nem akart alább hagyni a fájdalom, elvonszoltam magamat a dokihoz és azonnali antibioticum kezelést írt fel. Ha belegondoltok akkor nagyon sok betegségnek lehetnek különböző szövődményei. Persze, nem azt mondom, hogy mászkáljatok egy kis fejfájással minden nap orvoshoz, de, ha valami nem oké, akkor tessék Keira esetéből okulni!
2013. január 15. 20:30
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Jaaaj szegény
( Jobbulást
(
2013. január 15. 20:38
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Szegény, jobbulást
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: