Niall Horan megszerezte a jogosítványát
2013. január 15. 16:53
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hahaha Niall tudtam hogy hamarosan sikerül neki:D most írhatnám hogy gratulálok meg a sok tipikus szöveget de nem fogom úgyse nézi meg Niall, szóval minek?...
2013. január 15. 16:54
Gratulálok neki, de nem hiszem, hogy ez akkora szenzáció, hogy cikket kéne írni.
2013. január 15. 17:03
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Szupi ! Gratula Niall!
2013. január 15. 17:06
|
Bya434új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.21. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 192007 offline
|
Hát ezt el sem olvastam mert nem érdekel! Ebbe semmi nincs!! Egyszer mi is meg fogjuk és alakok mi is felkerülünk ide?? Jo lehet hogy ő sztár de ze senkit nem érdekel!! (Vagyis aki normális azt nem érdekli a barbi baba jogosítvány)
2013. január 15. 17:12
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Gratula Nialler! Viszont ez egy felettébb felesleges cikk, mivel aki Directioner, és egy kicsit is utána jár, - de még utána sem kell járni - tudhatja. Meg amúgy is, Facebook, Twitter és egyéb oldalak is kitették! Szóval, jaa
2013. január 15. 17:22
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
gratula Niall!♥
2013. január 15. 17:30
Én szeretem a 1D-t de nem értem miért kell ebből ciiket írni..felesleges..
2013. január 15. 17:40
örülök, hogy letette, és neki is sikerült.
ennyit ezzel kapcsolatban. most a többi hozzászólónak mondom...
ez NEM cikk. ugyanis a Starity nem magazin, hanem egy közösségi sztárportál. Ide nem csupán híreket/cikkeket írnak/másolnak be. ez a közösségi portál arról szól, hogy képeket, videókat, INFORMÁCIÓKAT nézhetünk meg kedvenceinkről. ugyanis lényegében aki beírja google keresőbe, hogy Starty.hu ezt látja: "Közösségi sztárportál. Képek, videók, rengeteg információ és minden ami a sztárokkal kapcsolatos, egyenesen a rajongóktól."
- de ez az én véleményem.. ezért nem kell melegebb éghajlatra küldeni.
ennyit ezzel kapcsolatban. most a többi hozzászólónak mondom...
ez NEM cikk. ugyanis a Starity nem magazin, hanem egy közösségi sztárportál. Ide nem csupán híreket/cikkeket írnak/másolnak be. ez a közösségi portál arról szól, hogy képeket, videókat, INFORMÁCIÓKAT nézhetünk meg kedvenceinkről. ugyanis lényegében aki beírja google keresőbe, hogy Starty.hu ezt látja: "Közösségi sztárportál. Képek, videók, rengeteg információ és minden ami a sztárokkal kapcsolatos, egyenesen a rajongóktól."
- de ez az én véleményem.. ezért nem kell melegebb éghajlatra küldeni.
1 felhasználónak tetszik:
Destiny015
2013. január 15. 17:44
és ha nem érdekel titeket, minek olvassátok el? jobb hobbitok nincs? én se olvasom el azokat a cikkeket, amik nem érdekelnek.. vagy amik azon sztárokról szólnak, akiket nem szeretek.
2013. január 15. 17:48
és aki megteheti, miért ne vehetne drága kocsit? mondjuk nekem nem az lenne az első, ha sok pénzem lenne.
2013. január 15. 17:48
|
|
Pepa1DHarryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 181738 offline
|
grat Niall drága<3
2013. január 15. 17:55
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Nem akarom védeni magam, de ha szerkesztőség feleslegesnek tartja ezt a cikket, minek jelenteti meg? Ez a cikk Directionereknek szólt. Ha már megjelent a Facebookon,a Hits Radion akkor Starity-n mért ne jelenhetne meg? Ugyan kérem, akkor minden sztárral lehet jönni, hogy Shakira terhes, akkor azt lehetne írni, akkor én is terhes leszek egyszer, és arról fognak-e írni. Szóval miért ne.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.