A járványügyisek állítják, Hugh hülyeségeket beszélt arról, hogy az influenza elleni védőoltás felesleges.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hugh Jackmant támadják Golden Globe-beszéde miatt
2013. január 15. 14:05
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jaj istenem hagyják már békén!!!!!
2013. január 15. 14:08
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Most kitalálták ezt az új, támadó influenzát, mint amilyen anno a H1N1 volt, hogy minél több embert megijesszenek és rohanjanak a dokijukhoz, hogy azok meg azonnal oltsák be őket, mert nem akarnak meghalni...
Nemrég hallottam ezt a mondást és szerintem ez most pont passzol ide: Generálj Káoszt, hagyd, hogy az emberek cselekedjenek és meglesz a jutalommalteli eredménye!
A járványügyisek nagy részét (persze tisztelet a kivételnek) nem érdekli, hogy mi hogy vagyunk, velünk mi van csak lényeg, hogy fizessük be a pénzt az oltásért...
Én személy szerint támogatom Hugh Jackmant, szerintem igaza volt abban, hogy felesleges beadatni ezt az oltást, kizárt dolog, hogyha teszem fel 100 ember nem adatja be az oltást, akkor mind a 100 meg fog halni! Jaj, uramatyám, én is már nem egyszer voltam influenzás és még mindig élek.
A járványügyisek nagy részét (persze tisztelet a kivételnek) nem érdekli, hogy mi hogy vagyunk, velünk mi van csak lényeg, hogy fizessük be a pénzt az oltásért...
Én személy szerint támogatom Hugh Jackmant, szerintem igaza volt abban, hogy felesleges beadatni ezt az oltást, kizárt dolog, hogyha teszem fel 100 ember nem adatja be az oltást, akkor mind a 100 meg fog halni! Jaj, uramatyám, én is már nem egyszer voltam influenzás és még mindig élek.
2013. január 15. 14:21
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Megáll az eszem, de tényleg.
Nézzék már meg azt a szerencsétlen beszédet. Hugh "nem kell nekem védőoltás" beszólása azután jött, hogy kijelentette, hogy meg van fázva. Magyarán önmagát humorizálta, amiért túl makacs volt ahhoz, hogy beoltsa magát.
Úgy tűnik a járványügyisek akkut hülyeségben szenvednek.
Úgy tűnik a járványügyisek akkut hülyeségben szenvednek.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. január 15. 14:21
Ez de baromság, a szövődmények azért vannak, mert elvileg szar az amcsi egészségügy és ott sem mer az ember betegállományba menni.
Egyébként, akinek van valami krónikus betegsége, annak nem ajánlom, nem vagyok orvos, de a nagyapám a védőoltástól bénult le teljesen, egy korábbi sikeresen átvészelt agyvérzés után, amiből elötte felépült. Bizonyíték nincs, de napon belül megtörtént.
Szóval, aki egészségesnek érzi magát az éljen vele, de aki nem az ne próbálkozzon.
(Nem szeretnék agitálni, de ez a véleményem.)
Egyébként, akinek van valami krónikus betegsége, annak nem ajánlom, nem vagyok orvos, de a nagyapám a védőoltástól bénult le teljesen, egy korábbi sikeresen átvészelt agyvérzés után, amiből elötte felépült. Bizonyíték nincs, de napon belül megtörtént.
Szóval, aki egészségesnek érzi magát az éljen vele, de aki nem az ne próbálkozzon.
(Nem szeretnék agitálni, de ez a véleményem.)
2013. január 15. 15:17
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Hát mondjuk igaz az,hogy kell az oltás!
2013. január 15. 16:19
Szerintem nem gondolta nagyon komolyan amit mondott.. Túlságosan is felfújják a dolgokat.. Amúgy is mindenki el tudja dönteni hogy hülyeségnek tartja vagy nem..
2013. január 15. 16:26
Na és?? Szerintem is hülyeség mert én egyszer kaptam és abban az évben el is kaptam az influenzát, azelőtt pedig soha nem voltam beteg. De szerintem felesleges ezt ennyire felfújni.
2013. január 15. 16:33
Rozsomáknak felesleges a védőoltás, hiszen a szervezete gyorsan regenerálódik. Nyílván ezért értette, mivel az emberek többsége vele azonosítja.
Viccet félretéve, a járványügyiseknek az a dolguk, hogy eladják a vakcinát és ennek érdekében mindent megtesznek, ha kell, pánikot keltenek. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy beadatja-e vagy sem.
Viccet félretéve, a járványügyiseknek az a dolguk, hogy eladják a vakcinát és ennek érdekében mindent megtesznek, ha kell, pánikot keltenek. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy beadatja-e vagy sem.
2013. január 15. 17:52
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Édes jó istenem! Az ember már semmit sem mondhat?? Szólásszabadság van, Hugh pedig elmondta a véleményét. Nem hiszem hogy bárki aki eddig be akarta adatni az oltást, az most Hugh kijelentése után nem fogja ezt megtenni.
ophely88
2013. január 15. 18:29
|
|
MezeiVirágvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 113 Csatolások: 77 Azonosító: 192858 offline
|
Az oltás nem felesleges!!,de szerintem ő csak viccesen magára utalhatott.
2013. január 15. 18:37
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Van ilyen,hogy egy beszéd nem tetszik több embernek...
2013. január 15. 21:13
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Egyre többen vannak, akik szerint az oltás védelem helyett éppen az ellenkező hatással működik. Én nem adatom be többé, az tuti. De persze a kormányok nem fogják beismerni, ha valójában méreg is van az oltóanyagban.
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.