Gyurta Dániel betartotta ígéretét
2013. január 14. 22:15
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Jolie_77 remélem, hogy még lesz ilyen ember...
de Dani alázatossága elött meghajolok
2013. január 14. 22:59
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Melindalol @ 2013.01.14. 22:15)
Jolie_77 remélem, hogy még lesz ilyen ember...
Vannak itt még olyan magyarok, akikre büszkék lehetünk, csak éppen őket nem látjuk a TV-ben, ők nem szerepelnek a médiában... például a magyar állatmentők, akik a saját pénzüket, otthonukat és idejüket áldozzák arra, hogy munka és család mellett elhagyott állatokat mentsenek.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. január 14. 23:02
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Dani egy nagyon szimpatikus,szerény és alázatos srác.Egyáltalán nem beképzelt,pedig tényleg lenne mire nagyképűnek lennie.Sokan példát vehetnek róla.
Pöttömke
2013. január 15. 05:44
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
nekem mindig is Alex volt az elsőszámú kedvenc úszóm, és a mai napig sen hiszem el hogy itthagyott minket... tisztelem Danit amiért ilyen dolgot tett. nem hiszem hogy más ember hasonlóan cselekedett volna-e az ő helyében
Pöttömke
2013. január 15. 05:52
Azt nem értem mért nem neki van 10k+ fanja, miért Biebernek, Selenának meg a többi csinált plasztik Disney sztárocskának, de ha már magyaroknál tartunk az is gáz hogy Flour a legnépszerűbb na meg a Való Világos senkik is az élmezőnyben nyomulnak, persze tisztában vagyok vele hogy jobbára tizenévesek látogatják az oldalt de ettől függetlenül nekik is lehetne jobb ízlésük, értékrendjük.
Jolie_77
2013. január 15. 08:54
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
cielhez csatlakozva valóban; szavakkal ki nem fejezhető, hogy mit tett ez a srác azzal a tavalyi gesztussal, és azóta is. Minden tiszteletem Danié.
Pöttömke
2013. január 15. 10:26
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
már ahogy olvastam, úgy könnyes lett a szeme... :') jó tudni, hogy vannak még tisztességes és jószívű emberek. Dani, szeretünk *-* Alexander, nyugodj békében!
2013. január 15. 11:20
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Ezt a nemes cselekedetet csak méltányolni lehet!! Nagyon tisztességes ember és a volt barátjának a családja is megérdemli ezt a gesztust! Nyugodjon békében!
2013. január 15. 11:53
Ilyen az igazi Magyar vér.Ezért szeretnek minket szinte a világ minden pontján, mert ha baj van mi ott vagyunk.Eggyütt érző nemzet vagyunk.Azt tudtam eddig is hogy az Írek,a Finnek, és a Swédek nagyon szeretik a Magyarokat.Most már a Norvégok is.Ha itt nagy lesz a kaki az országban nem leyz gond új hazát választani.Lesz hely...és ország ami szívesen befogadna! Köszönjük Dani nagy ember vagy és igaz Magyar!
2013. január 15. 13:43
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
Sherpa: magyar vagyok,de ez szerintem nagyon nem így van....
még hogy együttérző nemzet...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.