Jennifer Lawrence nem randizik Bradley Cooperrel
2013. január 15. 11:36
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Annyira szépen nyilatkoznak mindig egymásról, csupa áhítattal, bennem is felmerült egy percre, hogy lehet van köztük valami. De ha ők mondják, én elhiszem, hogy csak remek barátok.
2013. január 15. 12:05
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Janie @ 2013.01.15. 11:36)
Annyira szépen nyilatkoznak mindig egymásról, csupa áhítattal, bennem is felmerült egy percre, hogy lehet van köztük valami. De ha ők mondják, én elhiszem, hogy csak remek barátok. 
Most megy a mozikban a közös filmjük, amiért mindkettejüket Oscarra jelölték. Kutya kötelességük egymást felmagasztalni. Persze nem lehetnek túl rossz véleménnyel a másikról, ha rögtön két filmet is forgattak együtt, de az efféle találgatások nyilvánvalóan kellemetlenül érintik őket. Én már komolyan attól tartottam, hogy utasítják majd őket, hogy játszanak is rá a publicitás kedvéért. Örülök, hogy legalább ezt megúszták.
2013. január 15. 12:29
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Jenn hatalmas volt tegnap a Golden Globe-on.
Sírok milyen tökkel ütött ez a csaj, persze jó értelemben.
Bradley-val én is csak barátoknak tudom őket elképzelni.
2013. január 15. 14:21
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Pedig aranyosak együtt!!
2013. január 15. 16:05
|
|
fannismileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.14. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 194020 offline
|
Nem értem, hogy ha valaki forgat valakivel egy filmet, és történetesen egy pasiról és egy nőről van szó, a pletykalapoknak miért kell őket egyből összehozni?
2013. január 16. 05:49
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Nekem édes mindegy úgy se tudom,hogy kik ők! XD
2013. január 18. 20:02
Ennyit erről...A következő talán Josh lesz de nem lehet tudni a tintás kezű újságírók mit találna ki saját maguk és a nép szórakoztatása érdekében és főleg a pénz érdekében!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: