Miután zátonyra futott Bradley Cooper és Zoe Saldana, valamint Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult kapcsolata, a magazinok máris összeboronálták a két sztárt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence nem randizik Bradley Cooperrel
2013. január 14. 19:52
2013. január 14. 20:22
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Hogy ezen a pasin mit esznek?
2013. január 14. 20:33
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Tegnap miközben néztem a Golden Globe-ot, írtam is MSN-en egyik itteni ismerősömnek, hogy frászt fogok kapni, ha megjelenik valami ilyesmi cikk kettőjükről. Már arról, hogy együtt vannak.
De szerencsére pont az ellenkezője jelent meg... Mondjuk egyelőre. Nem vagyok olyan mint az őrült directionerek vagy mik, hogy aki Bradley közelébe megy, azt levadászom
, de ezt a csajt egyszerűen nem tudom elviselni.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. január 14. 20:42
Jól néznének ki együtt!Végül is nekem az a lényeg ,hogy Jen boldog legyen:)
És nagyon gyönyörű ezen a képen ,azta!
És nagyon gyönyörű ezen a képen ,azta!
2013. január 14. 20:52
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Tényleg nagyon jól néznek ki együtt, és az igazat megvallva, még szurkolok is nekik! Annyit áradoznak egymásról, sokat mutatkoznak együtt, szerintem aranyos párost alkotnának!
2013. január 14. 21:02
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Már,ha valaki leforgat egy vagy két filmet valakivel egyből össze is kell jönnie vele
2013. január 14. 21:10
|
|
MissHutchersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 184798 offline
|
Legközelebb remélem Josh Hutchersonnal is összeboronálják
(Bár neki tudtommal van valakije)
Soha nem értettem, hogy miért kell két színészt néhány közös film miatt összeboronálni. Bár szinte minden generációban feltűnik az ilyen mostanság.
Persze aztán sose lehet tudni, mi igaz a dologból, de ha mégis van benne valami, legalább nem csalják meg a párjaikat...
Soha nem értettem, hogy miért kell két színészt néhány közös film miatt összeboronálni. Bár szinte minden generációban feltűnik az ilyen mostanság.
Persze aztán sose lehet tudni, mi igaz a dologból, de ha mégis van benne valami, legalább nem csalják meg a párjaikat...
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. január 14. 21:26
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Végül is jól néznek ki együtt!!!!!!
2013. január 15. 07:51
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Sírtam és nevettem, amikor a szakítási pletykák után már egy nappal ezzel jöttek elő. Sőt, még őket is képesek voltak megkérdezni róluk. Agyam megáll.
Jen első reakciója se volt semmi rá: "Most hallottam a pletykalapokban a kapcsolatunkról, úgyhogy úgy vélem, ideje szakítanunk."
Jen első reakciója se volt semmi rá: "Most hallottam a pletykalapokban a kapcsolatunkról, úgyhogy úgy vélem, ideje szakítanunk."
2013. január 15. 10:42
Szerintem eléggé undoritó hogy 2 embert csak azért hoznak össze, mert együtt dolgoznak..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.