Íme Justin Timberlake visszatérő dala!
2013. január 14. 14:51
|
|
Jonialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 196 Csatolások: 2 Azonosító: 182153 offline
|
Őszintén szolva rémisztő,hogy több féle korosztály ezért van oda..És mi(tisztelet a kivitel)ezért vagyunk oda..szomorú,hogy meddig süllyednek a zenei műfajok.
2013. január 14. 15:15
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Imádom JT számait, de ez nem jön be...
2013. január 14. 15:21
|
|
xilencevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 210 Csatolások: 31 Azonosító: 155931 offline
|
Összevisszaság, se nem nyugtat, se nem pörget, csak olyan mint egy zaj.
Ez a jízi vagy mi meg semmit nem nyújt csak vakerál egész életében, örülnék neki ha meghalna.
Ez a jízi vagy mi meg semmit nem nyújt csak vakerál egész életében, örülnék neki ha meghalna.
2013. január 14. 15:27
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
Nagyon reméltem, hogy olyasmit fog kiadni a kezei közül, aminek semmi köze a mai elektro-pophoz. Szóval nekem ebből a szempontból nagyon tetszik, meg hallgatható, de tud ő jobbat is
2013. január 14. 15:54
Nálam még mindig a Lovestoned az alltime favorit. Mindegy, azért kíváncsi vagyok a többi számra is
2013. január 14. 15:57
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Tetszik. Sejtettem, hogy nem egy parti tuctuc dallal fog "visszatérni". Annyira hallatszik a dalon, hogy Timbaland keze is benne van, Jay meg tökéletesen illik a dalba.. Örülök, hogy újra együtt dolgoznak.
Viszont én azt hittem, hogy egy ütősebb dalt ad ki. Jó ez, mert tényleg tetszik, de ezt inkább mondjuk az albuma közepére képzelném.... kicsit töltelékdal- fílingje van számomra, nem olyan erős.
Ne csak offoljak: még ha csak hasonló dalai lennének az albumán, akkor is fényévekkel jobb korong lesz, mint a mai felhozatal 110%-ának.
Viszont én azt hittem, hogy egy ütősebb dalt ad ki. Jó ez, mert tényleg tetszik, de ezt inkább mondjuk az albuma közepére képzelném.... kicsit töltelékdal- fílingje van számomra, nem olyan erős.
Ne csak offoljak: még ha csak hasonló dalai lennének az albumán, akkor is fényévekkel jobb korong lesz, mint a mai felhozatal 110%-ának.
2013. január 14. 16:07
Szeretem Justint,de ez nekem egyáltalán nem jott be :S Valami utosebb dalra számítottam.
2013. január 14. 16:19
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Nem erre számítottam. Örülök, hogy nem a mai divatfost nyomja, de valami nem stimmel. Azt hittem visszatér és mindenkit lesöpör, mint ahogy régen is. Nem baj, azért még barátkozom a dallal, hátha elkap a hangulata, és várom az albumot.
2013. január 14. 16:23
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
nekem nem tetszik .__." elég unalmas és egyhangú xD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: