Golden Globe 2013: a legjobb és legrosszabb ruhák
2013. január 17. 18:43
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
hát vannak nagyon szépek kb.4 darab..
de a többi...hát az borzalmas.Nem tudom ilyenkor hova tünnek a jóízlésű styleist-ok..
de a többi...hát az borzalmas.Nem tudom ilyenkor hova tünnek a jóízlésű styleist-ok..
2013. január 18. 15:59
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Jennifer Lawrence ruhája egész jó.
2013. január 18. 18:04
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
vanak olyan ruhák amik egyszerűen csodások de vanak olyanok is amelyeket mintha egy ovodás álítot volna össze
2013. január 18. 18:47
Idézet (Zsanika 20 @ 2013.01.18. 18:04)
vanak olyan ruhák amik egyszerűen csodások de vanak olyanok is amelyeket mintha egy ovodás álítot volna össze
Én is pont ezt akartam írni
2013. január 18. 18:54
vannak nagyon szép ruhák de a többsége elég......nem szép XD am nem tom hol vannak ilyenkor a híres stilystok
2013. január 18. 19:24
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Jennifer Lawrence szerintem a legszebb a ruhájába.
2013. január 18. 19:28
úristen vannak olyan rosszak h csak na.de nekem Halle Berry-é tetszik
2013. január 18. 19:54
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Hayden-é a legszebb:)
2013. január 18. 20:53
Valaki úgy megy el mintha nem is nézett volna tükörbe...Legalább ha már "sztár" akkor legyen már stílusérzéke!
2013. január 18. 22:02
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
A "jó" kategória kivételesen igen erősnek bizonyult, majdnem mindenki tetszett. Kiemelném: Megan, istennő, bár személy szerint régi fényét még nem nyerte vissza, Jessica no comment, gyönyörűség, Jennifer gyönyörű volt, Hayden meg személy szerint a kedvencem. De Selena hol marad? Nem részesítem elönyben ezt a fazont, olyan mint Lea M. ruhája a Teen Choice-on, de mindkettejüknél vitte a pálmát a gyönyörű minta és Ők úgy alapból.
Szerintem Barbi ruháját is nyugodtan meg lehetne említeni. Én úgy gondolom, hogy Ő nem tud nem jól kinézni. Amikor elöször láttam -hátulról- fényképen el voltam ájulva tőle. De amikor szemből láttam lesokkoltam. Miért akarják szeményt ennyire öregíteni? Lehet, hogy egy Chanel/KL ruháról van szó, de akkor is borzalmas volt. A haja is túlságosan le volt nyalva. És én még a Cannes-i Valentino ruhájára mondtam ugyanúgy, hogy öregíti, pedig az mennyire üde és fiatalos volt ehhez képes. Elhiszem, hogy az elegáns vonalat akarták, de borzalmas lett.
Szerintem Barbi ruháját is nyugodtan meg lehetne említeni. Én úgy gondolom, hogy Ő nem tud nem jól kinézni. Amikor elöször láttam -hátulról- fényképen el voltam ájulva tőle. De amikor szemből láttam lesokkoltam. Miért akarják szeményt ennyire öregíteni? Lehet, hogy egy Chanel/KL ruháról van szó, de akkor is borzalmas volt. A haja is túlságosan le volt nyalva. És én még a Cannes-i Valentino ruhájára mondtam ugyanúgy, hogy öregíti, pedig az mennyire üde és fiatalos volt ehhez képes. Elhiszem, hogy az elegáns vonalat akarták, de borzalmas lett.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: