Golden Globe 2013: a legjobb és legrosszabb ruhák
2013. január 14. 18:10
Szerintetek McPhee hogyan sétál abban a szandálban?
2013. január 14. 18:10
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Jessica Alba én Megan Fox nagyon szép volt! Sienna komolyan borzalom, nem értem hogy vehette fel!
2013. január 14. 18:13
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
coconutgirl nekem is az ütötte meg a szemem
Amúgy fogalmam sincs, innen úgy néz ki mintha a lába is kilógna egy kicsit a cipőből...Persze lehet direkt ilyen.
2013. január 14. 18:45
Nekem bejön Ariel Winter ruhakölteménye. Tiszta bájos és letisztult, ízléses. Amúgy Megan Fox és Hayden Panettiere megjelenése szerintem aránylag hasonló. Mind a ketten romantikusra vették a figurát, és gyönyörűek ebben a hercegnőruciban.
2013. január 14. 19:27
|
|
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline
|
Katharine McPhee csini volt ,de nekem a cipő elég fura és a ruha nagyon mély kivágású de amugy jó.Jennifer Lawrence tökre olyan mint az éhezők viadalában tüzes ruha meg az az öv szuper lett. Amugy mindennel teljesen egyet értek bár az a strandos ruha nagyon szép csak nem épen ide.Eva Longoria csini ruha de tényleg érdekes a szabása.
2013. január 14. 20:07
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Eva Longoriával mi a baj? Túl kivágott? Dehogy is. Szexi.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: